Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، روابط سینوسی فرهاد مجیدی و مدیران باشگاهش کماکان ادامه دارد و به نظر می‌رسد با صحبت‌های رییس هیات مدیره و مدیرعامل این باشگاه و وعده پاسخگویی مجیدی به آنها، روابط طرفین بار دیگر تیره و تار شده است.

حداقل در فصلی که تازه به اتمام رسیده روابط بین مجیدی و مدیران باشگاه بارها از سردی به گرمی و بار دیگر به سردی گرایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجیدی در مقاطعی منتقد سر سخت و در مقاطعی حامی جدی مدیریت باشگاه بود تا فضای موجود بین آنها همواره غیر قابل پیش بینی باشد.

پس از اتمام رسمی فصل با حذف از آسیا برای مجیدی و شاگردانش، اولین جرقه را اصغر ملکیان زد که با صحبتهایش مشخص شد جایگاه مجیدی روی نیمکت استقلال آنطور که خودش تصور می کرد، محکم نیست و حضور او در جایگاه سرمربی منوط به تایید هیات مدیره است.

نظیر صحبت‌های ملکیان چند ساعت توسط احمد مددی مدیرعامل باشگاه تکرار و البته تکمیل شد تا مشخص شود مجیدی برای بازگشت به نیمکت آبی باید خودش را اثبات نماید.

پس از صحبت‌های ملکیان و مددی که از مدیران ارشد استقلال بوده و در آن پیام‌های مهمی نهفته بود، فرهاد مجیدی بلافاصله با انتشار پیامی در فضای مجازی وعده داد به زودی و به صورت تصویری صحبت خواهد کرد. ناگفته مشخص است که مجیدی هم به دنبال پاسخگویی به مدیران استقلال و دفاع از خود است.

این شرایط نشان می‌دهد بار دیگر اختلاف بین مجیدی و تیم مدیریت استقلال بالا گرفته و این سئوال پیش می‌آید که آیا باز هم این اختلاف مثل گذشته‌ها رفع و مجیدی و تیم مدیریتی حامی یک دیگر می‌شوند؟ یا این بار باید یکی از طرفین ماجرا از معادلات استقلال خارج شود؟

کد خبر 5306067

منبع: مهر

کلیدواژه: تیم فوتبال استقلال تهران فرهاد مجیدی هیات مدیره استقلال فوتبال لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال استقلال تهران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران جام جهانی فوتسال الهلال عربستان فوتسال تیم ملی والیبال ایران جام جهانی 2021 فوتسال تیم فوتبال استقلال تاجیکستان والیبال مسابقات قهرمانی آسیا کشتی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۴۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • کودتا در استقلال برای ۵۰ میلیارد تومان؟
  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • استقلال و پرسپولیس تفاوتی ندارند؛ جام گرفتن دیگر لیاقت نمی‌خواهد!
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • بالا گرفتن احتمال کشتن چند دانشجوی معترض توسط پلیس/ چت پلیس نیویورک: فکر کنم به یکی از دانشجوها شلیک کردیم! + فیلم و عکس
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)