Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا رییسی در گفتگو با ایسنا درباره واکسن‌ ستیزی که در برخی موارد علیه واکسیناسیون کرونا شاهد بوده ایم، گفت: اولا واکسن‌ستیزی فقط مختص ایران نیست و در آمریکا و اروپا هم با این مشکل درگیرند و برخی با واکسن مخالفند. خوشبختانه در کشور ما واکسن‌ستیزی اصلا به صورت سیستماتیک وجود ندارد.

واکسن ستیزی در ایران سیستماتیک نیست

وی افزود: عده‌ای می‌خواهند اینطور جلوه دهند که این واکسن‌ ستیزی در کشور برنامه‌ریزی شده و سیستماتیک است و می‌خواهند آن را به مذهب ارتباط دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که علمای ما واکسن تزریق کردند. بنابراین بحث واکسن‌ ستیزی به دین ربطی ندارد، بلکه عده‌ای هستند که کلا ضد واکسن هستند. البته این موضوع در کشور ما سیستماتیک نیست. عده‌ای دوست ندارند و واکسن تزریق نمی‌کنند.

رییسی گفت: چندی پیش میزبان کارشناسان برجسته و ارشد منطقه امرو سازمان جهانی بهداشت بودیم. این کارشناسان از مراکز واکسیناسیون ما بازدید میدانی کردند و بعد اعلام کردند که وقتی به مراکز شما رفتیم و بازدید کردیم بسیار خوشحال شدیم؛ چراکه دیدیم مردم مشتاق تزریق واکسن هستند و در صف ایستادند. البته ما گفتیم که از نظر ما در صف ایستادن برای تزریق واکسن خوب نیست. با این حال آنها اعلام کردند که در همه جای دنیا عده‌ای نمی‌خواهند واکسن تزریق کنند اما شما چقدر افراد مشتاق برای تزریق واکسن دارید. این نکته بسیار مثبتی است که مردم حاضرند چند ساعت در صف بمانند تا واکسن تزریق کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا علیرضا رییسی واکسن تزریق عده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: به طور معمول وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود، مشارکت کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در برنامه سلام صبح به خیر شبکه سه، گفت: به دلایل مختلف وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود مشارکت کاهش پیدا می‌کند.

به گفته وی، یکی از دلایل کاهش مشارکت در مرحله دوم انتخابات، اجازه ندادن قانونگذار به افراد برای رأی دادن در شعبه‌ای غیر از شعبه اخذ رأی در مرحله اول است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: اگر فردی در تهران رأی داده باشد نمی‌تواند در شهرستان دیگری رأی دهد، اما اگر فردی در مرحله اول در هیچیک از شعب ۲۲ گانه رأی نداده باشد در مرحله دوم می‌تواند در هر شعبه و شهری رأی خود را به صندوق رأی بیندازد.

اسلامی ادامه داد: ستادهای انتخابات استانی و صدا و سیما اطلاع‌رسانی مناسبی برای مشارکت مردم در مرحله دوم انتخابات انجام داده‌اند. وضعیت تأیید صلاحیت‌ها در حوزه‌های ۲۲ گانه اخذ رأی به گونه‌ای است که نامزدها به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و مردم می‌توانند با توجه به این مسئله با نامزدهای منتخب خود رأی دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور متذکر شد: هر کس در مرحله دوم انتخابات بالاترین رأی را کسب کند، وارد مجلس می‌شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

کد خبر 751724

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته