Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام ابوالحسن فاطمی امام جمعه موقت شهرکرد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه حرکت در مسیر الهی به زندگی، مال و اولاد برکت می‌دهد اظهار داشت: بی‌تقوایی، بی‌نمازی و بی‌عملی برکت را از جامعه می‌گیرد و جامعه‌ای که به دور از احکام الهی باشد دچار گرفتاری و مشکلات می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اگر عمل به دستورات الهی بر اساس عادت باشد، سودی نخواهد داشت و فرد پس از مدتی وقتی افراد زیادی در این جامعه در عمل به این دستورات و احکام الهی دچار سستی شوند او نیز دچار سستی خواهد شد، نباید به دین و احکام الهی در جامعه دهن کجی کنیم، اگر این اتفاق رخ دهد جامعه دچار بلیه و گرفتاری می‌شود.

بیشتر بخوانید

دولت در تلاش است تا مدیران مناسب و با روحیه انقلابی را بر روی کار بیاورد

حجت‌الاسلام فاطمی اضافه کرد: مسئولان باید ساده‌زیست و مردمی باشند، رئیس‌جمهور اهداف مختلفی را برای اجرایی شدن در کشور مدنظر داشتند، امیدواریم این نیت‌ها و اهداف به سرعت تحقق پیدا کند و گره‌ای از کار ملت باز شود.

او اظهار داشت: جامعه جهانی از مدت‌ها قبل گرفتار بیماری کرونا شده است و هیچ کسی باوجود تجهیزات و امکانات زورش به این بیماری نمی‌رسد و ملت‌های مختلف از مقابله با این بیماری درمانده شده‌اند و نفوس خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست می‌دهند، باید به سمت خداوند برگردیم و از گناهان استغفار کنیم.

حجت‌الاسلام فاطمی تصریح کرد: باید از خشم خداوند بترسیم، امیدواریم خداوند همه انسان‎ها را جزو توبه‌کاران واقعی قرار بدهد و گناهانی که پرده‌ها را پاره می‌کند و موجب نزول بلا می‌شود را ببخشد.

او گفت: مردم دنباله‌رو حاکمان و امرای خود هستند اگر حاکمان جامعه راه درستی را در پیش بگیرند، مردم آن جامعه نیز به راه درست هدایت می‌شوند و اگر بد عمل کنند، مردم نیز دنباله‌رو آن‌ها می‌شوند، دولتمردان نباید اهل تشریفات و زرق و برق دنیوی باشند، بلکه باید در بین مردم حضور پیدا کنند و حرف آن‌ها را بشنوند.

حجت‌الاسلام فاطمی ادامه داد: در دهه شصت مسئولان در بین مردم و در جلسات مختلف فرهنگی، شادی، عزا و مذهبی حضور پیدا می‌کردند و عموما در دسترس بودند، مسئولان کنونی نیز باید به دور از ظاهرسازی این رویه را در پیش بگیرند، فاصله گرفتن از مردم موجب ایجاد یک حائل می‌شود، باید تلاش شود تا در زمینه‌های مختلف علمی، نظامی و... شاهد پیشرفت باشیم.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماز جمعه احکام الهی خطبه های نماز جمعه حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۴۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر

«فقر مطلق در دوره فعالیت دولت قبل سه برابر شد».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه ایران در گزارشی با بیان این که در دولت سابق ۱۱ میلیون نفر زیر خط فقر رفتند، نوشتند: در حالی که تمام گزارش‌های مراجع داخلی و جهانی از سقوط شاخص‌های مربوط به فقر و رفاه اجتماعی در دوره هشت‌ساله دولت‌های یازدهم و دوازدهم و بهبود این شاخص‌ها در دولت سیزدهم حکایت می‌کند، برخی از مسئولان دولت قبل با ادعای دلسوزی برای مردم از بلندشدن صدای خرد شدن استخوان مردم گفته‌اند. گویی فراموش کرده‌اند که آمار‌ها سخن می‌گویند و نمی‌توان صدای آن را نادیده گرفت. گویی فراموش کرده‌اند که از دهه ۱۳۹۰ که ۸۰ درصد آن به دوره فعالیت دولت‌های یازدهم و دوازدهم مربوط است به‌عنوان دهه از دست رفته اقتصاد یاد می‌شود. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با انتقاد از شرایط فعلی اعلام کرده است که «صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد. از سال ۹۷ تا الان مردم با تورم حدود ۴۰ درصد روبه‌رو هستند، الان تورم دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل، ۴۳ و اندی درصد است و حتماً تا پایان سال هم بالاتر می‌رود. فرهنگی و کارمند ناراضی می‌شوند. حقوق کم می‌شود، کارگر ناراضی می‌شود، سفره مردم کوچک می‌شود. دومین موضوعی که خواهم گفت این است که مسئله معیشت مردم را جدی بگیرید. صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد.»

جدای از سخنان مسئولان دولت قبل که عمدتاً رنگ و بوی سیاسی دارد، با نگاهی به آمار‌های رسمی می‌توان گفته‌های آن‌ها را راستی‌آزمایی کرد تا مشخص شود در چه دولتی سفره مردم کوچک شده و تعداد فقرا افزایش یافته است. هر چند به طور قطع دولتمردان سیزدهم نیز از شرایط امروز اقتصاد کشور که ریشه در ناکارآمدی و کژی‌های دهه قبل دارد؛ رضایت ندارند، اما به گواه آمار رسمی، تلاش‌های دولت برای تغییر این شرایط و بازگرداندن قطار اقتصاد به ریل اصلی نتایج مثبت ملموسی به همراه داشته است. بررسی آمار‌ها و گزارش‌ها نشان می‌دهد که شاخص‌های توزیع درآمد نیز سقوط کرده است. فقر مطلق در این دوره سه برابر شده است.

رشد سه برابری فقر مطلق در دولت قبل در حالی است که شاهد کاهش شدید آن در دولت ماقبل دولت روحانی بوده‌ایم. در سال ۱۹۹۰ (۱۳۶۹) حدود ۶.۲ درصد جمعیت ایران با فقر مطلق مواجه بوده‌اند. این رقم در سال ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) تقریباً نصف می‌شود و به ۲.۹ درصد کاهش می‌یابد. در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۵) نیز با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها نسبت افراد دارای فقر مطلق به کل جمعیت ایران تقریباً یک پنجم می‌شود و به ۰.۶ درصد می‌رسد. این رقم در سال ۲۰۱۳ به ۰.۲ درصد کاهش می‌یابد که کمترین رقم ثبت شده برای فقر مطلق در ایران در آمار بانک جهانی است.

علاوه بر بانک جهانی، مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در گزارشی به پدیده فقر مطلق در دهه گذشته پرداخته است. براساس این گزارش، نرخ فقر مطلق با روندی افزایشی از ۱۹.۴ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۳۴.۴ درصد در سال ۱۴۰۰ رسید و طی این مدت بیش از ۱۱ میلیون نفر از جمعیت کشور به زیر خط فقر سقوط کرده‌اند.

بیش از ۱۱ میلیون نفر زمانی به زیر خط فقر سقوط کردند که بار‌ها به دولت روحانی هشدار داده می‌شد که کشور را معطل برجام نکند و با اتخاذ سیاست‌های مناسب و اصولی اقتصادی مانع از افزایش تورم و گرانی‌ها شود. اما روحانی در آن ایام حتی مشکلات آب خوردن مردم را هم به برجام و تحریم گره زده بود! نکته مهم اینجاست که با افزایش قیمت مواد غذایی بخصوص از سال ۱۳۹۷ و کاهش درآمدها، خانوار مجبور شده تا سهم بیشتری از هزینه‌هایش را به خوراک اختصاص دهد؛ از این‌رو سهم خوراک از هزینه‌های خانوار از ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۶ به بیش از ۳۲ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است. سهم مسکن از کل هزینه‌های خانوار به‌عنوان دیگر کالای ضروری نیز از ۲۳ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۲۷ درصد در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر