Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید الهی همزمان با عضویت دائم و کامل جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری های شانگهای در گفتگو با خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس گفت: چگونگی تبیین، تحلیل و اقناع افکار عمومی با بهره گیری از ابزارهای رسانه ای موجود، از جمله تصمیمات راهبردی در هر اقدامی ست و موضوع نشست اخیر روسای جمهور در تاجیکستان تنها یکی از صدها مصادیقی ست که می بایست پیش از وقوع آن مورد مشورت اهالی رسانه در داخل کشور قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود جنگ نرم و فعالیت علنی جریان نفوذ و نفاق در بدنه بسیاری از دستگاههای اجرایی کشور که البته با استقرار دولت آقای رئیسی، شناسایی و حذف آنها انتظار میرود، باید قبل از هر دستاوردی نسبت به برنامه ریزی و اجرای دقیق و هوشمندانه پیوست های رسانه ای آن نیز اقدام کرد.

این مدرس دانشگاه با اشاره به هجمه های رسانه ای دشمن علیه موفقیت های نظام جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: تنها راه مقابله با حاشیه پردازی ها، شایعه سازی ها و حتی سانسورهای خبری، شفافیت و استفاده گسترده و صحیح از رسانه های متعلق به جریان انقلاب و مقاومت و پرهیز از سکوت و انفعال است.

وی با ذکر نمونه هایی از فعالیت های اخیر دولت و مجلس طی چند وقت اخیر یادآور شد: آیا تسریع بی سابقه در امر واکسیناسیون مردم، سفرهای استانی و دیدارهای مردمی رئیس حمهور به ویژه در مناطق محروم، تصویب برخی قوانین تسهیل کننده مانند صدور مجوز های کسب و کار و حتی مواردی مانند ورود ناوگروه ایرانی با عبور از سه اقیانوس به کشوراقدامت کوچکی ست که متاسفانه حتی بسیاری از دوستان انقلابی به راحتی از تبلیغ و تحلیل آن در رسانه ها عبور کردند؟

الهی با انتقاد از برخی رفتارهای جوانان انقلابی در برهه های حساس زمانی در فضای مجازی اظهار داشت: در حالیکه مقام معظم رهبری مدام بر هوشیاری و بصیرت دغدغه مندان انقلاب تاکید دارند این میزان از انفعال در برابر اقدامات امیدبخش دولت، با استدلالاتی چون تواضع، پرهیز از خودنمایی و تبلیغات و یا ترس از تبدیل شدن امر مهم اطلاع رسانی به شوآف های مرسوم آنهم در عصر ارتباطات و رسانه به دور از تدبیر است.

وی در عین حال تاکید کرد: بی تردید کسی در«پیوست های رسانه ای» برنامه های اجرایی دولت سیزدهم قصد خروج از اخلاق و منش اسلامی و تبعیت از رفتارهای ماکیاولی مانند رسانه های جریان معاند را ندارد اما در نبرد رسانه ای پیش رو نیازمند حضوری فعال و منسجم هستیم تا توان مقابله با تخریب و تحقیر و توطئه های بدخواهان نظام را از طریق رسانه ها داشته باشیم.

این کارشناس فرهنگی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های خودجوش در نسل جوان کشور گفت: موضوع پیوست رسانه ای فراتر از نشر یک خبر در رسانه ملی و یا یکی دو روزنامه و خبرگزاری ست. مردم در لحظه و خیلی زودتر از آنچه که تصور می شود مورد هدف رسانه های مقابل قرار میگیرند و بجاست که متولیان امر در هماهنگی با شورایعالی فضای مجازی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر دستگاههای مرتبط در این زمینه به نتیجه موثری دست پیدا کنند.

الهی در پایان خاطرنشان ساخت: هوش رسانه ای در بین مسئولین جهت استفاده بجا و بهینه از رسانه در جامعه یک ضرورت است و ماندگاری یک اقدام و به تبع آن اعتمادسازی میان مردم منوط به نحوه تعامل با اقشار مختلف است. لذا غفلت دولت سیزدهم و حتی مجلس انقلابی و دستگاه قضا در این موضوع اجحاف بزرگی در حق حاکمیت نظام اسلامی ست.

منبع: الف

کلیدواژه: رسانه ای رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۱۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با تلاش و تسهیلگری دولت سیزدهم بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند.

حجت الاسلام صحبت الله رحمانی امروز، ۸ اردیبهشت در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه، کار و تولید مازندران در ساری با عنوان اینکه دولت سیزدهم، دولت صادق و عمل است، اظهار کرد: با مجموع اقدامات تاثیرگذار دولت سیزدهم، نرخ بیکاری در کشور از ۹.۲ دهم درصد اکنون به کمتر از هفت درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در این دولت اقدامات مطلوبی نیز در راستای رفاه بیش از پیش جامعه کارگری انجام شده است، افزود: منویات رهبر معظم انقلاب در امر تولید باید سرلوحه و اولویت کاری مردم و مسئولان قرار گیرد.

رحمانی با اشاره به نام‌گذاری امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تصریح کرد: تحقق منویات رهبری نیازمند اتحاد و همدلی مردم و مسئولان و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت‌های موجود است.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: همسو با تحقق منویات رهبری، بانک‌های عامل به ویژه بانک‌های خصوصی نیز باید منابع خود را به سمت رونق تولید سوق دهند.

حجت الاسلام رحمانی با اشاره به جایگاه والای کارگران در دین مبین اسلام و نظام اسلامی، گفت: جامعه کارگری همانند گذشته پای نظام اسلامی ایستاده‌اند و از هیچ تلاش و کوششی برای به حرکت درآوردن چرخ‌های اقتصاد کشور دریغ نمی‌کنند.

معاون وزیر تعاون در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نظام اسلامی هم اکنون در جنگ اقتصادی با دشمنان است، اعلام کرد: دشمنان برای ضربه زدن به این انقلاب و نظام با بسیج تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، جنگ سخت اقتصادی را علیه نظام اسلامی راه اندازی کردند.

حجت الاسلام رحمانی افزود: همه باید به این باور برسند که کشورمان در جنگ نابرابر اقتصادی است و باید همه با هم منسجم شویم در این صورت می‌توانیم در برابر توطئه‌های سازمان یافته بدخواهان نظام اسلامی به پیروزی برسیم.

وی با عنوان اینکه در جنگ تحمیلی با مشارکت مردم به پیروزی رسیدیم، گفت: اکنون در این جنگ نوین دشمن، امور اقتصادی باید به مردم واگذار شود.

دولت سیزدهم پیگیر رفع مشکلات کارگری و تسهیل در تولید است

استاندار مازندران با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات قابل توجهی در راستای بهبود وضعیت معیشت کارگران صورت گرفته است، گفت: دولت مردمی سیزدهم بدنبال  رفع مشکلات جامعه کارگری و تسهیل‌گری در تولید است.

یوسف نوری نیز با بیان اینکه بی‌شک با رفع مشکلات کارگران و تسهیل‌گری در تولید که دولت سیزدهم مصمم به انجام آن است و افق روشنی برای نظام اسلامی ترسیم خواهد شد، اظهار کرد: دولت سیزدهم با افزایش حقوق و مستمری، گام موثری را در راستای بهبود وضع معیشتی جامعه کارگری برداشته است.

وی افزود: جامعه کارگری هم اکنون از مزایای طرح طبقه‌بندی مشاغل بی‌بهره است؛ این مشکل باید با اهتمام بیشتر مسئولان و دولتمردان رفع شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، اعلام  کرد: باید از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق منویات معظم رهبری به خوبی استفاده شود.

نوری توضیح داد: نرخ بیکاری در کشور با کمتر از هفت درصد در اختیار مازندران است که این مهم در راستای همگرایی، وحدت و اتحاد مردم و مسئولان این خطه امکان پذیر شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه کارگران در خط مقدم تولید و عامل مهم برای توسعه و پیشرفت هستند، افزود: در نظام اسلامی کارگران از شان و منزلت والایی برخوردار هستند.

استاندار مازندران از کار به عنوان عمل صالح نام برد و بیان کرد: پیامبر اکرم حضرت محمد(ص) بر دستان پینه بسته کارگران بوسه می‌زدند و این افتخار بزرگی برای جامعه کارگری است.

این مسئول با بیان اینکه ظرفیت‌های نخبگانی زیادی در مازندران وجود دارد باید برای توسعه استان از این ظرفیت استفاده شود، خاطرنشان کرد: در استانی که از ظرفیت بالایی برخوردار است، زیبنده نظام اسلامی نیست که بیکار داشته باشد.

وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز ناامنی شغلی را از دغدغه‌های مهم کارگران دانست و اظهار کرد: کارگران مازندران نسبت به کاری که انجام می‌دهند مزد ناچیزی دریافت می‌کنند؛ نسبت دریافت مزد درآمد کارگر نسبت به تمام استان‌های دیگر کمتر است.

وی با اشاره به اینکه کارگران یکی از شاخص‌های توسعه پایدار در جامعه هستند، افزود: مسکن کارگران از دیگر دغدغه جامعه کارگری است، وضعیت مسکن در استان مازندران خوب نیست و در جامعه کارگری سخت‌تر است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: استان مازندران علاوه بر کشاورزی از صنعت خرد برخوردار است که کارگران در آن نقش‌آفرین هستند.

وی یادآور شد: در فراکسیون کارگری مجلس تلاش می‌کنیم تا بخشی از مشکلات جامعه کارگری و بازنشستگان را مرتفع کنیم.

در پایان این آیین از ۲۰ نفر از نخبگان جامعه کار و تولید مازندران با اهدای هدایایی تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد در لرستان
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد