Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: با توجه به اینکه احیای واحد‌های تولیدی و فعالسازی ظرفیت‌های خالی و راکد صنعتی از مهمترین مولفه‌های رونق اقتصادی است و اشتغالزایی و تحول اقتصادی را بدنبال دارد سال گذشته ۴۶ واحد تولیدی راکد سیستان و بلوچستان با پیگیری‌های انجام شده به چرخه تولید بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین حوزه معادن در کنار ۱۷ واحد احیا شده سال گذشته؛ برای امسال احیای هفت واحد معدنی با اشتغال ۸۴ نفر در دستورکار قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان از اجرای ۹۰۰ مصوبه ستاد تسهیل در استان خبر داد و گفت: بیش‌از ۹۰۰ مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع پیش روی تولید در استان اجرایی شد که ۷۰ درصد این مصوبات به حساب می‌آید.

وی افزود: در سه سال گذشته برای رفع موانع پیش روی واحد‌های تولیدی ۱۱۱ جلسه ستاد تسهیل استان برگزار شد که در نتیجه آن‌ها یک‌هزار و ۳۸۷ مصوبه به ثبت رسید و برای حل مشکل این واحد‌ها با تشکیل ۶۸۲ پرونده به طور مجموع ۹۰۱ مصوبه به اجرا رسید که معادل ۶۵ درصد آن‌ها است.

زنگنه ادامه داد: با توجه به اهمیت اجرایی شدن طرح‌های اقتصادی باید طرح‌هایی که قابلیت استفاده از مجوز سران سه قوه را دارند در استان شناسایی و تا پایان شهریور تعیین تکلیف شود علاوه‌بر آن‌ها طرح‌هایی که نیاز به مجوز ملی دارند هم بررسی و طرح‌های مهم برای پیگیری در مرکز کشور مشخص و معرفی شود.

وی از فعال سازی بازارچه کوله بری میرجاوه تا پایان شهریور خبرداد و افزود: بازارچه‌های کوله بری میرجاوه و درب مستقل بازارچه میلک برای فعالیت تجاری و پیله وران مصوب استانی و کشوری هستند بنابراین باید تا پایان شهریور بازگشایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: میرجاوه و میلک ۲ مرز مهم این استان هستند و باید شرایطی را فراهم کرد که بتوان از آن‌ها بیشترین استفاده را برد و با توجه به شرایط کنونی این دو مرز می‌توانند در برگشت ارز به کشور هم نقش مهمی ایفا کنند.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص کشور‌های همسایه بازگشایی بازارچه‌ها به دلیل انجام معاملات در همان مکان مانع از ورود افراد به کشور می‌شود این تضمین کننده سلامت بهداشتی و امنیتی کشور است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیستان و بلوچستان اشتغالزایی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید

استاندار ایلام گفت: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام نیا امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_در دیدار با مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت اظهار کرد: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و هیئت همراه در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد که با توجه به نزدیکی با مرز کشور عراق باید در این حوزه‌ها کار شود.

استاندار ایلام ادامه داد: در زمینه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز مورد توجه است بنابراین ۱۸ کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

بهرام‌نیا با بیان اینکه استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است، افزود: باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با توجه به سفر تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد تا شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است که می‌تواند در بخش صنعت، کشاورزی، و شرب استفاده شود، افزود: سد میمه پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی دارد.

بهرام نیا ادامه داد: واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فاز نخست سامانه گرمسیری تکمیل شده، و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، و پتروشیمی دره‌شهر در مرحله تکمیل است که با افتتاح آن تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید استان ایجاد خواهد شد.

استاندار ایلام تاکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان راه‌اندازی شده است، در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان تلاش جهادی داریم.

بهرام‌نیا افزود: ایلام، استانی غنی است که با وجود این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 747979

دیگر خبرها

  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد