Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رکنا، فروشنده دوره گرد از او خواست تا یک جفت جوراب یا یک بسته ماسک بخرد. اما مرد جوان چون نیازی به جوراب و ماسک نداشت از خرید امتناع کرد.

فروشنده دوباره و چندباره اصرار کرد و آن قدر پشت سر مرد جوان حرکت کرد تا توانست او را راضی کند. مرد جوان که دلش به حال فروشنده سوخته بود به اجبار یک بسته جوراب و یک بسته ماسک بهداشتی که اتفاقا کیفیت خوبی هم نداشتند خرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروشنده با بیرون کشیدن کارتخوان سیار، کارت خریدار را گرفت و در حرکتی تیزدستانه به دور از چشم خریدار کارت را درون کارتخوان کشید. خریدار نیز با صدای بلند رمزش را اعلام کرد. اینجا بود که ماجرا تمام شد و فروشنده به سراغ فرد دیگری رفت، اما فردای آن روز پیامک های برداشت از حساب به مبلغ 22میلیون تومان را دریافت کرد.

یک بسته ماسک 22 میلیون تومان/ در مشهد فاش شد

زن میان سال مقابل کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت. او اصلا نمی دانست کلاهبرداران چطور توانسته اند به حساب بانکی اش نفوذ کنند. هیچ کدام از حساب هایش رمز دوم نداشت و اصلا گوشی اش هوشمند نبود که بخواهند او را فریب بدهند و رمز کارت هایش را بربایند. با شکایت زن مشهدی معمای پیچیده ای پیش روی پلیس فتای استان گشوده شد.

اما هنوز زمان زیادی از این شکایت نگذشته بود که شکایت های مشابه دیگری هم به پلیس فتا اعلام شد که نشان می داد افراد مختلفی در زمان های متفاوت با چنین داستانی روبه رو شده اند. ماجرا چنان مرموز بود که تیمی ویژه با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، فرمانده انتظامی پلیس فتای خراسان رضوی مأمور شد تا به صورت ضربتی و فوق العاده به این پرونده ها که تعدادشان دورقمی شده بود رسیدگی کنند.

از زمانی که تیم ویژه پلیس فتای خراسان رضوی وارد گود این پرونده مرموز شدند، همچنان به تعداد شاکیان افزوده می شد تا جایی که تعداد پرونده های تشکیل شده به 27فقره رسید. کارشناسان روایت های زیادی از شاکیان شنیدند، اما هیچ کدام نتوانست راز این برداشت های ناگهانی را بگشاید.

تنها یک موضوع بود که در صحبت های شاکیان تکراری بود. بیشتر آن ها در صحبت هایشان اعلام کرده بودند که همان روز یا روزهای قبل یک فروشنده دوره گرد با اصرار ماسک یا جوراب به آن ها فروخته و هزینه اش را هم با کارتخوان دریافت کرده است.

کارشناسان با دریافت این موضوع احتمال دادند که با یک پرونده اسکیمری روبه رو هستند و شیادانی که با دستیابی به دستگاه اسکیمر، پس از سرقت اطلاعات کارت بانکی قربانیان، این اطلاعات را بر روی کارت های سفید و مخصوصی کپی کرده و پس از دریافت رمز از خود مال باخته اقدام به سرقت کرده اند.

مأموران با رسیدن به این سرنخ مهم، اقدامات خود را در فضای سایبر گسترش دادند و متهمان را در فضای سایبر ردزنی کردند. با شناسایی یکی از متهمان بلافاصله هماهنگی های قضایی انجام شد و مأموران با دریافت مجوز به سراغ متهمان رفته و موفق به دستگیری 2نفر در این پرونده شدند.

بلافاصله بازجویی ها از متهمان آغاز شد. وجود مدارک مستند و مستدل هیچ راه گریزی برای متهمان نمی گذاشت و متهم ردیف اول که خود را مقابل کارشناسان پلیس فتا خلع سلاح شده می دید، ضمن پذیرفتن جرمش اعتراف کرد که پس از آشنایی با نحوه کار دستگاه اسکیمر و تهیه آن وسوسه شده و به بهانه دست فروشی با قیمت بسیار نازل مشتریانی دور خود جمع کرده و با توجه به سرعت عمل به کارگرفته شده موفق به استخراج اطلاعات بیش از 400 کارت بانکی شده است.

او درباره نقش همدستش نیز مدعی شد که برای نقشه سرقت از حساب ها نیاز به یک همدست داشته است که از قسمت کاریابی سایت دیوار این مشکل را برطرف کرده و با فریب یکی از شهروندان از او خواسته تا در دست فروشی جوراب و ماسک سه لایه همراهی اش کند که با توجه به حقوق و مزایای در نظر گرفته شده، این فرد با وجود اطلاع از مجرمانه بودن این اقدام، بلافاصله قبول کرده‌است.

شناسایی کلاهبرداری یک میلیارد تومانی

به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، تاکنون با شکایت 27نفر از این افراد، برآورد اولیه نشان از کلاهبرداری یک میلیارد تومانی دارد.

سرهنگ جواد جهانشیری، ادامه داد که از متهمان 2لپ تاپ با قدرت پردازش بالا و گرافیک حرفه ای، 2دستگاه اسکیمر بی سیم ، میکرو دوربین وایرلس، تعداد 1000کارت خام بانکی، 98 کارت بانکی کپی شده، 2دستگاه ps4 ، 2دستگاه کارتخوان، به همراه تعدادی سکه تمام بهار و نیم سکه طلا، کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی با اشاره به اعزام متهمان برای تعیین تکلیف نهایی به دادسرا، از شهروندان خواست تا با جدا کردن کارت بانکی خرید از سرمایه گذاری و همچنین پیشگیری از اعلام عمومی رمز کارت بانکی، جلوی سرقت ها را بگیرند.

یکی دیگر از نکاتی که این مقام انتظامی بر آن تأکید کرد بحث کشیدن کارت بانکی از سوی خود شهروندان در کارتخوان بود که همین حرکت به ظاهر ساده، امکان استفاده از دستگاه اسکیمر از سوی مجرمان را کاهش می دهد.

محمد جواد ابوعطا

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا ماسک اخبار حوادث ماسک کلاهبرداری دستگیری سهام عدالت قیمت خودرو کرونا لیندا کیانی لیندا کیانی در اینستاگرام قیمت فال سحر قریشی سحر قریشی در استادیوم ریحانه پارسا بازیگر ریحانه پارسا ریحانه پارسا اینستاگرام پلیس فتای خراسان کارت بانکی یک بسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۹۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سؤالات کنکور

رئیس پلیس فتای فراجا به تشریح اقدامات این پلیس در زمینه ارتقاء امنیت آزمون‌های کنکور سراسری پرداخت و گفت که بیش از ۳۰۰ فقره تارنمای فعال در زمینه تبلیغ فروش سؤالات آزمون سراسری شناسایی شده است.

به گزارش تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتای فراجا اظهار کرد: با توجه به حساسیت مربوط به ایام کنکور و پیرو مجموعه اقدامات سال گذشته از ابتدای سال جاری پلیس فتای فراجا ضمن هدایت و نظارت عملیاتی کلیه رده‌های پلیس سایبری در سراسر کشور در زمینه ارتقاء امنیت آزمون‌های کنکور سراسر نوبت اول اردیبهشت 1403 اقدام کرده است.

وی ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و رصدهای تخصصی بالغ بر 300 نشانگاه مجرمانه مورد شناسایی قرار گرفته است که از این تعداد 80 مورد موضوع تحت اقدام عملیاتی بوده و تعداد 20 نفر از مدیران و گردانندگان اصلی این صفحات، کانال و اکانت که مدعی فروش و واگذاری سؤالات کنکور سراسری سال 1403 با قبولی تضمینی در کنکور و آزمون و یا واگذاری ادوات تقلب‌افزار بوده‌اند دستگیر شده‌اند و برای سیر مراحل قانونی پرونده‌شان به مرجع قضایی ارجاع شده است.

مجید با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای شناسایی سایر مرتکبان و مجرمان در این رابطه در حال اجراست، افزود: برابر رصدهای صورت‌گرفته و تحلیل روش‌های کلاهبرداری افراد مذکور مشخص شده است دریافت رمزارز و مسکوکات طلا و سکه نیز یکی از روش‌های دریافت وجوهات از سوی مجرمان بوده است، تا کنون در این رابطه بالغ بر 60 میلیارد ریال معادل رمزارز و تعداد 50 قطعه انواع سکه طلا از این افراد کلاهبردار، کشف و ضبط شده است.

وی با اعلام صریح این موضوع "تا کنون هیچ‌گونه نمونه سؤال از متهمان و مجرمان مرتبط با کنکور سراسری کشف نشده است."، گفت: یکی از شگردهای این افراد واگذاری نمونه سؤالات ادوار گذشته است.

رئیس پلیس فتای فراجا خاطرنشان کرد: این افراد کلاهبردار در بسیاری از موارد پس از دریافت وجوهات از پاسخگویی به متقاضیان و مال‌باختگان امتناع می‌کنند، لذا هموطنان گرامی ضمن حفظ هوشیاری به هیچ عنوان فریب این افراد را نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پلیس: شناسایی هزار قلم ابزار تقلب در کنکور هشدار پلیس فتا به کنکوری‌ها ماجرای فروش سوالات آزمون وکالت؛ وقتی با ۲۰ میلیون تومان می‌توان وکیل شد!

دیگر خبرها

  • قاچاقچی حشیش در جنوب تهران بازداشت شد
  • کشف ۲۰ پرونده سرقت با دستگیری ۲ سارق در جنوب تهران/ قاچاقچی حشیش بازداشت شد
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سؤالات کنکور
  • بازداشت کلاهبردار خرید و فروش خودرو در آبادان
  • حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است
  • شناسایی ۳۰۰ فقره تارنمای تبلیغ فروش سوالات کنکور ۱۴۰۳
  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!