Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب حیدری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جداسازی اکسیژن سانترال بخش آی‌سی‌یو بیمارستان عباسی (ویژه کرونا) از سایر بخش‌ها با راه‌اندازی سومین دستگاه اکسیژن‌ساز انجام گرفته که این امر از افت مکرر اکسیژن در بخش آی‌سی‌یو جلوگیری کرده و مشکل پیش آمده در این زمینه را برطرف کرده است.

وی با بیان اینکه قبل از بحران کرونا کپسول‌های اکسیژن جوابگوی نیاز بیمارستان عباسی بود ولی بعد از شیوع ویروس کرونا و همه گیری آن لازم بود تدابیر خاصی برای اکسیژن رسانی به بیماران انجام گیرد، افزود: از فروردین ماه سال‌جاری تاکنون تعداد ۱۷ تخت بیمارستانی بعد از راه‌اندازی و وصل به سیستم سانترال به تخت‌های فعال این بیمارستان اضافه شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری در ادامه با اشاره به افزایش تخت‌های مراقبت ویژه آی‌سی‌یو در بیمارستان عباسی میاندوآب، اضافه کرد: همچنین از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از ۱۰ هزار و  ۲۰ مورد سی‌ تی‌ اسکن در این بیمارستان انجام گرفته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب‌ با توجه به افزایش تعداد مراجعان به مراکز درمانی و بستری شدن بیماران بدحال با تشخیص کرونا، گفت: طی ماه‌های گذشته نیز ۱۰ تخت جدید برای مراقبت‌های ویژه (آی‌سی‌یو) به ظرفیت تخت‌های این بخش و ۳۰ تخت ایزوله در بیمارستان حضرت فاطمه(س) اضافه شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه هر تخت آی‌سی‌یو برای تجهیز به تشک مواج، مانیتور و ونتیلاتور بیش از ۱۰ میلیارد ریال هزینه دارد، گفت: با اضافه شدن ۱۰ تخت آی‌سی‌یو به ظرفیت بیمارستان عباسی، کمک قابل توجهی از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان به حوزه درمان این شهرستان در تأمین هزینه‌ها و تجهیز آی‌سی‌یو شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب‌ بیان کرد: راه اندازی آزمایشگاه PCR اقدام دیگری بود که در راستای افزایش رضایت‌مندی و تسریع در جواب دهی تست‌های کرونا، با ۴۰ میلیارد ریال هزینه و با استفاده از نیروی مجرب کادر آزمایشگاه در این شهرستان انجام شده است.

حیدری ادامه داد: در دورانی که ما بیشترین میزان بستری را در بیمارستان داشتیم، به دلیل ابتلای همکاران، تعداد پرستاران به یک سوم کاهش یافت، اما کادر درمان مجاهدانه ایستادگی کرده و آنچه توسط همکاران ما اتفاق افتاد، مصداق بارز جهاد بود.

وی افزود: در دوران کرونا، هیچ یک از مدافعان سلامت این شهرستان از مبارزه پا پس نکشیده و با این بیماری مقابله کردند که جای قدردانی دارد.

میاندوآب دارای ۲ واحد بیمارستانی به نام عباسی و حضرت فاطمه (س) است و تنوع پزشکان متخصص در تخصص‌های مختلف موجب شده تا این شهرستان به یکی از قطب‌های درمانی در جنوب آذربایجان‌غربی تبدیل شود.

میاندوآب با ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سلامت دستگاه اکسیژن ساز کپسول اکسیژن بیماری میاندوآب پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سلامت دستگاه اکسیژن ساز ویروس کرونا سلامت دستگاه اکسیژن ساز کپسول اکسیژن بیماری میاندوآب بیمارستان عباسی راه اندازی آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!