Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه سازمان ملل برای افغانستان در ادامه دیدارهایش با سران طالبان، با سرپرست وزارت کشور افغانستان که تحت تعقیب آمریکاست، دیدار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سهیل شاهین» سخنگوی طالبان اعلام کرد که «دبورا لاینز» رئیس دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان موسوم به «یوناما» در دیدار با «سراج‌الدین حقانی» سرپرست وزارت داخله طالبان درباره وضعیت جاری افغانستان و کمک‌های بشری به آن گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقانی در این دیدار تاکید کرد که کارکنان سازمان ملل بدون هیچ مانعی می‌توانند کار خود را انجام دهند و کمک‌های حیاتی را به مردم افغانستان برسانند.

به گفته شاهین، سرپرست وزارت داخله طالبان در ادامه نیز بر ضرورت حفظ تعاملات با جامعه جهانی تاکید کرد.

سخنگوی طالبان در ادامه نیز مدعی شد که رئیس یوناما در این دیدار گفته است: «آنچه از شما شنیدیم تبلیغات علیه شما در 20 سال گذشته را نفی کرده و پیام مثبتی را ارسال می‌کند».

یوناما نیز در بیانیه‌ای نوشت که در این دیدار دو طرف درباره «لزوم اعتماد متقابل در تلاش‌های جمعی برای بهبود وضعیت چالش برانگیز افغانستان، از جمله راه اندازی مجدد اقتصاد، اطمینان از رعایت حقوق کارکنان دولت و کارمندان بهداشتی، و همچنین رسانیدن دارو و مواد غذایی به نیازمندان بحث و گفتگو نمودند».

نماینده سازمان ملل در افغانستان درحالی با حقانی دیدار کرده است این عضو ارشد طالبان از افراد تحت تعقیب شدید آمریکا است و برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری وی شود، 10 میلیون دلار پاداش تعیین شده است.

ابراز ناتوانی سازمان ملل برای حل مشکلات افغانستانگراندی: جامعه جهانی برای جلوگیری از بحران انسانی در افغانستان کمک کنددیدار نمایندگان سازمان ملل با سرپرست سازمان اطلاعات طالبان«دبورا لاینز» در کابل؛ رایزنی‌های گسترده سازمان ملل با طالبان ادامه دارد

گفتنی است «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز تاکید می‌کند که این سازمان هرآنچه در توان دارد را برای کمک به افغانستان که در «در لبه پرتگاه یک فاجعه بشری» قرار دارد، انجام خواهد داد و برای کمک به مردم افغانستان با طالبان در تعامل است.

انتهای پیام/.

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان ملل طالبان اخبار افغانستان سازمان ملل طالبان اخبار افغانستان سرپرست وزارت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند

 آصف علی خان دُرانی طی سخنرانی در کنفرانس بین المللی پیامد‌های ژئوپلیتیک بر پاکستان به میزبانی اندیشکده مطالعات راهبردی اسلام‌آباد اظهار داشت که پاکستان بیشتر از جنگ با هند از مشکلات افغانستان آسیب دیده است.

وی با اشاره به نا امنی‌ها در مرز‌های مشترک پاکستان و افغانستان، تبعات خروج غیرمسئولانه آمریکا و ناتو از افغانستان و افزایش تهدیدات تروریسم از خاک افغانستان علیه همسایگان افزود: بیش از ۸۰ هزار پاکستانی طی دو دهه گذشته در جنگ با تروریسم کشته شده اند و ما هنوز در حال شمارش کشته‌ها و مجروحان خود هستیم.

نماینده ویژه پاکستان افزود که پس از خروج نیرو‌های ناتو این امید وجود داشت که صلح در افغانستان باعث صلح در منطقه شود، اما چنین انتظاراتی کوتاه مدت بود.

وی دوگانگی در سیاست آمریکا، رویکرد جانبدارانه آن در جنوب آسیا و جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان را یک چالش عمده برای پاکستان و دیپلماسی آن دانست و تاکید کرد: حملات گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان (TTP) به مناطق مرزی پاکستان ۶۵ درصد افزایش یافته در حالی که حملات انتحاری نیز ۵۰۰ درصد افزایش یافته است.

نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دوستان نزدیک و معتمد پاکستان هستند و ما قادر به تامین منافع متقابل از طریق مشارکت پایدار امنیتی و اقتصادی خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: تشدید حملات طالبان پاکستانی علیه نیرو‌های امنیتی پاکستان در حالی که از خاک افغانستان استفاده می‌کند، نگرانی جدی ما است و یکی دیگر از جنبه‌های نگران کننده، مشارکت اتباع افغانستانی در این حملات است.

اواخر اسفند ماه گذشته پاکستان دست به یک عملیات هوایی در خاک افغانستان علیه آنچه اسلام‌آباد پاسخ انتقامی علیه تروریست‌های تحریک طالبان پاکستان خواند، زد.

اسلام‌آباد، گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان را یک تهدید جمعی برای صلح و امنیت منطقه دانست و ادعا کرد که برخی از عناصر در درون حکومت موقت افغانستان از طالبان پاکستانی به عنوان نیروی نیابتی علیه اسلام‌آباد استفاده می‌کنند.

این در حالی است که سخنگوی حکومت سرپرست طالبان افغانستان، عملیات هوایی پاکستان در برخی از مناطق این کشور را به شدت محکوم کرد و هشدار داد که چنین حوادثی، عواقب بسیار بدی در پی دارد که در کنترل پاکستان نخواهد بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • حضور هیأت بلندپایه کوالالامپور در کابل
  • مالزی: روابط با حکومت افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • طالبان: تلاش کابل-مسکو می‌تواند جلوی تهدیدات را بگیرد
  • روسیه: نشست درباره افغانستان باید در هماهنگی با کابل باشد
  • کرسی افغانستان در سازمان ملل به طالبان واگذار شود
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات