Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا واکسیناسیون کودکان امنیتی برای بازگشت به مدارس را ایجاد خواهد کرد، گفت: بازگشایی مدارس در خیلی از کشورها آغاز شده است و آموزش از اولویت های مهم سازمان به شمار می رود گرچه باید از این موضوع نیز اطمینان حاصل کرد که سلامت دانش آموزان به خطر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر احمد المنداری در یک نشست خبری که به صورت مجازی با حضور مدیر اورژانس منطقه ای WHO/EMRO و نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران برگزار شد، در پاسخ به این سوال که آیا سازمان جهانی بهداشت از وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشورهای مدیترانه شرقی (EMRO)راضی است؟ نیز گفت: از آنجایی که بنده مشاهده کردم سازمان جهانی بهداشت از کشورهای جهان خواسته که روند واکسیناسیون را افزایش دهند هرچند که کمی تاخیر در روند کار وجود دارد. خوشبختانه کشورهای مدیترانه شرقی ۲۴۵ میلیون دز واکسن در اختیار داشتند و ۵ میلیون ز هم داده شده گرچه ما به مقدار زیادی نیاز داریم اما با این حال این میزان هم نسبت به ماه های گذشته پیشرفت رو به رشدی داشته و این پیشرفت تا ماه جاری امسال (سپتامبر) ادامه خواهد داشت.

وی در پاسخ به سوال قابل اطمینان بودن واکسن ها گفت: سازمان جهانی بهداشت با در نظر گرفتن شواهد و مدارک و انجام آزمایش های متعدد، این اطمینان را به مردم می دهد که تمامی واکسن هایی که از جانب کشورهای مختلف عرضه می شود قابل اطمینان بوده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد. البته در بعضی مواقع دیده می شود که برخی واکسن ها هنوز از جانب سازمان جهانی بهداشت تاییدیه نگرفته اند اما باید در نظر داشت از جانب مقامات صلاحیتدار در برخی مناطق تایید شده اند و ما هم به آن ارزش و احترام قائل هستیم. در این میان برخی کشورها،  واکسن ساخته شده کشورهایی که توسط سازمان جهانی بهداشت تایید نشده اند را قبول ندارند و این موضوع کاملا اختیاری و به خود کشورها بستگی دارد و ما هیچ گونه مسئولیتی نسبت به این تصمیم ها نداریم.

وی افزود: در حال حاضر درکشور ایران، مردم واکسن های سینوفارم، آسترازینکا و سینووکس را که از طرف سازمان جهانی بهداشت تایید شده اند، دریافت می کنند. البته واکسن های ایرانی نیز با مجوز سازمان غذا و دارو در ایران تزریق می شود .

به گفته مدیر منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، دریافت واکسن راهی موثر برای افزایش سیستم ایمنی بدن است و اگر افراد  واکسینه نشوند، مستعد این بیماری هستند.

المنداری در پاسخ به این سوال که آیا واکسیناسیون کودکان امنیتی برای بازگشت به مدارس را ایجاد خواهد کرد، گفت: خیلی از کشورها بازگشایی مدارس را آغاز کرده اند ، آموزش از اولویت های مهم ما به شمار می رود گرچه باید از این موضوع اطمینان حاصل کرد که سلامت آن ها به خطر نیفتد و این کشورها هستند که متناسب با وضعیت فعلی خود باید تصمیم نهایی را بگیرند.

مدیر منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت این را هم گفت : در حال حاضر برنامه واکسیناسیون کودکان همچون بزرگسالان در اولویت است و متناسب با نیاز و شرایط کودکان، هر کشور تصمیم مناسبی برای واکسن کودکان اتخاذ خواهد کرد.

وی با تاکید بر نقش واکسیناسیون در مقابله با کرونا گفت: اگرچه در برخی کشورها شاهد افزایش آمار مبتلایان هستیم اما به طور کلی به ثبات قابل قبولی در سطح جهانی رسیده ایم و مجدد به لزوم واکسیناسیون که یکی از سلاح های پرقدرت در مبارزه با کرونا می باشد، تاکید می کنم.

المنداری همچنین با بیان اینکه باید از کشورهایی که درتهیه واکسن دچار مشکل هستند حمایت کنیم خاطرنشان کرد: همه افرادی که دچار درگیری های متفاوتی در کشورهایشان شده اند اعم از پناهنده ها و ... همگی انسان هستند و باید حمایت شوند. کشورهای میزبان نیز باید اطمینان حاصل کنند که این افراد فراموش نشوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در ایران واکسن کرونا سازمان جهانی بهداشت برنامه واکسیناسیون کودکان سازمان جهانی بهداشت واکسیناسیون کودکان مدیترانه شرقی منطقه ای واکسن ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است