Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار گفت: ۳۷۰ میلیون یورو برای انجام اقدامات اصلاحی، احیایی و مقابله‌ای در عرصه‌های مستعد غبارخیزی کشور هزینه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، علی محمد طهماسبی ظهر امروز در چهارمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گلستان اظهار داشت: در 23 استان کشور از جمله گلستان با پدیده گرد و غبار مواجه هستیم و فقط 8 استان است که مناطق غبارخیز ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از 35 میلیون هکتار از اراضی کشور غبارخیز است، گفت: در چند سال اخیر 370 میلیون یورو برای انجام اقدامات احیایی، اصلاحی و مقابله‌ای در 2.5 میلیون هکتار از عرصه‌های غبارخیز کشور اجرا شده است.

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار بیان داشت: استان‌هایی که مناطق غبارخیز ندارند باید اقدامات پیشگیرانه و اطلاع رسانی را در دستور کار قرار دهند اما در 23 استان دیگر که مشکل داریم باید اقدامات خود را براساس شرایط موجود برنامه ریزی و اجرایی کنیم.

وی افزود: بخشی از گرد و غبار منشأ داخلی و بخشی هم منشأ خارجی دارد که ما مطالعات خوبی در این زمینه انجام دادیم و قصد داریم مطالعات، برنامه‌ها و اقدامات خود را با برخی از کشورهای همسایه که گرد و غبار آنها وارد کشور ما می‌شود، به اشتراک بگذاریم.

36.4 میلیون هکتار از اراضی کشور در محدوده غبارخیز قرار دارد/اجرای برنامه 10 ساله مدیریت و مقابله با ریزگردهامردم سیستان چشم‌انتظار تدبیر ویژه دولت/ طوفان و ریزگرد امان مردم را برید +فیلم

طهماسبی گفت: برای این کار ما نیاز داریم ابتدا اقدامات اصلاحی، احیایی و مقابله‌ای در داخل کشور انجام دهیم و از تجربه گذشته نیز در این مسیر استفاده کنیم. ما توانستیم با مدیریت چرا در بخش‌هایی از استان خوزستان 200 هزار هکتار از این عرصه‌ها را احیا کنیم، بنابراین در سایر استان‌ها نیز می‌توانیم اقدامات موثر برای جلوگیری از گرد و غبار را انجام دهیم.

وی اظهار داشت: در استان گلستان نیز 130 هزار هکتار از اراضی شمالی استان مستعد خیزش گرد و غبار است و ما در چند سال اخیر از محل منابع صندوق توسعه ملی 14 میلیارد تومان به این استان اختصاص داده‌ایم.

دبیر ستاد ملی مقابله با گرد و غبار همچنین گفت: مراتع به علت فقر پوشش گیاهی، بارش کم و خشکسالی و چرای بی رویه دام‌ها شرایط سخت و آسیب پذیری دارند و در کنار آن اراضی دیمزار هم باید مدیریت شود تا از شکل‌گیری کانون‌های جدید گرد و غبار جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/581/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!

عربستان سعودی در اولین سال ریخت و پاش عجیبش در فوتبال با «86 درصد» ضرر مواجه شد.

به گزارش فارس؛ «ضرر 600 میلیون یورویی عربستان از ولخرجی در فوتبال!» این گزارش امروز (یکشنبه) سایت کورا اسپورت عربی از هزینه‌های عجیب بن سلمان، ولیعهد عربستان در فوتبال این کشور و بدون درآمدزایی است.

عربستان 700 میلیون یورو در نقل و انتقالات هزینه کرده و در آستانه پایان فصل مشخص شده که تنها 100 میلیون یورو درآمد داشته این بدین معناست که سعودی‌ها بیش از ارزش 3 لیگ بزرگ فوتبال آسیا یعنی ژاپن(288 میلیون یورو)، لیگ کره جنوبی( 158 میلیون یورو) و لیگ ایران(121 میلیون یورو) پول حیف و میل کردند.

الهلال با ارزش 241 میلیون یورو گران ترین تیم تاریخ فوتبال آسیا است. ریخت و پاش سعودی‌ها برای این تیم شهر ریاض دقیقا 2 برابر ارزش لیگ ایران( 121 میلیون یورو) است.

الهلال به عنوان نماینده اصلی پروژه بن سلمان در فوتبال هفته گذشته مغلوب العین امارات در نیمه نهایی شد و از راه یابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند.

شبکه حدث الریاضیه امارات با تمسخر سعودی‌ها گزارش می‌دهد که «الهلال بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال یعنی نیمار را داشت ولی این بازیکن 100 میلیون یورویی از اول فصل تماشاگر ویژه الهلال بود»!

بر اساس گزارش کورا اسپورت، عربستان سعودی در اولین سال سرمایه گذاری خود روی فوتبال تقریبا «86 درصد ضرر» را متحمل شده که این ضرر باورنکردنی است.

لیگ عربستان در تابستان گذشته بیش از 700 میلیون یورو هزینه کرد و ارزش خود را به 933 میلیون یورو رساند تا گران ترین لیگ آسیا لقب بگیرد.

سعودی‌ها مسیری را طی می‌کنند که چینی‌ها 10 سال پیش رفتند و با هزینه‌های نجومی ستارگان فوتبال را به سوپر لیگ چین کشاندند ولی بعد از 5 سال این پروژه با ورشکستگی مواجه شد.

ولید بن الفراج، کارشناس مشهور فوتبال عربستان در توجیه باخت تیم متمول سعودی می گوید که الهلال با «25 درصد قوایش مقابل العین بازی کرد و شکست خورد و نباید این یک بازی را نشان دهنده شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان دانست».

اما در مقابل ذیاب البلوشی، کارشناس سایت مشهور الکوره، می‌گوید که هزینه‌های زیاد عربستان در فوتبال باعث نمی‌شود تا بتواند خیلی زود به موفقیت برسد و از طرفی بسیاری از «استعدادهای فوتبال عربستان» به خاطر حضور بازیکنان خارجی زیاد در لیگ «نابود می شوند» و در «بلندمدت تیم ملی عربستان ضربه می خورد».

نشریه کیکر آلمان گزارش می دهد که بوندس لیگا به عنوان سرآمد لیگ‌های معتبر دنیا در زمینه هزینه و درآمد می‌تواند الگویی برای تمام لیگ‌ها باشد. هزینه‌های هنگفت در فوتبال «باید با مدیریت درست انجام شود» در غیر این صورت با «شکست بزرگ اقتصادی» مواجه خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لیگ فوتبال عربستان در جام ملت‌ها تعطیل نمی‌شود جوردن هندرسون: اشتباه کردم به عربستان رفتم

دیگر خبرها

  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج