Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که طبق اعلام مسئولان، سقف قیمت مصوب بلیت پرواز اربعین ۵ میلیون تومان است اما بررسی‌های میدانی به عمل آمده حاکی از فروش بلیت با قیمتهای ۸ تا ۹ میلیون تومان است که علت آن را باید در عدم نظارت کافی و بازدارنده جستجو کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مطابق پیش‌بینی‌ها و با توجه به شرایط خاص اربعین امسال که صرفاً امکان سفر به صورت محدود و از طریق هوایی وجود دارد، متاسفانه شاهد هستیم که در روزهای اخیر قیمت بلیت هواپیما به مقصد عراق افزایش عجیبی داشته و بسیار بالاتر از سقف مقرر و اعلام شده قبلی که چیزی در حدود 5 میلیون تومان است در حال فروش در بازار سیاه و به صورت غیرقانونی است!

مطابق بررسی‌های میدانی به عمل آمده و گزارش‌های واصله، شرکت هواپیمایی کیش ایر، بلیت اربعین را به قیمت 8 میلیون و 150 هزار تومان برای روز دوشنبه 29 شهریور عرضه می‌کند و شرکت هواپیمایی معراج نیز در حال فروش پرواز همان روز به قیمت 9 میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه این ها درحالی است که محمدرضا رضایی کوچی؛ رئیس کمیسیون عمران مجلس در حاشیه صحن علنی مجلس در جمع خبرنگاران اعلام کرد: شرکت‌های هواپیمایی حق ندارند بیش از 5 میلیون تومان برای رزرو بلیت رفت و برگشت پروازهای اربعین از زائران و مسافران مطالبه کنند و قبل از آن هم بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، مقرر شده که قیمت بلیت پروازهای رفت و برگشت اربعین حداکثر 5 میلیون تومان باشد.

پیشتر هم بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، مقرر شده که قیمت بلیت پروازهای رفت و برگشت اربعین حداکثر 5 میلیون تومان باشد.

بر همین اساس و از آنجایی که چندی پیش حرمت الله رفیعی؛ رییس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کشور نسبت به افزایش قیمتها در ایام نزدیک به اربعین تا سقف احتمالی 30 میلیون تومان در بازار سیاه  هشدار داد در مصاحبه‌ای علت این گرانی را از وی جویا شدیم.

رفیعی در گفتگو با تسنیم درباره افزایش و کمیاب شدن  قیمت بلیت اربعین گفت: مثل ادوار گذشته این اتفاق نتیجه انجام قیمت‌گذاری دستوری و به دنبال آن عدم نظارت کافی است. 

وی که چندی پیش نیز در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم بر لزوم انجام نظارت کافی در ایام اربعین بر شرکتهای هواپیمایی تاکید کرده بود، گفت: وقتی نظارت کافی به عمل نمی آید به راحتی قیمت ها افزایش یافته و این اجحاف در حق مردمی است که خالصانه قصد سفر به کربلا دارند.

به اعتقاد او، نحوه تهیه بلیت نیز دچار چندگانگی و پیچیدگی است و خود این امر بر افزایش قیمتها و عدم شفافیت تاثیرگذار است؛ چرا که از یک طرف سازمان حج و زیارت اعلام کرده برای اربعین باید همه در سایت سماح ثبت نام کنند و از طرفی دیگر عده ای علیرغم ثبت نام اساساً گذر نامه ندارند و عده ای نیز در این میان فاقد ویزا هستند و  این پیچیدگی بستر سوءاستفاده را فراهم می‌کند.

رفیعی با گلایه از اینکه متاسفانه سامانه تهیه و رزرو بلیت که از سوی شرکتهای هواپیمایی در اختیار آژانس هاست همچنان بسته بوده و باز نشده است خطاب به مسئولان  گفت: چرا قیمت گذاری نیز صرفا مختص این برهه است؟

رفیعی متذکر شد: اگر مسئولان صحبت از آزادسازی قیمت بلیت می‌کنند چرا این امر دارای تناقض است و فقط در برخی ایام خاص مثل اربعین انجام شده سقف و کف قیمت اعلام میشود و برای کل ایام سال نیست؟!

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی همچنین تصریح کرد: آژانسهای مسافرتی متولی تعیین قیمت نبوده‌اند و فقط نماینده فروش هستند لذا اگر قیمتی بالا اعلام شود، متخلف شرکت هواپیمایی مربوطه است و ارتباطی به آژانسها ندارد.

به عقیده رفیعی همه افزایش قیمتها ناشی از عدم نظارت کافی و موثر است و راه حل انجام نظارت مؤثر نیز این است که به محض مشاهده تخلف، پرواز شرکت مربوطه تعطیل شود تا باعث سرگردانی آحاد مردمی که به تنها به علت عشق امام حسین که به کربلا می روند نشود.

فعال انجمن صنفی در ادامه همچنین با  اشاره به اینکه حتی مسئولان نیز خودشان بعضاً سرگردانند و با ارایه لیست به آژانسها درخواست اخذ بلیت می‌کنند، افزود: علیرغم این درخواست اما متاسفانه به دلیل بسته بودن سامانه از سوی اغلب ایرلاینها، امکان تهیه بلیت برای آنها نیز وجود ندارد چه برسد به مردم عادی.

رفیعی با طرح این سؤال که چگونه وقتی تقریبا هیچ آژانسی امکان تهیه بلیت ندارد بلیتهایی به صورت زیرمیزی فروش میرود، گفت: امکان تحقق این امر جای بسی تعجب دارد و نیازمند پاسخ جدی دستگاه های نظارتی است.

وی در پایان خواستار رسیدگی جدی به موضوع افزایش قیمت ها شد و گفت: ایجاد کننده این مشکل خود سازمان هواپیمایی و ایرلاینها هستند چراکه خودشان به عنوان اجرا کننده تصمیم گیر و ناظر نیز هستند و این امر فسادزا بوده نتیجه آن عدم نظارت کافی در موقع اجرا است.

انتهای پیام/
 

 

 

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون تومان عدم نظارت کافی 5 میلیون تومان افزایش قیمت قیمت بلیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۵ هزار و ۳۱۷ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۲۳۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۸۴۱ مخاطب توانست به فروشی معادل ۱۱۵ میلیون و ۹۷۴ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۵۲ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۸۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.
نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۲۱ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۸۰۵ مخاطب، فروشی معادل ۲۷۳ میلیون ۵۸۱ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۶۴۲ مخاطب به فروشی معادل ۱۹۱ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۶۶۴ مخاطب به فروشی معادل ۶۸ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۷ اجرا، ۴۶۷ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۴۴ میلیون و ۴ هزار تومان دست یافته است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا میزبان ۲۲۲ مخاطب بوده و به فروش ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به صحنه رفته است؛ نهمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۴۳۱ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، مبلغ ۷ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان نیز که اجرای خود را از ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۴ اجرا توانسته است ۲۰۴ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۷ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۱۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۱ هزار و ۱۰۰ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۱ میلیون و ۱۸۱ هزار تومان دست پیدا کند.

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۲۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۱ هزار و ۱۳۲ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۸ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری خوانده شد، با ۳ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۶۷۵ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۵۵ میلیون و ۸۸ هزار تومانی برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • «گالیله» یک میلیاردی شد
  • نمایش «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت
  • «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار