Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، در حالی که هفته‌های اخیر، گران شدن سیلندرهای گاز در سطح استان بوشهر باعث نارضایتی مردم شده ، اما با پیگیری خبرنگار فارس مشخص شد که علاوه بر گرانی‌ها کار به کمبود و نایابی سیلندرهای گاز رسیده و مردم را کلافه کرده است.

سید حسین حسینی در همین رابطه در گفتگو با خبرنگار فارس بوشهر اظهار داشت: قیمت سیلندر گاز بر اساس درخواستی که انجمن صنفی کارفرمایان توزیع کننده گاز مایع ایران داشتند، تغییر کرده است و این گرانی فقط در استان بوشهر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: این در خواست افزایش قیمت در جلسه تنظیم بازار بررسی و اعمال شده است و تأمین سیلندرهای گاز بر عهده شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

سیلندرها خرج مصرف غیرمجاز می‌شوند

مهرداد بیوکی در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: سهمیه استان بوشهر در ماه ۴۵۰۰ تن گاز مایع است که از مبادی مشخصی تأمین می‌شود.

 

مدیر روابط عمومی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بوشهر ادامه داد: این میزان شامل سه سلیندر ۱۲ کیلو و یک پیک نیک برای هر خانوار پنج نفره می‌شود که البته این رقم سه برابر مصرف واقعی خانگی در استان است اما سهمیه‌ای که به ما تعلق می‌گیرد تنها برای مصرف خانگی است.

این مقام مسؤول توضیح داد: مصرف گاز خانگی در بوشهر یک هزار و ۵۰۰ تن می‌باشد که بیش از سه هزار تن آن مازاد نیاز مردم است اما سهمیه گاز استان برای مصارف غیرمجاز خودرویی و حمل و نقل استفاده شده که عامل کمبود سیلندر گاز است.

بیوکی اضافه کرد: شرکت پخش فرآورده‌های نفتی موظف به تأمین گاز خودروهای ال پی جی که ایمنی مطلوبی را هم ندارند، نیست و همین مسئله باعث شده که در توزیع گاز مشکل داشته باشیم و گاز به مصارف خانگی نرسد.

به گزارش فارس، چندی پیش شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بوشهر برای تأمین گاز خانگی، از مردم برای مراجعه به سایت و ثبت نام برای سهمیه گاز درخواست کرد. هدف از این اقدام، شناسایی و تعلق گاز سهمیه بندی و مشخص به افراد بود  اما گویا متاسفانه استقبال خوبی از آن صورت نگرفته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر افزایش قیمت مصرف گاز سیلندر گاز گرانی کمبود شرکت پخش فرآورده های نفتی شرکت پخش فرآورده های نفتی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود

ایسنا/بوشهر  دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی خلیج فارس گفت: دومین همایش بین المللی خلیج فارس با حضور مهمانان خارجی از پنج کشور در بوشهر برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، علی اکبر کیانی  امروز ۶ اردیبهشت در نشست خبری با اشاره به جزئیات برگزاری این همایش در بوشهر، اظهار کرد: این همایش طی دو روز در روزهای ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه خلیج فارس و در سطح بین المللی برگزار می شود.

وی بیان کرد: به جهت ارتقای اعتبار علمی همایش و مقالات، مجوزهای ISC یا همان پایگاه استنادی جهان اسلام اخذ شده است و بالغ بر۱۵۰ خلاصه مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که ۵۰ درصد اصل مقاله را دادند و حدود یک سوم برای ارائه مقاله به همایش دعوت شدند.

کیانی با بیان اینکه ۱۰ نفر مهمان خارجی از کشورهای عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش به این همایش دعوت شدند، گفت: حداقل ۵ نفر حضور قطعی دارند و جزو سخنرانان این برنامه هستند.

دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی خلیج فارس با بیان اینکه این همایش در دو روز علمی و فرهنگی برگزار می شود، گفت: این همایش در سه زبان ارائه خواهد شد که در نوع خود استثنایی است. در همایش های مشابه نهایتا دو زبان ارائه می شده است.

کیانی با بیان اینکه محور همایش تجارت دریایی و حمل و نقل است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت خلیج فارس از نظر بازرگانی و تجاری و حمل و نقل دریایی، گروه تاریخ محور این همایش مهم را این موضوع قرار داد. این موضوع با توجه به تمدن خلیج فارس انتخاب شده است.

حمید اسدپور، دبیر علمی همایش بین المللی خلیج فارس، افزود: گستره زمانی این همایش از عهد باستان تا معاصر و با نیم نگاهی به آینده است و حتی مقالاتی پیرامون آینده پژوهی در خصوص این موضوع دریافت شده است.

وی با اشاره برنامه های روز فرهنگی همایش، گفت: بازدید از مناطق تاریخی دشتستان از جمله دژ و دانشکده کشاورزی و نیز در بوشهر بازدید از موزه دریانوردی خلیج فارس، بازدید و معرفی ظرفیت تاریخی استان، برپایی نمایشگاه تاریخی و فرهنگی خلیج فارس از دیگر برنامه ها است.

اسدپور همچنین بازدید از کتابخانه دانشگاه خلیج فارس و برپایی غرفه های آثار سنتی و غذای دریایی در حاشیه این همایش را از دیگر برنامه ها عنوان کرد و گفت: علاوه بر این مسابقه دو میدانی از میدان رئیسعلی دلواری تا دانشگاه خلیج فارس به صورت عمومی برگزار می شود.

دبیر علمی همایش بین المللی خلیج فارس با اشاره به پیام دومین همایش بین المللی خلیج فارس گفت: دوستی مهمترین پیام این همایش است و اینکه خلیج فارس یک حوزه تمدنی و مکان فرهنگی بوده است‌.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد
  • پیش‌تولید «پایتخت ۷» آغاز شد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت ۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • از توقیف خودرو ۱۷ میلیارد ریالی قاچاق تا دستگیری عامل آتش سوزی عمدی منزل در فارس
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • خستگی و سرعت غیر مجاز دو عامل تصادفات پایتخت
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • مدیران نگران چه هستند؟