Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکترای طراحی شهری گفت: راهی که هم اکنون شهرداری‌ها برای کسب درآمد طی می‌کنند به هیچ وجه پایدار نیست، در نهایت موجب تخریب محیط زیست می‌شود و هزینه‌های زیادی را در ابعاد مختلف به ساختارهای شهری وارد می‌کند.

حسن سجادزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اصول و ساختار کسب درآمدهای شهری نیاز به اصلاح دارد و ساختارهای قدیمی کسب درآمد به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی کشور دیگر جوابگوی نیازهای درآمدی شهرداری‌ها به خصوص در شهرهای کوچک نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهر فروشی و تراکم فروشی تنها می‌تواند در بازه زمانی کوتاه جوابگوی نیازهای شهر باشد اما در بلند مدت تنها هزینه‌هایی را به شهر تحمیل می‌کند.

این دکترای طراحی شهری تاکید کرد: ساختار نادرست کسب درآمد خسارت‌های زیادی را به شهرهای ما وارد کرده زیرا شهرداری مجبور است به منظور کسب درآمد فضاهای باز شهری را به فروش برساند و از بین ببرد؛ این راهکار اگرچه در نگاه اول خوب به نظر می‌رسد اما در نهایت هزینه‌های چند برابری را به شهر و شهروندان تحمیل می‌کند.

سجاد زاده اضافه کرد: با این وجود متأسفانه شهر فروشی به عادتی برای مدیریت شهری ما تبدیل شده است و تقریباً همه شهرداری‌ها برای تأمین منابع مورد نیاز خود دست به اقداماتی نظیر فروش تراکم و یا تغییر کاربری می‌زنند.

وی ادامه داد: اگرچه روی آوردن شهرداری‌ها به کسب این گونه درآمدها به نظام اقتصادی کشور مربوط می‌شود اما برخی اقدامات در حوزه محلی می‌تواند راهگشا باشد.

این دکترای طراحی شهری تصریح کرد: از مؤثرترین راه‌های کسب درآمد پایدار شناسایی ظرفیت‌ها و ویژگی‌های هر شهر است تا بدین وسیله کسب و کارهای محلی راه اندازی شود که موجب اشتغال شهروندان و رونق شهر می‌شود و شهرداری نیز می‌تواند با دریافت عوارض هزینه‌های خود را تأمین کند.

سجاد زاده گفت: در کنار اقداماتی که می‌توان در سطح محلی انجام داد، باید به منظور اصلاح اساسی وضعیت درآمدی شهرداری‌ها اقدامات اساسی نیز در سطح کلان انجام شود که تحقق مدیریت یکپارچه می‌تواند یکی از این اقدامات باشد.

وی خاطرنشان کرد: راهی که هم اکنون شهرداری‌ها برای کسب درآمد طی می‌کنند به هیچ وجه پایدار نیست، در نهایت موجب تخریب محیط زیست می‌شود و هزینه‌های زیادی را در ابعاد مختلف به ساختارهای شهری وارد می‌کند.

کد خبر 522506

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر درآمد پايدار شهری درآمد پایدار درآمد درآمدزایی درآمدزایی شهرها درآمد شهرداری ها شهرداری ها مديريت يكپارچه شهري تراكم فروشي کسب و کار موفق پرداخت عوارض عوارض شهری عوارض شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری ها کسب درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است

معاون سابق شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: اولین شهری که با جسارت وارد مباحث شهرسازی الکترونیک شد، شهرداری اصفهان بود، به‌طوری که در حال حاصر ۱۰ کلان‌شهر با الگوبرداری از ما وارد این حوزه شدند، اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وحید مهدویان امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم و معارفه چند تن از مدیران شهرداری اظهار کرد: در این دوره بسیاری از پروژه‌ها که سال‌های زیادی در شهر اصفهان بلاتکلیف مانده بود، همچون اراضی علی‌آباد کلنگان و صحرای پرتمان به سرانجام رسید، همچنین پروژه‌های جدیدی از جمله تشکیل دبیرخانه نقشه‌ای و عکس برداری هوایی آغاز شد.

وی با بیان اینکه با انجام این پروژه‌ها علاوه بر رفع مشکلات مردم، درآمدی برای مجموعه مدیریت شهری کسب شد، افزود: بیش از ۴۳۰ ساختمان ناپایدار شناسایی و بیش از ۷۰ مورد دستورالعمل وحدت رویه در حوزه شهرسازی انجام شد.

معاون سابق شهرسازی و معماری شهردار اصفهان با بیان اینکه اولین شهری که جسارت کرد و وارد مباحث شهرسازی الکترونیک شد شهرداری اصفهان بود، ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ کلان‌شهر با الگوبرداری از ما وارد این حوزه شدند، البته کار بسیار سختی در ادامه پیش رو خواهیم داشت، چراکه اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است.

مهدویان با بیان اینکه گفتمان جدیدی در بافت تاریخی ایجاد شد، گفت: امیدوارم با رشد ۷۴ درصدی بودجه روزانه شاهد بازآفرینی در بافت تاریخی باشیم، در این دوره بیش از ۷۰ درصد نیروها در مناطق جوان شدند و آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.

وی تصریح کرد: امیدوارم با توکل به خدا در کمال صحت در راه خدمت به مردم گام برداریم و عاقبت‌بخیر شویم که مقصد تمام نیازها است.

کد خبر 747958

دیگر خبرها

  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد
  • اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • تجربه سفر با قطارهای شهری استانبول
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود