Web Analytics Made Easy - Statcounter

توئیت امیر تفرشی عیناً در ادامه می آید:

 

چند نکته مهم به بهانه توئیت امیر تفرشی (البته تمام نکات زیر در انتقاد به این توئیت وی نیست و در اینجا فقط به "سخره گرفتن امنیت کشور" توسط وی انتقاد داریم و بسیاری از نکاتی که در ادامه می آید در پاسخ به شبهاتی است که در جامعه پیش آمده است و این توئیت بهانه ای شد برای بررسی برخی شبهات از قبیل امنیت و طالبان و غیره):

به گزارش خبرنگار آخرین نیوز، سوال مهمی که از برخی تحلیلگران و سیاسیون داخلی باید پرسید این است که آیا در تفکر شما، کسانی که امنیت را برای ایران به ارمغان آورده اند از شهید چمران و شهید باکری و همت و جهان آرا گرفته تا شهید حججی و شهدای خان طومان و شهید حاج قاسم سلیمانی، همه و همه شهدای گرانقدر نام مقدس جمهوری اسلامی ایران همردیف و هم تراز طالبان و کشته های این گروه هستند؟!

اکنون به دلیل سوء مدیریت ها در حوزه اقتصاد کشور، برخی، وسط مشکلات اقتصادی با طرح شبهه ی " عوضش امنیت داریم" در واقع خدمات بخش امنیتی و دفاعی کشور را تلویحاً به سخره میگیرند لذا بحث درخصوص علل بوجود آمدن مشکلات اقتصادی و ربط این دو حوزه به یکدیگر، لازم به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی طی سالهای گذشته "اقتصاد کشور" در دست جریان های خاص و غربگرا و لیبرال بوده، چه انتظاری دارید که اقتصاد کشور فلج نشود؟!

وقتی حل مشکلات اقتصادی از بازار ارز گرفته تا بیکاری و حتی "آب" کشور مشروط به برجام و مذاکره با "شیطان بزرگ" شود، انتظار پیشرفت و حل این مشکلات دارید؟!

امریکا به تحریم کردن مخالفان خود معتاد شده و اراده ای برای برداشتن آن ندارد

فراموش نکنید که امریکا تا زمانی که مجبور نشود، هیچ گاه تمایلی به برداشتن تحریم ها نداشته و نخواهد داشت؛ همانند تحریم واکسن کرونا که پس از بی اثر شدن این تحریم به دلیل موفقیت دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن ایرانی، سریعاً پس از چند روز لغو شد.

متاسفانه طی سالهای گذشته بسیاری از بخش های اقتصادی کشور یا دچار سوءمدیریت بودند و یا اسیر جریانهای نفوذی و مافیایی؛ امری که امیدواریم در دولت آیت الله رئیسی اصلاح و ریشه کن شود.

حمله موزیانه به نقاط قوت ایران!

طی چند دهه اخیر، تنها بخش هایی که در کشور ما عملکرد خوبی داشته اند،حوزه های امنیتی و دفاعی کشور هستند که اکنون توسط برخی! متاسفانه به سخره گرفته می شود!

این امنیت نیز به چند دلیل اصلی و مهم محقق شده، اولاً نفوذ برخی جریانات در این بخش ها تقریباً ناممکن است، ثانیاً فرماندهان و مسئولان این حوزه، صاحبان تفکر انقلابی و جهادی هستند نه لیبرال! ثالثاً این بخش ها تحت فرمان و نظارت "مستقیم" رهبری معظم انقلاب هستند.

کشورهای غربی با لیدری اسرائیل و امریکا به خوبی متوجه شده اند و درک کرده اند که دقیقاً نقطه قوت ایران، همین حوزه های امنیتی و دفاعی کشور هستند لذا از طریق رسانه های خود و شبکه های اجتماعی و غیره، خطِ آتش انتقاد خود را روی این حوزه متمرکز کرده اند.

انتقاد از سپاه قدس به چه نیتی؟!

طی این سالها، این خطِ آتش رسانه های غربی و غربگرا، به صورت مطرح کردن برخی شبهه ها در جامعه، همانند چرا باید در فلسطین، سوریه و لبنان هزینه کنیم؟ چرا باید در یمن هزینه کنیم و حضور داشته باشیم؟ چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است! و همچنین با تولید محتواهای طنز و کنایه آمیز با هدف به "سخره گرفتن امنیت کشور"، جامعه را زیر بمباران خبری خود گرفته است.

متاسفانه در این خطِ آتش سنگین، برخی مردم و در کمال ناباوری برخی "خواص" نیز با ساده اندیشی و سطحی نگری آن را تکرار کرده اند و البته تکرار می کنند!

اکنون، عملکرد فوق العاده سپاه قدس به لیدری شهید حاج قاسم و امروز با هوشمندی و درایت سردار قاآنی و هدایت های حکیمانه امام خامنه ای، توانسته روز به روز میخ خود را در منطقه محکم تر کند و امنیت ایران را تضمین کند که البته همین موفقیت، سبب شده که خطِ آتش دشمن به 2 شکل اصلی تعریف شود:

1. انتقاد از هزینه های سپاه قدس در منطقه، به بهانه وجود مشکلات اقتصادی داخل کشور!

2. تمسخر امنیتی که حاصل عملکرد فوق العاده بخش امنیتی کشور و رشادت شهدا بوده است؛ با هدف تقدس زدایی!

غرب به خوبی متوجه نقاط قوت ایران که با کمترین امکانات، بهترین عملکرد را داشته اند، می باشد؛ امری که جریان لیبرال و غربگرای داخلی هنوز از درک آن عاجز هستند!

حالا که خودروی خوب در کشور تولید نمی شود پس باید محصولات کشاورزی ما هم بی کیفیت شود!!!

باید توجه شود که در کشور ما هر بخش، سازمان و وزارتخانه ای بودجه تعریف شده خود را دارد و باید از این بودجه تخصیص یافته، برای بهبود و پیشرفت و حل مشکلات همان حوزه بهره ببرد؛ لذا از هر بخشی باید درمورد نحوه عملکرد در همان حوزه ای که به آن محول شده، سوال شود.

واقعاً گره زدن مشکلات یک حوزه به یک حوزه مجزّا از آن، بسیار بچه گانه و ساده لوحانه است و اساساً چه ربطی به یکدیگر دارند؟ که مثلاً بگوییم چون وزارت صنعت در خودروسازی ناموفق بوده است پس باید وزارت راه و شهرسازی، ساخت مسکن در کشور را متوقف کند!

باید از هر بخش در خصوص حوزه های محول شده به آن سوال شود و انتظار داشت؛ اگر وزیر راه و شهرسازی به عدم ساخت حتی یک مسکن هم افتخار می کند! باید سپاه قدس آن هم با آن بودجه محدود که قابل قیاس با بسیاری از وزارتخانه ها و حتی سازمان ها نیست، پاسخگو باشد و تمام ماموریت های محول شده که برای حفظ و ایجاد امنیت کشور می باشد را کنار بگذارد؟!

درخصوص بحث اینکه چرا ایران در سوریه و لبنان حضور دارد، این یک نقشه استراتژیکی ترسیمی سیاست خارجی جمهوری اسلامی با رهنمودهای امام خامنه ای است که به بهترین شکل در سپاه قدس پیگیری و اجرا شده است.

البته طی سالهای اخیر به لطف! دولت لیبرال و غربگرا، بودجه نظامی کشور و همچنین حوزه امنیت کشور بسیار کم شد؛ اما علی رغم این جفا، زحمت کشان حوزه امنیت و دفاعی کشور خصوصاً سپاه قدس با وجود کمبود امکانات و منابع مالی، نگذاشتند کوچکترین خدشه ای به امنیت کشور و آقایی ایران در خاورمیانه وارد شود.

پس بهتر نیست به جای انتقاد از بخشی که به درستی ماموریت های محول شده را با کمترین امکانات انجام می دهد، برای اصلاح بخش هایی که دچار ضعف هستند، اقدام کنیم؟

امروز جبهه مقاومت هم به رهبری و لیدری ایران در منطقه شکل، ساماندهی و هدایت شده است که حاصل آن شرایط به مراتب آرام تر در سوریه، لبنان، عراق و یمن شده است.

جریانات غربی و غربگرا باید هم از این اتفاقات ناراحت باشند آنها با ایجاد داعش در منطقه، چه نقشه ها نکشیده بودند که همه دود شد و به هوا رفت! و چه نقشه ها هم برای آینده ندارند که البته همانند همیشه در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت شکست خواهند خورد.

مقایسه ایران با طالبان؟! / طالبان مورد نظر (اکبر پونز) در دسترس نیست!

درمورد طالبان نیز بحث هایی مطرح میشود و این جریان با اوایل انقلاب ایران و بعضاً تندروی هایی که در آن زمان انجام شده بود، مقایسه می شود!

جریان افراطی که بعد از انقلاب ایران توانسته بود در بسیاری از بخش ها نفوذ کند همین اصلاح طلبانِ غربدوست امروزی بودند؛ این جریان در آن زمان که به افراط دچار بود امروز به تفریط دچار شده است؛ اگر آن افراطِ برخی چهره های این جریان مثل "اکبر پونز" عمدی بوده باشد که باید نتیجه گیری کرد، گرگ در لباس میش بوده اند و نفوذی؛ اگر هم غیرعمدی و حاصل شور آن زمان بوده، علتش سطحی نگری و عدم بصیرت کافی و عدم شناخت دقیق مفاهیم دینی و سیاسی است؛ گواه این ادعا نیز تفریط کنونی است که به آن دچار هستند.

به راستی چرا نمادهای انقلابی گری و تفکر جهادی همانند حاج قاسم نه در آن زمان دچار افراط شدند و در این زمان دچار تفریط و بعد از پایان دفاع مقدس، هر روز بر کمال و پختگی شان افزون تر شد؟!

این قطعاً به دلیل تفکر دقیق و عمیق همراه با بصیرت این گنجینه های انقلاب به موضوعات و اتفاقات سیاسی در ایران و جهان بوده است.

حال، آیا به سخره گرفتن و ساده انگاری امنیت بوجود آمده کشور، جفا و بی انصافی در حق کسانی نیست که جان خود را فدای این امنیت کرده اند؟!

اشتباه نکنید طالبانی های مدنظر شما همان "اکبر پونز"هایی هستند که امروز غرق در عشق به غرب شده اند و در دسترس نیستند!

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی دفاعی کشور امنیت کشور سپاه قدس محول شده آن زمان بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟

در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که فلسطین محور اجلاس سازمان همکاری اسلامی، تأثیر توافق احتمالی حماس و رژیم صهیونیستی بر تنش‌های منطقه، کلاه بیمه‌ای بر سر کارگران ساختمانی و بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

مروری بر کنش های سیاسی- رسانه ای اصلاح طلبان و اعتدالیون بیانگر آن است که آنان در خصوص انتخاب ریاست و هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تحلیل های متعارضی مواجه هستند.

بر اساس احصاء صورت گرفته، اصلاح طلبان و اعتدالیون در بازنمایی از شرایط مجلس مبنی بر استیلای رادیکال ها، شدت گرفتن لابی ها برای هئیت رئیسه مجلس، سهم خواهی و سهم دهی ها متفق القول هستند اما در خصوص ائتلاف ها برای ریاست مجلس از سویی و میزان توان مستقل ها، اعتدالیون و اصلاح طلبان از جانب دیگر تحلیل های متعارضی را ارائه می کنند.

برگزاری دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف فراکسیون‌های مجلس به ویژه انتخاب هیئت‌ رئیسه مورد توجه روزنامه‌های اصلاح‌طلب قرار گرفته است، روزنامه آرمان ملی از توافق شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و جبهه پایداری اظهار توجه کرده و نوشته است:

انتخاب رئیس مجلس بحث مهمی است. ۱۴ اردیبهشت با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند. حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد.

این روزنامه در ادامه با تعیین نامزد برای هیئت رئیسه آینده مجلس نوشته است:

اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است. سیدمحمود نبویان، نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی از جمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده، البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

روزنامه اعتماد نیز در گزارشی با عنوان آناتومی یک رقابت می‌نویسد:

از مجموع این احوالات تدارک رقابت برخی جریانات اصولگرا برای رقابت با قالیباف بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم دور از انتظار نبوده و نیست. در مقابل اما جریان قالیباف نیز از انسجام منتخبان مجلس دوازدهم حول محور ریاست او، حتی پیش از برگزاری دور دوم انتخابات می‌گویند! روزنامه اعتماد ضمن تلاش برای پرهیز از نام بردن طیف اصلاح طلبان در مجلس مدعی شد که مستقلین و اعتدالی ها حدود ۱۰۰ کرسی در مجلس دوازدهم داشته و از نقش موثر این نمایندگان برای رایزنی برای کسب کرسی های مجلس در صورت حمایت از ریاست محمدباقر قالیباف سخن به میان آورد. این روزنامه مدعی شد که صحبت هایی در خصوص انتخابات مسعود پزشکیان به عنوان نائب رئیس مجلس و کسب دو کرسی هیئت رئیسه و ریاست ۳ کمیسیون مجلس انجام شده است.

اما در شرایطی که روزنامه اعتماد از احتمال ائتلاف میان قالیباف و با طیف مستقلین و اعتدالیون سخن به میان می آورد اما روزنامه «هم میهن» مدعی احتمال ائتلاف قالیباف با پایداری ها و طیف رادیکال برای ریاست مجلس خبر می دهد.

هم میهن با بیان اینکه «جبهه پایداری مؤتلف با شانا اگر در مجلس بعدی بخواهد همسویی با جریانی را در پیش بگیرد، بعید است با نمایندگان راه‌یافته از لیست امنا و صبح ایران به ائتلاف و همراهی نرسد»، می نویسد: «مسلما این شرایط قطعاً به نفع قالیباف نخواهد بود و این امر هم موجب شده که این تصور ایجاد شود که قالیباف از همین حالا و در مجلس کنونی علاوه بر همراهی جریان تندروی موجود، سیگنال‌های مثبتی را به تندروها در مجلس بعدی ارسال کند تا بتواند موقعیت فعلی‌اش را در دور بعدی هم حفظ کند؛ از جمله اینکه برخی حتی احتمال بازگشت طرح‌هایی مانند طرح صیانت به دستور کار مجلس در روزهای پایانی را در همین مسیر عنوان کرده‌اند.»

این روزنامه همچنین می نویسد:

درست است که قالیباف حامیانی داشته و به پشتوانه آن پا به میدان انتخابات مجلس گذاشت اما حمایت آنها برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس کافی به نظر نمی‌رسد. احتمالاً میانه‌روها و طیف اقلیت‌ سیاسی مجلس در رقابتی که اگر بین گزینه تندروها و طیف قالیباف شکل بگیرد، دست به همراهی با او خواهند زد اما قالیباف برای رسیدن به ریاست، نیاز به آرای بیشتری دارد و اگر ضرورتی از بیرون بر حضور قالیباف بر ریاست مجلس به میان نیاید، قالیباف چاره‌ای جز جذب رای جبهه پایداری و طیف‌های همسو با آن (جریان «امنا» و «صبح ایران») ندارد که آن هم بدون امتیازدهی صورت نمی‌گیرد و حالا با توجه به شواهد و قرائن مطرح‌شده به نظر می‌رسد مذاکرات آغاز شده و اگر قالیباف با همین روند خواهان دستیابی به صندلی ریاست مجلس باشد، با توجه به اینکه در سابقه سیاسی او بالا و پایین و حرکت در طیف‌های مختلف اصولگرایی دیده شده است؛ احتمالاً با چهره جدیدی از قالیباف روبه‌رو خواهیم بود؛ چهره‌ای که برآمده از همراهی بیش از پیش با تندروهاست!

با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت که در جریان اصلاحات تحلیل هماهنگی در خصوص انتخاب رئیس و هیئت رئیسه مجلس وجود ندارد به شکلی که برخی از ائتلاف قالیباف با طیف پایداری ها سخن می گویند و برخی از ائتلاف وی با مستقلین و اعتدالی‌ها!

نکته قابل توجه اینکه اصلاح طلبان در بیان کرسی های متعلق به مستقلین مدعی هستند آرای مستقلین در جبهه اعتدالی ها و اصلاح طلبان می باشد، این طیف که از ۱۰۰ کرسی برای این طیف سخن به میان می آورند پیش از این از فقدان نیروهای اعتدالی و اصلاح طلب در مجلس سخن به میان می آوردند

اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای، بازنمایی کنند.

دیگر خبرها

  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران