Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نیک بین تهیه کننده سینما که به تازگی پروانه ساخت سریال شبکه نمایش خانگی «راه میانبر» به کارگردانی تهمینه میلانی را دریافت کرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شرایط تولید در سینما و سریال‌های شبکه نمایش خانگی گفت: در حال حاضر تولید فیلم‌های سینمایی به دلیل شرایط موجود با موانعی مواجه است که یکی از مهمترین مسائل در این زمینه، زیر سوال رفتن بازدهی اقتصادی آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه پیش از هر چیز باید مواردی مانند اکران و اینکه مردم بتوانند به دلیل شیوع ویروس کرونا به سینما بروند حل شود، تا بتوان برای تولید برنامه‌ریزی کرد. تا زمانی که مسائل تولید برطرف نشود بخش خصوصی این امکان را ندارد فیلمی بسازد که بخواهد ضرر بکند.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری در سینما زیر سایه مشکلات اکران قرار گرفته است، اگر این مشکلات برطرف شود مانعی برای تولید در سینما وجود ندارد، اما تا زمانی که مشکلات وجود داشته باشد بخش خصوصی در سینما نمی‌تواند ریسک کند. البته شاید بخشی از فعالان بخش خصوصی با وجود پشتوانه‌های حمایتی که دریافت می‌کنند دست به تولید بزنند، اما برای بخش خصوصی که به بازگشت سرمایه از طریق گیشه وابسته است، تولید تبدیل به یک ریسک شده است.

این تهیه کننده سینما ادامه داد: همه این موارد سبب می‌شود تا حضور بخش خصوصی در سینما کمرنگ شود و آن کیفیتی که در محتوا و تولید سینمایی وجود داشت، تحت تاثیر قرار گرفته و در نهایت به دلیل غیبت بخش خصوصی سینمای منتقد کمرنگ شده و اثرات منفی را به همراه بیاورد. به هر حال می‌توان امیدوار بود که شرایط فعلی کرونا، شرایط همیشگی نبوده و تمهیداتی مانند تزریق واکسن سبب می‌شود تا رفت و آمد در جامعه ایمن شود و مردم دوباره به سینماها باز گردند.

سینما رفتن یک تحرک اجتماعی است

وی با اشاره به اینکه این را هم باید مورد توجه قرار داد که ایجاد شرایط ایمن برای عوامل سینمایی پروژه‌ها، خود مساله دیگری است که می‌تواند مانع تولید در سینما شود، تاکید کرد: باید امنیت سلامت افراد شاغل در یک پروژه سینمایی را فراهم کرد تا مشکلی برای افراد پیش نیاید. به هرحال امیدواریم با گسترش تزریق واکسن در کشور حداقل تا یک سال دیگر مردم مانند گذشته به سینماها باز گردند.

نیک بین در پاسخ به این پرسش که با پررونق شدن تولیدات پلتفرم‌ها، مخاطبان نسبت به استفاده از این آثار استقبال بیشتری پیدا کرده‌اند، این مساله تا چه اندازه می‌تواند در آینده گیشه سینمای ایران تاثیرگذار باشد، گفت: واقعیت این است که پیش‌بینی رفتار مردم درباره یک سری از مسائل در اجتماع سخت است، چنین دغدغه‌هایی زمانی که ویدیو و محصولات آن به بازار آمده بود نیز مطرح شد و بسیاری معتقد بودند که اگر ویدیو بیاید مردم دیگر به سینما نمی‌روند، اما چنین اتفاقی رخ نداد و مردم حتی بیشتر از گذشته از سینما استقبال کردند و در کنار آن از محصولات ویدیویی نیز استفاده می‌کردند.

وی ادامه داد: در حال حاضر نمی‌توان گفت که استقبال از تولیدات پلتفرم‌ها در آینده بر سینما رفتن مردم تاثیرگذار خواهد بود یا نه، اما در حال حاضر مشکل مردم مساله کرونا است. پیش از هر چیز این مساله باید برطرف شود و بعد از آن دید که استقبال مردم نسبت به سینما چگونه خواهد بود.

تهیه‌کننده «نیمه پنهان» بیان کرد: البته این را هم باید بگویم که پیش از شیوع کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن اکران در سینما، مردم از طریق کانال‌های مختلف از جمله اینترنت، ویدیو و ماهواره از محصولات مختلف استفاده می‌کردند اما همچنان به سینما هم می‌رفتند.

نیک بین در پایان گفت: تاکید می‌کنم در حال حاضر پیش بینی رفتار مردم نسبت به سینما در آینده آسان نیست، نباید فراموش کرد که سینما رفتن خود یک تحرک اجتماعی در همه جای دنیا است و باید صبر کرد و دید که در آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد.

کد خبر 5305726 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد نیک بین تهیه کننده سینما تهمینه میلانی برنامه تلویزیونی حضور هنر ایران در جهان موسیقی ایرانی تئاتر ایران سینمای مستند فیلم کوتاه روز ملی سینما موزه سینما ویروس کرونا شبکه پنج سیما عبدالعلی علی عسکری شبکه دو سیما هنرمندان تئاتر پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان حال حاضر بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد از ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر با بازگشت ۵۰ واحد راکد صنعتی به چرخه تولید در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن ضامن‌فر امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ستاد تسهیل جایگاه تبیین مشکلات واحدهای تولیدی است تا در خصوص آنها تصمیم‌گیری و در جهت رفع آنها و پایداری اشتغال و تولید گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم در سال جدید جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را بیش از پیش برگزار و بیشتر میدانی عمل کنیم، افزود: برگزاری مستمر و منظم این جلسات و همراهی و همکاری دستگاه‌های اداری و سیستم بانکی استان موجب شد طی دو سال گذشته ۵۰ واحد راکد تولیدی، صنعتی و گردشگری به چرخه تولید بازگردند که مهمترین آن کارخانه قند یاسوج است.

مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بازگشت این تعداد واحد به چرخه تولید زمینه‌ساز اشتغال خوبی در سطح استان بوده است و تنها بازگشت کارخانه قند به چرخه تولید موجب اشتغال ۲۰۰ نفر شد.

وی عمده مشکلات سرمایه‌گذاران را مسائل بانکی و تمدید مهلت پرداخت تسهیلات بانکی بیان و تصریح کرد: در برخی مواقع دستگاه‌ها و بانک‌ها برای همکاری با سرمایه‌گذاران نیازمند مصوبات ستاد تسهیل هستند که در این زمینه سرعت تصمیم‌گیری افزایش می‌یابد.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: نگاه ستاد تسهیل این است که بدون بروکراسی اداری و اینکه واحدها درگیر زمان شوند در سریع‌ترین زمان ممکن مسائل را در ستاد تسهیل مطرح و رفع شود.

وی افزود: ستاد تسهیل در سال جدید بنا دارد جلساتی را در محل اجرای طرح‌ها و همچنین شهرستان‌ها داشته باشد و از حیث کمیت و کیفت جلسات پرباری داشته باشیم.

مدیرکل امور سرمایه‌گذاری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عوائد و نتایج جلسات منجر به بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و کامل شدن همه ظرفیت واحدها می‌شود تا شاهد سرمایه‌گذاری و وارد شدن طرح‌های بیشتری به چرخه تولید باشیم.

وی تصریح کرد: در استان بسیاری از دستور کارهایی که در جلسه مطرح می‌شود حاشیه امنی ایجاد می‌کند که مدیران با فراغ بیشتری به واحدهای سرمایه‌گذاری کمک کنند و در رفع مشکلات و حل مسائل این واحدها همکاری دارند.

ضامن‌فر خاطرنشان کرد: در چهارمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات شش طرح اقتصادی مطرح و تصمیمات لازم در جهت رفع مشکلات آنها گرفته شد.

کد خبر 747960

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • جلسه شورای گفتگوی بخش خصوصی با دولت و بانک‌های گیلان
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • خطوط ناخوانا در واگذاری سرخابی‌ها!
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • حضور تولید کنندگان بوشهری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • عبور «مست عشق» از هفت خان
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما