Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا  فرماندار شهرستان دزفول روز پنجشنبه در آیین اختتامیه رویداد کارآفرینی گردشگری دزفول در سالن  مرکز فرهنگی دفاع مقدس شناسایی، نمایش و عرضه  را سه محور اصلی برای بیان  ظرفیت‌ها دانست و گفت: شتاب‌دهنده‌ها در عرضه ظرفیت‌ها موثر هستند و باید  فضایی  ایجاد

کنیم تا ظرفیت‌های  موجود در بازار و فضای مربوطه خود قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی فرهمندپور افزود:  یک حلقه گمشده در این خصوص وجود دارد که با راه اندازی ایده های برتر و استفاده از نخبگان کارهایی در این خصوص انجام شده و در هفته دفاع مقدس نیز برنامه‌هایی در این خصوص خواهیم داشت.

وی افزود:  رقابت ها سالم است و  باید حساسیت ها را کنار بگذاریم تا جوانان  ناامید نشوند و  این اتفاقات خوب در سطح شهرستان تداوم یابند .
 
امام جمعه دزفول نیز در این آیین آرامش و آسایش کنونی را  از برکت شهدا و رفتگان دانست و ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این نشست گفت: این رویداد ارزشمند نمادی از  شعار ما می توانیم  است. 

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی با بیان اینکه مردان بزرگ از توانستن و همت بلند به جایی رسیدند افزود: توانمندی های فراوانی در انسان نهفته است و فقط  باید تلاش کرد و این توانمندی ها را از قوه به فعل رساند.

وی برگزاری این رویداد را نمادی از بکارگیری توانمندی ها عنوان کرد و گفت:  جوانان با فکر و باایده  کار بزرگی را آغاز کردند  تا  برکت فراوانی در آینده داشته باشد.

امام جمعه دزفول اظهارداشت: جوانان باید افق بلندی داشته باشند و اگر  برای  لشکر عظیمی از جوانان که شور و نشاط، توان و فکر دارد چاره اندیشی نشود دشمن اقدام خواهد کرد.

حجت الاسلام قاضی دزفول گردشگری را شاکله یک کار فرهنگی دانست و گفت: اساس و شاکله کارهای اقتصادی فرهنگی است و تا فرهنگ طی نشود کار پیش نمی رود.

وی ادامه داد: یکی از نقص های جامعه نهادینه نکردن امور است و  اگر امور فرهنگی نهادینه شوند کارها روان خواهند شد .

وی گفت: هیچ کاستی از نظر سند بالادستی وجود ندارد  و  با دوراندیشی مقام معظم رهبری در ۲ دهه اخیر در حوزه امور فرهنگی به  خوبی کار شده  و چندین سند بالادستی که می تواند نقشه کار باشد وجود دارد که باید از آنها بهره برد.

وی افزود: همه شرایط و مقتضیات  هم اکنون فراهم است و اگر کاری نکنیم کفران نعمت کرده ایم چرا که وجود جوانان بیکار نشانه این است که نتوانستیم به درستی از نعمت های موجود استفاده کنیم .

امام جمعه دزفول  در ادامه بر ضرورت روحیه دادن به جوانان تاکید کرد و افزود: سیره و منش رهبری امیدبخشی و روحیه دادن است، امید در جامعه موفقیت و فائق آمدن بر  مشکلات را به همراه دارد .

حجت الاسلام قاضی دزفولی افزود: وقتی یک مشکل فرهنگی در شهر به وجود می آید اگر آن را بزرگ کنیم و همه فکر و وقت را متوجه آن نقیصه کنیم و از مسائل اصلی باز بمانیم  مردم ناامید خواهند شد و  اگر از تنگ نظری ها و نگاه های کج و کج سلیقگی برداشته شود مشکلات زیادی حل می شود .

وی داشتن سعه صدر و تحمل در برابر نقد را ضروری دانست و گفت: باید یاد بگیریم با خرد جمعی حرکت کنیم .

مدیر شتاب دهنده اَوِن دزفول  نیز در این آیین  گفت: این رویداد  نخستین برنامه  مرکز رشد و شتاب دهنده است، ناملایمات زیادی در این راه وجود داشت که البته طبیعی است زیرا هنگام  آگاهی بخشیدن  به جامعه مقاومتها آغاز می‌شود.

غلامحسین دیاحسین افزود:  فعالیت ها بر حسب منافع جمعی و شهری دنبال شده  و هیچ منافع مالی در کار نبوده است.

وی افزود: ادامه دهنده راه شهید سلیمانی و دیگر شهدا هستیم، ما مرد میدان اقتصادی هستیم.

وی به پتانسیل‌های دزفول در حوزه‌های اقتصادی، کارآفرینی و اشتغال اشاره کرد و گفت:  به علت وجود ظرفیت های موجود  به فکر  برگزاری رویدادهای باکیفیت و تخصصی افتادیم، بافت ۲۰۰ هکتاری قدیم  دزفول چشم ‌انداز خوبی برای رویداد گسترش فرهنگ کارآفرینی است به همین منظور برای 

جذب نخبگان حوزه گردشگری،  کمک به رشد اقتصادی شهرستان و استان،  کمک به ساختن نوپاهایی در کلاس جهانی، پر کردن فاصله بین کارآفرینان دانشگاه‌ها، بازار و صنعت این رویداد را پایه گذاری کردیم. 

دیاحسین  اشتغالزایی، تولید ثروت و جذب سرمایه برای نوپاها، کمک به دسترسی نوپاها به بازارهای بین المللی  را از  اهداف این رویداد دانست و گفت:   این رویداد در چند محور اجرا شد که یکی از آنها گردشگری کشاورزی است.

وی افزود:  گردشگری کشاورزی با نگاه اقتصادی کشاورزی مدنظر این رویداد بود که بخشی از آنها محقق شد و جشنواره های صنایع تبدیلی،  گردشگری روستایی و  گردشگری آنلاین از دیگر محورهای این رویداد هستند.

مدیر شتاب دهنده اَوِن دزفول گفت: انتظار می‌رود از نخبگانی که در مرکز رشد و شتاب دهنده دزفول فعالیت دارند در بدنه مشاوران حوزه کارآفرینی و اقتصاد فرمانداری به عنوان  اتاق فکر استفاده شود تا  موجب دلگرمی جوانان شود.

مهدی هودگر مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دزفول نیز گفت: سال ۹۸ بررسی‌هایی انجام شد و با توجه به اشرافی که روی نخبگان و دانش آموختگان دزفول داشتیم به این نتیجه رسیدیم که می‌توان  از دزفول به عنوان شهر هوشمند کار را آغاز کرد.

وی افزود: ۴۲۰ طرح  در سال ۹۸ پذیرفته شد که با اولویت‌هایی که در شهرستان وجود داشت پلان های گردشگری مطرح شد و از ابتدای سال ۹۹ به دنبال برگزاری جشنواره بودیم تا در حوزه  گردشگری ایده‌های نو را شناسایی کنیم.

هودگر افزود: با ظهور نخستین  شتاب دهنده فعال در شهر با نام اَوِن بخش شتابدهنده را نیز وارد کردیم به همین منظور شهریور ۹۹ استارت این رویداد زده  شد.

وی به  چالش‌های برگزاری  این رویداد اشاره کرد و گفت:  اسفندماه افتتاحیه  رسما کلید خورد که بازخورد خوبی داشت و باعث شد ایده‌های خوبی ارائه شود،  از فروردین ماه ثبت نام جشنواره آغاز و جذب ایده ها  آغاز شد.

وی افزود: از ۹۰ طرحی که به این جشنواره رسید با نظر هیات داوران ۲۳ طرح  که قابلیت ارائه را در مسابقه ایده شو را داشته باشند انتخاب شد و  از بین آنها ۱۱ طرح اولویت‌دار انتخاب شدند.

هودگر گفت:  ۶۰۰ میلیون ریال  توسط  شتاب دهنده و مرکز رشد با حمایت اسپانسرها  هزینه شد و این رویداد  با حمایت‌های فرماندار دزفول اتفاق خوبی رقم خورد که  امیدواریم بتوانیم این جشنواره‌ها را به صورت مسئله محور پیگیری کنیم.

برچسب‌ها گردشگری مرکز رشد علم و فناوری دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری مرکز رشد علم و فناوری دزفول گردشگری مرکز رشد علم و فناوری دزفول خوزستان دانست و گفت شتاب دهنده مرکز رشد ظرفیت ها ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در این همایش از شورای اسلامی روستای جنداب به عنوان برترین شورای روستایی و شورای اسلامی شهر‌های قنوات، قاهان و کهک به عنوان برترین شورا‌های شهری استان تجلیل شد. 

استاندار قم در این همایش بر اهمیت و جایگاه شورا‌ها در نظام اسلامی تاکید کرد و گفت: انسان ذاتاً یک موجود اجتماعی است و باید مشکلات را به صورت جمعی رفع کند.

سید محمد آقامیری عزت مدیران را در ارتباط با مردم و خدمتگزاری به آنها دانست و گفت: مدیری که درب اتاقش به روی مردم بسته باشد هیچ جایی در استان نخواهد داشت. 

وی با اشاره به مشکلات روستاییان از جمله مشکل تامین زمین برای احداث خانه‌های روستایی گفت: با رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور هماهنگی‌هایی برای واگذاری زمین به روستاییان صورت گرفته و باید شرایط را برای مهاجرت معکوس به روستا‌ها فراهم کنیم. 

استاندار قم خاطرنشان کرد: قطعاً با شورا‌هایی که زمین‌های روستایی را به غیر از روستاییان واگذار می‌کنند برخورد قضایی صورت می‌گیرد. 

آقامیری همچنین بر جدیت مدیران استان بر انجام مصوبات سفر‌های استانی استاندار تاکید کرد و گفت: اگر مدیری در انجام وظایف و مصوبات سفر‌ها کوتاهی کند قطعاً با او برخورد می‌شود و در حال حاضر عملکرد ۱۱ مدیر مورد رصد بازرسان قرار گرفته و احتمال برکناری و جایگزینی آنها وجود دارد.

اختیارات شوراها بیشتر شود 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش با اشاره به اینکه مباحث شورایی جزو اعتقادات دینی ما است، گفت: به همین منظور باید اقدامات بیش‌تری را به شورا‌ها واگذار کنیم و نگرانی نسبت به بروز مشکلات نداشته باشیم.

احمد امیرآبادی فراهانی با اشاره به اینکه اراده مردم در شورا‌ها نقش اساسی دارد خاطر نشان کردد: تشکیل شورا‌ها یک پایه و اساس اعتقادی و دینی دارد و از زمان تشکیل، اتفاقات بسیار مطلوبی در شورا‌ها رقم خورده است.

وی با بیان اینکه در مقاطعی دولت‌ها همکاری لازم در واگذاری امور به شورا‌ها را نداشته‌اند، عنوان کرد: گردش مسئولیت‌ها می‌تواند در شورا‌ها محقق شود و این اتفاق زمانی رقم می‌خورد که به شورا‌ها بها داده شود.

امیرآبادی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر هر دوره شورا‌ها قدرتمندتر شده‌اند، تصریح کرد: البته برخی تخلفات موجب شده است که نگاه مردم به شورا‌ها تغییر پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه استان قم همواره سالم‌ترین شورا‌ها را داشته است، یادآور شد: این اتفاق موجب مباهات برای تمام مسئولین استان است.

دیگر خبرها

  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • ۳ رویداد گردشگری قزوین ثبت ملی شد
  • فرش قرمز زیر پای تیمِ جدید استقلال!
  • ثبت سه رویداد گردشگری قزوین در تقویم ملی
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • تجلیل از فرماندهان و مربیان برتر عقیدتی سیاسی
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود