Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، «کریستیان داینر»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه بیولوژی سیستم‌ها در واشنگتن، در این باره می‌گوید: «میکروبیوم های روده می‌تواند به مقاومت در برابر کاهش وزن منجر شده یا باعث کاهش وزن شود و این امکان را برای تلاش برای تغییر میکروبیوم روده‌ای برای کاهش وزن ایجاد می‌کند.»

محققان برای انجام تحقیقات خود، توجه خود را بر یک گروه بزرگ از افرادی که در یک مطالعه سبک زندگی شرکت داشتند متمرکز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان بر روی ۴۸ نفر که ماهانه بیش از ۱ درصد از وزن بدن خود را در یک دوره ۶ تا ۱۲ ماهه از دست دادند، و ۵۷ نفر که در طول مدت مشابه کاهش وزن نداشتند و شاخص توده بدنی ثابتی داشتند، تمرکز کردند.

مطالعه محققان مبتنی بر مواد ژنتیکی بدست آمده از نمونه‌های خون و مدفوع بود. متابولیت های خون، پروتئین‌های خون، آزمایشگاه‌های بالینی، پرسشنامه‌های غذایی و باکتری‌ های روده در دو گروه مورد بررسی قرار گرفت.

محققان ۳۱ مشخصه عملکردی مدفوع را شناسایی کردند که با پاسخ‌های کاهش وزن مرتبط بود. این مشخصه‌ها شامل ژنهای پیچیده پلی ساکارید و ژن تجزیه پروتئین، ژن‌های پاسخ استرس، ژن‌های مرتبط با تنفس، ژن‌های سنتز دیواره سلولی و میزان تکرار باکتری‌ها بود.

یافته اصلی این بود که توانایی میکروبیوم روده برای تجزیه نشاسته‌ها در افرادی که وزن خود را از دست ندادند افزایش یافته بود.

یکی دیگر از یافته‌های کلیدی این بود که ژن‌هایی که به باکتری‌ها کمک می‌کنند سریع‌تر رشد کرده و تکثیر شوند، در افرادی که وزن بیشتری را از دست دادند افزایش یافته بود.

به گفته داینر، «قبل از این مطالعه، ما می‌دانستیم که ترکیب باکتری‌ها در روده در افراد چاق نسبت به افرادی که غیر چاق هستند، متفاوت است، اما اکنون شاهد آن هستیم که مجموعه‌ای از ژن‌های مختلفی وجود دارد که در باکتری‌ ها در روده ما کدگذاری می‌شوند و به اقدامات کاهش وزن هم واکنش نشان می‌دهند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «میکروبیوم های روده بازیگر اصلی در تنظیم موفقیت یا عدم موفقیت کاهش وزن هستند.»

به گفته محققان، تغییر در رژیم غذایی می‌تواند به تغییر در ترکیب باکتری‌های روده کمک کند.

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کاهش وزن میکروبیوم های روده استرس افراد چاق باکتری ها کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند

یک متخصص باکتری‌شناس از بروسلوز به عنوان بیماری نام برد که همه افراد را در هر سن و هر جنسی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایسنا، سجاد یعقوبی در گفتگو با خبرنگاران افزود: بروسلوز یک نوع بیماری باکتریایی است که توسط گونه‌های مختلف بروسلا ایجاد می‌شود و عمدتاً گاو، خوک، بز، گوسفند و سگ را مبتلا می‌کند.

وی اظهار کرد: انسان‌ها از طریق تماس مستقیم با حیوانات آلوده، خوردن یا نوشیدن محصولات حیوانی آلوده یا استنشاق عوامل موجود در هوا به این بیماری مبتلا می‌شوند.

این متخصص باکتری‌شناس بیان کرد: بیماری بروسلوز معمولاً علائمی شبیه آنفلوآنزا از جمله تب، ضعف و کاهش وزن ایجاد می‌کند، اما ممکن است در اشکال غیر معمول و با علائم خفیف ظاهر شود که منجر به عدم تشخیص این بیماری شود.

وی با بیان اینکه بیشتر موارد ابتلا، ناشی از مصرف شیر یا پنیر غیر پاستوریزه از بز یا گوسفند آلوده است، در خصوص اینکه چه کسانی در معرض خطر هستند؟ گفت: تحقیقات نشان داده این بیماری افراد در هر سن و هر جنسی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یعقوبی بیان کرد: بیماری بروسلوز یک خطر شغلی برای افرادی که در بخش دامداری کار می‌کنند یا افرادی که با خون، جفت، جنین و ترشحات رحمی حیوانات در تماس هستند، محسوب می‌شود.

وی خطر ابتلا به این بیماری را در این افراد افزایشی دانست و تصریح کرد: در جمعیت عمومی، بیشتر موارد ناشی از مصرف شیر خام یا مشتقات آن مانند پنیر تازه است. بیشتر این موارد از محصولات گوسفند و بز است.

این متخصص باکتری‌شناس با اشاره به اینکه این روش انتقال در درجه اول کشاورزان، قصابان، شکارچیان، دامپزشکان و پرسنل آزمایشگاهی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، در خصوص راه‌های پیشگیری و کنترل گفت: پیشگیری از بیماری بروسلوز بر اساس مراقبت و پیشگیری از عوامل خطر است.

وی با بیان اینکه مؤثرترین راهبرد پیشگیری از بین بردن عفونت در حیوانات است، به واکسیناسیون گاو، بز و گوسفند در مناطقی با میزان شیوع بالا توصیه کرد و گفت: در مناطقی که ریشه‌کنی در حیوانات از طریق واکسیناسیون یا حذف حیوانات آلوده امکان‌پذیر نباشد، پیشگیری از عفونت انسان، اساساً مبتنی بر افزایش آگاهی، اقدامات ایمنی غذایی، بهداشت شغلی و ایمنی آزمایشگاهی است.

دیگر خبرها

  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • تاثیر ورزش شدید بر سرطان
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده