Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ظهرابی پنجشنبه اظهار داشت: به منظور مقابله با تغییرات آب و هوایی، ۳۰ دستگاه مبدل انرژی خورشیدی به الکتریکی (سامانه  خورشیدی) برای پاسگاه های محیط بانی و اداره کل از صندوق ملی محیط زیست، تامین شده و در حال نصب است.

وی افزود: تاکنون ۱۰ دستگاه از این مبدل ها در پاسگاه های محیط بانی لارستان، بوانات، و سایر پاسگاه‌های محیط بانی نصب شده و قرار است تا پایان سال درچندین نقطه از پاسگاه‌های شهرستان های آباده، اقلید، کازرون، نورآبادممسنی و بختگان نصب و بهره برداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از نصب مبدل های خورشیدی را تامین انرژی عنوان کرد و افزود: این مبدل های خورشیدی در مواردی مانند پشتیبانی از سیستم های بی سیم محیط بان ها ، تولید برق برای برخی پاسگاه‌ها که دسترسی به برق شهری ندارند و یا مناطق سخت گذر  که دسترسی به انرژی الکتریکی برای آنها امکان‌پذیر نیست، مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

بر اساس آمار موجود  ۵۶۰ پاسگاه محیط‌بانی در سراسر کشور به مبدل‌های انرژی خورشیدی برای تولید برق و پشتیبانی از سیستم‌های بی‌سیم مجهز می شوند.

این طرح  پیرو تفاهمنامه‌ای که بین کمیسیون ملی توسعه و اصلاحات کشور چین و سازمان محیط‌زیست منعقد شد اجرا می شود.

برای مقابله با تغییرات آب و هوا، تجهیزات مبدل انرژی خورشیدی به الکتریکی از طریق گمرک شهید رجایی وارد کشور شده و در اختیار صندوق ملی محیط زیست قرار گرفته است.

 این نیروگاه‌های خورشیدی که در مقیاس کوچک هستند برای تولید انرژی الکتریکی در پاسگاه‌های محیط‌بانی مورد استفاده قرار خواهند گرفت  اولین نیروگاه خورشیدی در پاسگاه محیط‌بانی گنو در استان هرمزگان نصب شده است.

برچسب‌ها انرژی برق بهینه سازی مصرف انرژی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق بهینه سازی مصرف انرژی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس انرژی برق بهینه سازی مصرف انرژی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس پاسگاه های محیط بانی انرژی خورشیدی پاسگاه ها محیط زیست مبدل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۵۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم