Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» کمال علی پور خنکداری در خصوص تصویب کلیات طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، گفت: مجلس یازدهم به تبعیت از  فرمایش مقام معظم رهبری، موضوع رفع موانع و پشتیبانی از تولید را در دستور کار خود قرار داده است.کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس را تشکیل شده است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس افزود: کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید در گام اول حذف قوانین زاید را در دستور کار قرار داده تا فرآیند اخذ مجوز صدور کسب و کار تسهیل شود و از بروکراسی زاید اداری کاسته شود و مردم به راحتی مجوز تولید دریافت کرده و کسب و کار کشور فعال شود، همچنین قشر جوان که عمدتا تحصیل کرده و بیکار هستند، مشغول شده و تولید رونق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: با دعوت تعداد زیادی از کسبه، تولیدکنندگان، تعاونی‌‎ها، بازرگانان،کارشناسان مرکز پژوهش ها و مسئولان وزارت خانه‌ها و کارشناسان مشغول در سازمان‌ها مردم نهاد و سازمان‌های دولتی طی جلسات معتدد تلاش کردیم قانون مفیدی در مجلس تدوین کنیم. از این رو خدا را شاکریم که در صحن علنی نمایندگان با رای بالا با کلیات این طرح موافقت کردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس  با اشاره به محورهای طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار اظهار کرد: بسیاری از تولید کنندگان هنگام گرفتن مجوز با موانع متعددی مواجه می‌شوند، به نحوی که فرآیند اخذ مجوز سال‌ها به طول می‌انجامد و یا اقدام به راه اندازی کسب و کارها فاقد مجوز می‌کنند. از این رو در طرح مذکور اشاره کردیم که مجوزهایی که مربوط مسائل بهداشتی، امنیتی و منابع طبیعی است را در دسته‌ای با عنوان مجوزهای تایید محور قرار داده تا سازمان مقررات زدایی با تایید هیئت وزیران به این کسب و کارها مجوز ‌دهد. در صورتی که فرآیند اخذ مجوز این کسب و کارها بیش از سه ماه به طول بیانجامد، شناسه یکتا و مجوز آنها به صورت خودکار صادر می‌شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای کسب و کارهای نیازمند به مجوزهای ثبت محور، دولت را مکلف کردیم سامانه ‌ای  راه‌اندازی کرده و نسبت به ثبت اطلاعات تمامی افراد صاحب کسب و کار و تولیدکننده ظرف سه ماه، اقدام کند. مجوز و شناسه یکتا کسب و کارهای این دسته باید ظرف سه روز صادر شود و دیگر نیازی به طی شدن بروکراسی های اداری ندارد. همچنین دستگاه‌های نظارتی نیز باید تنها همان شناسه یکتا کسب و کارها را بررسی کنند. ضمن اینکه صاحبان کسب و کارها متعهد می‌شوند تمامی موارد درج شده در سامانه را رعایت کنند.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در تبصره ۴ ماده یک، طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار  هرگونه محدودیت از جمله محدودیت جغرافیایی و تعدادی حذف شده، تصریح کرد: موضوع دیگر در خصوص رعایت فاصله کسب و کارها از یک دیگر است. دیگر برای ایجاد کسب و کارها فاصله مطرح نبوده و همه می‌تواند در یک راستا و رعایت فاصله مشخصی اقدام به راه اندازی کسب و کار خود کنند.فاصله ها رابرداشتیم چراکه کشور به تولید، کسب و کار و اشتغال نیاز دارد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس با بیان اینکه بسیاری از جوانان تحصیل کرده و بیکار برای راه اندازی کسب و کار خود با مشکلات متعددی مواجه می‌شوند اظهار کرد: در طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار به اشتغال کارشناسان رسمی دادگستری، وکلای و دفتر خانه‌های رسیمی نیز توجه شده است به نحوی که اگر افراد واجد و شرایط باید  در قالب یک آزمون ۷۰ درصد نمره یک درصد اول را کسب کنند. به عنوان مثال اگر یک درصد ابتدایی شرکت کنندگان ۸۰ امتیاز کسب کردند،  افرادی که  ۷۰ درصد این میزان کسب امتیاز کنند، می‌توانند به عنوان کارشناس رسمی و یا وکیل معرفی می‌شوند. برای ایثارگران و جانبازان این مقدار ۶۰ درصد در نظر گرفته شده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم کشور با این طرح به سمت رقابت حرکت کند. با اجرای این طرح به راحتی می‌توانند وکیل بهتر انتخاب کرده و یا در در صورت نیاز به خدمات صنفی به فردی که خدمات بهتری ارائه می‌کند مراجعه کنند. البته ممکن است پیشنهاداتی برای پزشکان و داروسازان در  ادامه بررسی جزئیات طرح ارائه شود اما به صورت کلی این طرح به دنبال رفع موانع تولید و رونق کسب و کار است.

منبع: نماینده

کلیدواژه: تسهیل صدور مجوز کسب و کارها کمیسیون جهش و رونق تولید طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار طرح تسهیل صدور مجوز جهش و رونق تولید شورای اسلامی کسب و کارها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • رونق تولید در بخش کشاورزی معطل صدور مجوز
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار