Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی گل‌گهر شبانگاه جمعه با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل روابط عمومی استانداری کرمان، فرماندار سیرجان و جمعی از معاونین و مدیران شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر شب گذشته در سیرجان به کار خود پایان داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر "همراه فرهنگی سیرجان" است که شعار بسیار زیبایی است، گفت: از شرکت گل گهر و افرادی که موجب پویایی حوزه فرهنگ و هنر در شهرستان سیرجان هستند، سپاسگزاری می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا علیزاده ادامه داد: اگر بخواهیم از بعد آمایش سرزمینی هنر به کرمان نگاه کنیم، این استان در حوزه هنرهای تجسمی حرف برای گفتن دارد بویژه در ماه‌های اخیر در شبکه شهرهای خلاق کشور، سیرجان به عنوان شهر خلاق هنرهای صنعتی و صنایع دستی و کرمان به عنوان شهر خلاق هنرهای تجسمی شناخته شده است.

وی در ادامه پیام مکتوب سید محمدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را خطاب به اختتامیه این سمپوزیوم قرائت کرد که در این پیام از تحقق مسئولیت های اجتماعی و نگاه عمیق مجموعه گل گهر به فرهنگ و اجتماع قدردانی شده بود.

در ادامه رئیس سمپوزیوم و مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت گل‌گهر نیز در این آئین گفت: نخستین سمپوزیوم مجسمه‌سازی سیرجان با متریال سنگ در ابتدای سال جاری بنا به تاکید مدیر عامل این شرکت به منظور رونق بخشیدن به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی کلید خورد و با اعلام فراخوان سراسری منجر به رسیدن آثار زیادی به دبیرخانه سمپوزیوم شد.

ابوذر حلوایی پور افزود: شورای متخصص داوران در چندین نوبت آثار ارسالی را داوری کردند که از بین آنها ۱۶ اثر به مرحله نهایی و اجرائی دعوت شدند.

وی تاکید کرد: با پشتیبانی قوی مدیران شرکت صنعتی و معدنی گل گهر و تیم اجرایی، نگاه قوی شورای سیاستگذاری و هیات داوری را داشتیم که امروز در خروجی کار قابل مشاهده است.

رئیس سمپوزیوم و مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت گل‌گهر با بیان اینکه ممکن است در سالهای آینده این سمپوزیوم علاوه بر سنگ با متریال‌های دیگری اجرا شود، گفت: با این کار می‌توانیم مجسمه‌های فاخری را به شهر سیرجان و مردم فرهنگ دوست تقدیم کنیم.

مدیر هنری سمپوزیوم مجسمه سازی سیرجان با مرور روند برگزاری این رویداد گفت: در کنار بهره‌گیری از هفده هنرمند مجسمه‌ساز و دستیاران آنها تلاش کردیم از ظرفیت هنرمندان سیرجانی و استان کرمان بهره ببریم.

سید مجتبی موسوی افزود: در مجموع در کنار هنرمندان و دستیاران و عوامل اجرایی که به صورت مستقیم ایفای نقش می‌کردند، حدود ۴۵ هنرمند در سمپوزیوم حضور داشتند که با پشتیبانی بسیار خوب و مثال زدنی شرکت گل‌گهر همراه بود.

وی وی با بیان اینکه سنگ مرمریت استفاده شده در این سمپوزیوم مربوط به چشمه شیردوش کرمان بود و در این دوره ۱۰۳ هنرمند اولیه شرکت کننده بیش از ۱۸۴ طرح به دبیرخانه فرستادند که از این تعداد ۱۷ هنرمند به مرحله نهایی سمپوزیوم راه یافتند.

در ادامه استاد پیشکسوت مجسمه‌سازی کشوری به عنوان یکی از داوران این سمپوزیوم گفت: به عنوان یک ایرانی خوشحالم که چنین مجموعه بزرگ معدنی و صنعتی در این شهر وجود دارد که بتواند امروز یکی از بهترین سمپوزیوم‌های مجسمه‌سازی ۲۰ سال اخیر ایران را برگزار کند.

سعید شهلاپور با بیان اینکه امکانات سمپوزیوم سیرجان جزو بهترین‌ها در مقایسه با کل سمپوزیوم‌هایی بود که تاکنون شرکت کرده‌ام، گفت: امیدوارم این رویداد تکرار و در دوره‌های بعد به صورت بین‌المللی برگزار شود چون هم شهر سیرجان هم مجموعه صنعتی گل‌گهر چنین ظرفیتی را دارد.

در پایان این آیین از ۱۷ هنرمند، دستیاران، ستاد اجرایی و مدیران شرکت گل‌گهر که در سمپوزیوم همکاری داشتند، تجلیل شد.

برچسب‌ها کرمان سیرجان مجسمه سازی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان سیرجان مجسمه سازی کرمان سیرجان مجسمه سازی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سمپوزیوم مجسمه سازی شرکت گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۰۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • شورا‌های اسلامی نمونه استان کرمان مشخص شدند
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی