Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علی زینی‌وند در جلسه استانی ستاد کرونا اظهار داشت: استان کرمان یکی از استان‌هایی است که سنگین‌ترین پیک کرونا را اخیرا به‌مدت طولانی  تجربه کرد و دلیل آن  گستردگی استان بود   و با اینکه وضعیت خوبی داریم؛ اما باید همچنان حساسیت خود را در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی حفظ کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان عنوان کرد: از رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و فرمانداران استان درخواست داریم در این فرصتی که یک تنفسی نسبتا ایجاد شده، یکبار همه امکانات را بازبینی کنند و اگر کمبودی وجود دارد آن را رفع کنند و  ضعف‌هایی که در دانشگاه جیرفت و دانشکده سیرجان در اوج کرونا حاصل شد را رفع کنند و کوتاهی و تزلزل در حوزه مدیریت شهرستان به هیچ وجه نداشته باشند.

زینی‌وند بیان کرد: بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حال حاضر کمبود واکسن و مراکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان نداریم و  درخواست داریم همه افرادی که تاکنون واکسن تزریق نکردند، در اسرع وقت، این کار را انجام دهند.

وی افزود: در  بسیاری از مناطق استان کرمان محدودیت سنی برای تزریق واکسیناسیون کرونا نداریم.

استاندار کرمان اظهار کرد: احتمالا در آینده نزدیک بر اساس اعلام ستاد کرونا کشور ارائه برخی از خدمات منوط به ارائه کارت واکسن کرونا خواهدبود؛ بنابراین مردم در همه سنین برای زدن واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: باید همه کارمندان واکسینه شده باشند؛ زیرا به لحاظ سنی دیگر محدودیت ندارند و پذیرفته نیست که کسی واکسن نزده باشد. در بحث جاماندگان به هیچ وجه نباید تجمع خارج از کنترلی صورت گیرد و فرمانداران تدبیر لازم در این زمینه باید بیندیشند.

احمد اسکندری‌نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز اظهار کرد: روند بازگشایی مدارس در دنیا این است که به شیوه حضوری کلاس‌ها برگزار شود و اکثر  کشورها هم به‌صورت حضوری کلاس‌ها را دایر کرده‌اند.

وی عنوان کرد: حضور دانش‌آموزان در مدرسه و نقش معلم در تربیت و یادگیری و تاثیر تعلیم و تربیت حضوری در دانش‌آموزان بی‌بدیل و غیرجایگزین است.

اسکندری‌نسب افزود: افت تحصیلی آشکار و پنهان ناشی از آموزش‌های غیرحضوری آثار جبران ناپذیری برای دانش‌آموزان و آینده خواهد داشت.

 وی گفت: در سال تحصیلی جدید بر اساس اعلام دستورالعمل‌های وزارت آموزش و پرورش تلاش بر این است که یک شروع آرام، تدریجی، سنجیده و اقتضایی در سطح استان داشته باشیم و همه همکاران ما تدابیر برای بازگشایی حضوری و مجازی آماده کرده‌اند.

  مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان داشت: مهمترین بحث ما در آموزش و پرورش توجه به سلامت و ایمنی دانش‌آموزان و همچنین برخورداری از  تعلیم و تربیت با کیفیت در سطح مدارس است.

اسکندری‌نسب تصریح کرد: کمیته سلامت در همه مدارس و شهرستان‌ها با لحاظ کردن همه دستورالعمل‌های بهداشتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تشکیل داده‌ایم و بعد از اینکه اطمینان از آمادگی مدارس پیدا کردیم، به‌تدریج برای بازگشایی اقدام می‌کنیم.

اسکندری‌نسب عنوان کرد: در سطح استان ۷۱۰ مدرسه زیر ۱۰ نفر دانش‌آموز و نزدیک به یک‌هزار و ۴۰۰ مدرسه زیر ۵۰ نفر دانش‌آموز داریم. 

وی ادامه داد: ۹۰ درصد فرهنگیان دز اول و درصد قابل توجهی دز دوم را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: ۴۳۶ چشمه سرویس بهداشتی با همکاری اداره کل نوسازی مدارس و با هزینه  ۴۴ میلیارد تومان در حال انجام است؛ ضمن اینکه سپاه ثارالله استان نیز ۶۶۰ چشمه سرویس بهداشتی در جنوب و شرق استان ساخته است.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته سلامت مدارس کرمان فرهنگیان آموزش و پرورش استان کرمان اسکندری نسب دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!