Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ امام جمعه مشهد گفت: امروز بعد از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب، ما در دنیا به عنوان یک قدرت رقیب آمریکا شناخته می‌شویم، لذا با اینکه هنوز ایران عضو شانگهای نشده است، رئیس اجلاس شانگهای از رئیس جمهور ایران دعوت می‌کند. یعنی دنیای شرق در برابر غرب به سراغ ما آمده و در برابر ما خضوع می‌کند. اقتدار ما به چنین نقطه‌ای رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی(ع) با بیان اینکه جمعه این هفته، بر خلاف هفته‌های گذشته رئیس جمهور به انجام سفرهای استانی و دیدارهای مردمی نپرداخت، اظهار کرد: از تحولات خوبی که به خاطر انتخاب شما مردم به وجودآمده است، ارتباط برقرار کردن روسای سه قوه با مردم است و این نزدیکی مسئولین با مردم بسیار تاثیرگذار است.

وی افزود: برای برخی سوال پیش آمده است که آیا ارتباطات هر هفته رئیس جمهور با مردم مهمتر بود یا سفر به تاجیکستان و کدام یک برکت بیشتری برای کشور و نظام داشت؟ باید توجه داشت آقای رئیس جمهور یک سفر خارجی موثر استکبارستیز و آمریکا برانداز رفته است که جریان تحریم‌های اقتصادی را با شکست روبرو می‌کند. لذا این سفر خارجی در حال حاضر دارای برکات بیشتری نسبت به دیدارهای مردمی است.‌

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن بیان اینکه روز گذشته آقای رئیسی برای شرکت در اجلاس شانگهای با دعوت رئیس جمهور تاجیکستان به پایتخت این کشور سفر کرده است، با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری سازمان شانگهای، افزود: این سازمان به منظور مقابله چند کشور شرقی با نفوذ غرب به وجود آمد و ایران نیز چند سالی است که به دنبال پیوستن به این سازمان است، اما به دلیل مسائلی که ما در داخل و خارج کشور داشتیم، تا کنون نتوانسته بودیم عضو این سازمان شویم‌.

علم‌الهدی ادامه داد: در صورت عضویت ایران در سازمان شانگهای، وابستگی ایران به غرب قطع می‌شد، اما دشمنان ما می‌خواستند ما را به خود وابسته نگه دارند تا جایی که این انقلاب و نظام را براندازی کنند و یک نظام آمریکایی در کشور ما به وجود آورند. لذا در داخل و خارج کشور کارشکنی‌هایی در راه عضویت ایران در سازمان شانگهای انجام‌ می‌شد.

وی بیان کرد: تشکیل دولت سیزدهم که در سیاست خارجی خود راهبرد استکبارستیزی را در دستور کار دارد، اقتضا می‌کرد که آقای رئیس جمهور در این اجلاس شرکت کند و مقدماتش فراهم شد که در اجلاس آینده عضویت رسمی ایران در سازمان شانگهای را اعلام کنند، این یعنی از آمریکا و اروپا جدا شویم و با همراهی با یک جریان اقتصادی دنیا هم خود را از انزوا دربیاوریم و هم ارتباطات جهانی داشته باشیم و هم به عده‌ای غربگرا ثابت کنیم دنیا تنها آمریکا و اروپا نیست.‌

امام جمعه مشهد بیان کرد: امروز بعد از ۴۳ سال از پیروزی انقلاب، ما در دنیا به عنوان یک قدرت رقیب آمریکا شناخته می‌شویم، لذا با اینکه هنوز ایران عضو شانگهای نشده است، رئیس اجلاس شانگهای از رئیس جمهور ایران دعوت می‌کند. یعنی دنیای شرق در برابر غرب به سراغ ما آمده و در برابر ما خضوع می‌کند. اقتدار ما به چنین نقطه‌ای رسیده است.

علم‌الهدی با بیان اینکه خدا تصمیم گرفته است مقدمات پیشرفت را برای مردم ما فراهم کند، گفت: شما مردم خیلی در درگاه خدا ارزش دارید، ۴۳ سال است پای دین و این نظام ایستاده‌اید و مقاومت می‌کنید. سفر رئیس جمهور به منظور شرکت در اجلاس شانگهای، با دو اتفاق همزمان شده است، یک اتفاق بازگشت ناو جنگی ایران از یک سفر دور جهان در اقیانوس است. در دو، سه عرصه رزمایش نظامی آمریکا با کشورهای دیگر، ناو جنگی ما وارد شد و قد برافراشت و سپس بدون هیچ مشکلی به کشور بازگشت و باعث تعجب دنیا شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه دنیا متوجه شد نظام ما به بلوغی رسیده است که می‌تواند اقتدار جهانی پیدا کند، اظهار کرد: اگر دنیا متوجه شد که می‌شود در سایه ولایت فقیه اقتدار جهانی پیدا کرد، زمینه اولیه برای ظهور امام زمان(عج) فراهم شده است.

وی افزود: در کنار این پیروزی، با شرکت رئیس جمهور در اجلاس شانگهای، یک مانور بی‌اعتنایی به تحریم‌های آمریکا و اروپا صورت گرفت. وقتی سایر کشورهای شرکت‌کننده در اجلاس شانگهای، ایران را با این عظمت ببینند، خواه ناخواه سرسپرده می‌شوند.

علم‌الهدی با بیان اینکه شرکت رئیس جمهور در اجلاس شانگهای، زمانی صورت گرفت که ایران توانست غرب را در محاصره لبنان شکست دهد، عنوان کرد: چهار کشتی سوخت ایران که به لبنان رفت، آمریکا و اروپا دیدند در کشوری که فرانسه آن را به عنوان مستملک خود می‌دید و آمریکا هم فکر می‌کرد با جاسوس‌های عربستانی خود بر آن مسلط است، هیچ جایگاهی ندارند و آن روزی که بخواهند ملت لبنان را از پای دربیاورند، ایران مقتدر می‌آید و عرصه جولان آن‌ها را از بین می‌برد.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه دیروز اتحادیه اروپا تحریم لبنان را لغو کرد، ادامه داد: چون دیدند رئیس جمهور ایران به اجلاس شانگهای رفته است و اگر بنا شد این‌ها تحریم را ادامه دهند، با اقدامی که ایران انجام داد و کشتی‌های سوخت را به لبنان رساند و با این مانور قدرتی که رئیس جمهور در اجلاس شانگهای انجام داده است، دیگر جایی برای نفوذ آمریکا و اروپا در لبنان نمی‌ماند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: اگر مردم و مسئولین با اخلاص به میدان بیایند، در هر قدم خود دشمن را شکست می‌دهند و باعث عزت اسلام می‌شوند.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا سازمان شانگهای احمد علم الهدی سازمان شانگهای ایران افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا اجلاس شانگهای سازمان شانگهای آمریکا و اروپا رئیس جمهور جمعه مشهد علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا

رئیس دانشگاه تهران، فلسفه تاسیس دانشکده علوم خانواده را تجمیع و ساماندهی کارکردهای مختلفی که برای محور شدن خانواده باید مورد توجه ویژه قرار گیرند، دانست و گفت: انتظار داریم دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران محور فعالیت‌های علمی حوزه زنان و خانواده در کشور شود.

به گزارش ایسنا، سید محمد مقیمی در آیین بهره‌برداری از ساختمان دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران که با حضور معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده برگزار شد، گفت: امروز بحث صیانت از خانواده تبدیل به یک دغدغه جهانی و عمومی شده است و از نظر دینی هم خانواده و خانواده‌محوری دارای یک جایگاه ویژه است. در جای جای سیاست‌ها و برنامه‌های دولت مردمی و قوانین کشورمان محور بودن خانواده به صورت مستقیم یا ضمنی مورد توجه ویژه قرار دارد و از طرف دیگر، الزامات روز و روندهای جهانی نیز به سمتی می‌رود که به نوعی در نقطه مقابل خانواده‌محوری قرار می‌گیرد.

وی افزود: بعد از عصر مدرنیته و اعصار مختلفی که پشت سر گذاشته‌ایم، تقسیم کاری صورت گرفت و کارها تخصصی شد و به همین میزان که کارها تخصصی شد، نهادهای رقیب در کنار خانواده شکل گرفت و بخشی از کارکردهای سابق نهاد خانواده در جایگاه برخی کارکردهای ویژه سازمان‌های عصر مدرن قرار گرفت و متولیان تخصصی پیدا کرد. بنابراین به مرور خانواده و جایگاه چند کارکردی آن فقیر و فقیرتر شد؛ تا جایی که امروز شاهد این هستیم که همه کارکردهای بیرونی، خانواده را تحت‌الشعاع قرار داده است.

مقیمی با اشاره به اینکه مسئولیت تربیت کودکان به مرور از خانواده به مدرسه و دانشگاه منتقل شده است، خاطرنشان کرد: حتی در بحث نگهداری کودکان تا قبل از اینکه بحث تربیت‌پذیری آنها مطرح شود، نهادهای خاصی در جامعه برایشان شکل گرفته است. واگذاری کارکردهای خانواده به سازمان‌های تخصصی باعث شده است که با چالش‌های جدی در شکاف نسلی مواجه شویم، بنیان‌های خانواده سست شود و هویت ملی و مذهبی دچار مشکلات و چالش‌هایی شود. این مسائل باعث شده است که حتی در درون خانواده یک نوع رویکردی ایجاد شده است که مادر خانواده که در گذشته به عنوان محور و کلید کلیه کارکردهای اجتماعی خانواده شناخته می‌شد، امروز اینطور تصور کند که اگر می‌خواهد کارکردی به او نسبت دهند، به ناچار باید از خانواده دور شود و بتواند شغلی در محیط اجتماعی برای خود دست و پا کند.

رئیس دانشگاه تهران افزود: مسائل اقتصادی و معیشتی در جامعه نیز مزید بر علت شده و باعث شده است که این تصور در زنان بوجود آید که نقش‌پذیری و صاحب کارکرد بودن را در گروی شغل خارج از منزل بدانند، و این حس در حال تشدید شدن است و باعث شده است به نوعی نقش‌های پدر و مادر و نقش‌های اعضای خانواده دگرگون شده، نقش‌های اصیل خانوادگی رها شوند و نقش‌های اجتماعی در قالب سازمانهای رسمی در عصر مدرنیته پررنگ‌تر گردند.

مقیمی بیان داشت:  این فضایی که در سطح جامعه و عامه مردم ایجاد شده، به محیط‌های آکادمیک نیز سرایت کرده و مشاهده می‌کنیم که این گسستگی و واگرایی بین کارکردهایی که در گذشته در خانواده تجمیع بود، در محیط دانشگاه هم به سمت ایزوله شدن و واگرا شدن پیش رفته است. به گونه‌ای که بحث خانواده و زنان در حوزه‌های مختلف علمی صرفا از منظر یک تخصص و گرایش خاص مورد توجه قرار گیرد. به عنوان مثال خانواده و زن در دانشکده حقوق از منظر صرفا حقوقی نگریسته می‌شود، در دانشکده علوم اجتماعی از منظر اجتماعی، در دانشکده کارآفرینی نیز کارآفرینی زنان، در دانشکده مدیریت، اقتصاد و ... نیز صرفا از منظر رشته ای خاص مورد توجه است. بنابراین هر کدان از این این کارکردهای خانواده در محیط دانشگاهی نیز دچار واگرایی شده است و نگرش سیستمی و جامعی بر آن حاکم نیست؛ این در حالی است که موضوعات چند وجهی خانواده از هم قابل تفکیک نیست و نیازمند رویکرد میان رشته‌ای است.

استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران، در تشریح گام اول غلبه بر این واگرایی‌ها، بیان داشت: قاعدتا ما نمی‌توانیم کارکردهای اجتماعی که تخصصی شده است را به این راحتی به خانواده برگردانیم و این خیلی منطقی هم نیست که یعنی بگوییم همه کارکردها برگردد و همه سازمان‌هایی که کارکردهای خانواده را به صورت تخصصی دنبال می‌کنند منحل کنیم تا بتوانیم سازمان خانواده را تقویت نماییم. بلکه راهکار این است که در عین اینکه به تخصصی شدن توجه می‌کنیم، یک نگرش سیستمی بر آن حاکم نماییم و از طریق یک ساختار نهادی همچون دانشکده‌ علوم خانواده آن را تجمیع و ساماندهی نماییم.

رئیس دانشگاه تهران افزود: دانشکده علوم خانواده با فلسفه تجمیع و ساماندهی کارکردهای مختلفی که برای محور شدن خانواده باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، راه‌اندازی شده است. این به معنی آن نیست که دانشکده علوم خانواده خودش به تنهایی متکفل همه تخصص های حقوقی، مدیریتی، روانشناسی، اقتصادی، کارآفرینی، اجتماعی و ... شود؛ بلکه باید با شکل‌گیری رشته ها و گروه‌های میان رشته‌ای، همه تخصصهای مرتبط با علوم خانواده را گرد هم آورد و بقیه دانشکده‌ها در حوزه موضوعی خانواده حول این محور قرار گیرند و با دانشکده خانواده همکاری نزدیک داشته باشند. با این رویکرد انتظار داریم دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران محور فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل در حوزه زنان و خانواده در کشور شود و شاهد همکاری تمامی نهادهای اجرایی و سیاستگذاری در این زمینه باشیم.

مقیمی با اشاره به یک سری انحرافات تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه زنان در دنیا، تصریح کرد: با وجود همه این انحرافات، الآن دنیا به این فکر افتاده است که صیانت از خانواده مهم است و اذعان می‌کنند که خودشان با مسیری که در گذشته انتخاب کرده‌اند، به این واگرایی‌ها دامن زده‌اند. هر چند آنها الزاما از منظر یک رویکرد ارزشی و مذهبی به این جمع‌بندی در زمینه ضرورت پایان بخشیدن به واگرایی‌ها نرسیده‌اند، بلکه بر این باورند که تضعیف خانواده منجر به کاستی و نقصان در خیلی از زمینه های اجتماعی شده و همه دغدغه‌شان این است که برای برطرف نمودن نقایص کارکردهای اجتماعی و اقتصادی جامعه لازم است به خانواده‌محوری برگردیم و خانواده محوری را مبنا قرار دهیم. هر چند نقطه عزیمت بسیاری از کسانی که در دنیا به این نتیجه رسیده‌اند الزاما ارزشی نیست، اما نتیجه آنها اتفاقا با رویکرد ارزشی ما سازگار است.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: مشکلاتی که ما در بسیاری از کارکردهای اجتماعی حس می‌کنیم، بخاطر این است که خانواده‌محوری را رها کرده‌ایم. اگر خانواده تقویت شود، بسیاری از مسائل و مشکلات اجتماعی نیز به صورت ریشه‌ای قابل حل است.

رئیس دانشگاه تهران در آغاز سخنانش با قدردانی از دکتر فاطمه یزدیان مسئول راه‌اندازی دانشکده علوم خانواده، گفت: کار تاسیسی یک کار بسیار مشکل و پر مشقت است، بویژه وقتی با کمبود منابع و امکانات مواجه باشیم و خوشبختانه با تدابیر و تلاشهای قابل تقدیر ایشان و سایر همکاران و همچنین حمایتهای خیرین نیک اندیش در زمینه تامین منابع مالی لازم، امروز شاهد افتتاح دانشکده علوم خانواده هستیم و امیدوارم با همت و همکاری تمامی ذی‌نفعان، شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش این نهاد علمی اثرگذار باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • نماینده شیراز: طبل رسوایی غرب و غربگرا‌ها با هم به صدا در آمده است
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است