Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، این روز‌ها ایام پایانی روز‌های تابستان را سپری می‌کنیم و طبق معمول فصل مدارس و آغاز سال تحصیلی است و این روز‌ها بازار لوازم‌التحریر رونق زیادی پیدا می‌کرد.

شیوع کرونا باعث شد بسیاری از مشاغل و واحد‌های صنفی تحت تاثیر قرار بگیرند و از این رو با توجه به مجازی شدن تدریس و آموزش در سال‌های گذشته مردم کمتر برای خرید لوازم‌التحریر روی می‌آوردند و بیشتر ملزومات تحصیل را برای دانش‌آموزان تهیه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همین موضوع باعث شده است تا صنوف لوازم‌التحریر ضربه سختی را متحمل شوند در حالی که دولت قبل هیچ حمایتی از آنان نکرده و هیچ مسئولی نیز پاسخگوی ضرر و زیان‌های این واحد‌های صنفی نبوده و امسال نیز اگرچه دولت سیزدهم تمام تلاش خود را برای بازگشایی مدارس به کار گرفته است، اما شور و شوق گذشته وجود ندارد.

آموزش مجازی دانش‌آموزان اگرچه می‌تواند به نوع خود دلیلی برای کاهش فروش صنوف لوازم‌التحریر باشد، اما افزایش قیمت کالا‌ها و ملزومات تحصیل دانش‌آموزان در سال‌های اخیر باعث شده است تا مردم رغبت کمتری به خرید کیف، جامدادی، مدارنگی و دیگر لوازم داشته باشند و دانش‌آموزان سعی می‌کنند وسایل قبلی خود را استفاده کنند.

حسین یکی از دارندگان واحد‌های صنفی لوازم‌التحریر در کاشان با بیان اینکه در سال‌های اخیر شاهد کاهش چشمگیر خرید لوازم‌التحریر توسط شهروندان بودیم،گفت: این موضوع به دو دلیل افزایش قیمت و غیرحضوری شدن کلاس‌های درس بوده است.

وی افزود: وقتی دانش‌آموز به صورت مجازی در کلاس درس حاضر شود نیازی به خرید کیف، جامدادی و لوازم چندبار مصرف ندارد و بر همین اساس همواره ملزومات خود نظیر مداد، دفتر و گاهی اوقات مدادرنگی می‌شود و این موضوع موجب شده است تا صنوف ما از رونق بیفتد.

این دارنده واحد صنفی لوازم‌التحریر در کاشان با بیان اینکه متاسفانه در سال‌های گذشته هیچ حمایتی نیز از ما نشد، ابراز داشت: علاوه بر آنکه هیچ حمایتی از ما نشد مجبور شدیم برای چند نوبت و هر نوبت به مدت چند روز واحد صنفی خود را به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل کنیم.

علی دیگر دارنده واحد صنفی لوازم التحریر در کاشان با بیان اینکه شیوع کرونا باعث شد تا اکثر واحد‌های صنفی متضرر شوند، اظهار داشت: شاید به جرات می‌توان گفت که صنف لوازم‌التحریر بیشترین ضرر و زیان را نسبت به دیگر صنوف متحمل شدند.

وی با بیان اینکه با این روند تنها ضرر و زیان می‌دهیم، افزود: تا پیش از شیوع ویروس کرونا دو نفر در واحد صنفی من مشغول به کار بودند، افزود: با شیوع ویروس کرونا و کاهش قابل توجه درآمد مجبور شدم دو کارمند خود را اخراج کنم چراکه واقعا امکان پرداخت حقوق به آنان را نداشتم.

این دارنده واحد صنفی لوازم‌التحریر در کاشان با بیان اینکه برای اجناسی که خرید کردیم چک پرداخته بودیم، ابراز داشت: اوضاع بد بازار و عدم رونق باعث شد تا چند چک صادره ما به دلیل عدم تامین مبلغ چک برگشت بخورد در حالی که دولت مدعی بود نباید چک‌ها در زمان شیوع ویروس کرونا و تعطیلی واحد‌های صنفی برگشت بخورد.

محمدرضا دیگر دارنده واحد صنفی در کاشان  ضمن انتقاد از نوسان بالای قیمت‌ها در چند سال اخیر اظهار داشت: طی سال‌های اخیر به هر میزان جنس فروختیم ضرر کردیم چراکه برای شارژ مجدد اجناس باید بیشتر از قیمت فروش پول خرید کالا می‌دادیم و این موضوع همواره باعث می‌شد تا از درصد سود خود بکاهیم.

وی با بیان اینکه اگر میخواستیم همانند قبل قیمت گذاری کنیم شهروندان هیچ خریدی از ما نمی‌کردند، افزود: برای ترغیب خرید محصولات مجبور هستیم از سود خود بکاهیم تا با حداقل افزایش قیمت بتوانیم جنس خود را بفروشم.

این دارنده واحد صنفی با بیان اینکه افزایش قیمت‌ها در سال‌های گذشته کمر فروشنده لوازم‌التحریر را شکسته است، ابراز داشت: علاوه بر این موضوع هیچ حمایت مادی نیز از این واحد‌های صنفی صورت نگرفت و همین موضوع باعث شد ضرر و زیان قابل توجهی به فعالان در واحد‌های صنفی فروش لوازم‌التحریر وارد شود.

حمید یزدانخواه رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌التحریر کاشان  با بیان اینکه در این روز‌ها بازار لوازم التحریر تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته است، اظهار داشت: وضعیت بازار لوازم التحریر اصلا تعریفی ندارد، زیرا مردم با وجود چند روز مانده به آغاز سال تحصیلی جدید هیچ استقبالی از خرید لوازم التحریر نشان نمی‌دهند.

وی با بیان قیمت اجناس لوازم‌التحریر نسبت به اجناس موجود در بازار افزایش داشته است، افزود: برخی اقلام نسبت به سال گذشته تا ۴۰ درصد افزایش قیمت داشته و به نوعی دو سال است بازار لوازم‌التحریر تعطیل شده است.

 یزدانخواه با بیان اینکه بیشترین ضرر و زیان در واحد‌های صنفی متوجه صنف ما بود، ابراز داشت: این موضوع به دلیل تعطیلی مدارس و افزایش قابل توجه قیمت لوازم‌التحریر بوده است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/ص

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لوازم التحریر بازگشایی مدارس صنف لوازم التحریر کاشان بازار لوازم التحریر شیوع ویروس کرونا واحد های صنفی دانش آموزان افزایش قیمت ضرر و زیان باعث شد روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد

احمدرضا جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۴۲۸ واحد صنفی این شهرستان پارسال بازرسی شد که از این تعداد واحد صنفی ۱۱۸۳ واحد نانوایی‌های سطح شهرستان بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۶۱۰ فقره پرونده در این بازه زمانی به تعزیرات حکومتی ارسال شد، افزود: از این تعداد، ۳۳۲ مورد از تخلفات شامل گرانفروشی، درج نکردن قیمت، عدم صدور فاکتور، ارائه نکردن فاکتور خرید، تقلب و تداخل صنفی است.

مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: ۲۷۸ مورد از پرونده‌های متخلف مربوط به نانوایی‌های این شهرستان است.

جعفری ادامه داد: ۸۴۰ میلیون و ۳۶۱ هزار و ۲۳ ریال بر اثر تراکنش‌های مازاد توسط نانوایی‌ها دریافت شده به بیت‌المال بازگردانده شد.

وی گفت: همچنین با پیگیری‌های انجام شده سهمیه ١١مورد نانوایی که تعداد ۵۸۲ کیسه که کسر شده بود، اصلاح و بازگردانده شد و٣٠٠ کیسه نیز به عنوان سهمیه آرد ویژه ایام ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ بین نانوایان توزیع شد.

کد خبر 6096867

دیگر خبرها

  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان