Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@05:36:13 GMT

اقدامات اورژانسی هنگام قطع عضو

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۲۹۹۶۷

هنگامی که عضوی از بدن قطع می‌شود باید برخی اقدامات اورژانسی را جهت بهبود حال جسمی بیمار انجام داد. ناطقان: هنگامی که فردی دچار قطع عضو می شود، اقداماتی که باید در مراحل اول انجام داد که عبارت اند از تماس با ۱۱۵، شستن محل زخم با محلول استریل( سرم نمکی)، پانسمان محل جراحت با گاز استریل یا پارچه تمیز، بی حرکت نگهداشتن عضو آسیب دیده پیش از انتقال مصدوم، پیچیدن عضو قطع شده با گاز استریل مرطوب شده یا سرم نمکی، عضو پیچیده در گاز مرطوب را داخل یک کیسه پلاستیکی بگذارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سپس هوای داخل آن را خالی کنید، غوطه ور کردن عضو قطع شده در یک کیسه حاوی آب و یخ، منتقل کردن عضو قطع شده همراه با بیمار به نزدیک ترین مرکز درمانی مناسب از جمله سایر اقداماتی است که باید انجام شود.

 تاکید می شود از فریز و غوطه ور کردن عضو قطع شده در آب خودداری و از استفاده مواد ضد عفونی برای عضو قطع شده دوری شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: اقدامات اورژانسی ، فطع عضو ، بیمار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اقدامات اورژانسی بیمار عضو قطع شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری

محمد حیدری رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت : رعایت نکردن مقررات عبور و مرور در داخل شهر‌ها از سوی عابران پیاده بیشترین عامل تصادفات و مرگ و میر افراد است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه جان خود را از دست دادند عنوان کرد: سال گذشته حدود ۷۰ درصد متوفیان در معابر شهری عابران پیاده بودند.

حیدری گفت: سال گذشته در مجموع ۱۳۳ نفر در تصادفات ترافیکی استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از متوفیان در معابر تندرو و بزرگراهی جان خود را از دست داده‌اند افزود: ۲۷ نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه وجود دارد که ۱۲ نقطه آن در شهر کرمانشاه است.

وی با بیان اینکه پلیس در راستای انجام وظایف خود اقدامات کنترلی را انجام داده است عنوان کرد: در نقاط حادثه‌خیز تیم‌های گشتی مستقر هستند و در ساعات پیک ترافیک و تصادفات حضور دارند و نسبت به تخلفات به ویژه تخلفات حادثه ساز برخورد خواهد شد.

حیدری گفت: شهرداری باید در زمینه اقدامات زیرساختی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی اقدامات موثرتری را انجام دهد.

وی افزود: بزرگراه حضرت امام (ره) و بزرگراه جانبازان دو نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه هستند و نیاز است شهرداری پل عابر پیاده نصب کند و علاوه بر این با نصب نرده یا سایر تجهیزات مانعی ایجاد کند که عابران ملزم شوند از پل استفاده کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود
  • انجام اقدامات لازم برای تأمین اراضی طرح نهضت ملی مسکن
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری
  • هدف دولت سیزدهم کاهش بار ترافیکی در کلانشهر رشت است
  • کره شمالی: اقدامات بیشتری برای حفظ قدرت نظامی خود انجام می‌دهیم