Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران فرانسوی و امریکایی در بررسی جدید خود، ترکیبی از ویروس و آنتی‌بیوتیک را برای از بین بردن باکتری‌های مقاوم به کار گرفتند.

به گزارش نیواطلس، ویروس‌ها گاهی اوقات می‌توانند به ما کمک کنند. پژوهش جدیدی که در "دانشگاه مونپلیه"(University of Montpellier) فرانسه و "دانشگاه پیتسبرگ"(University of Pittsburgh) آمریکا انجام شده است، نشان می‌دهد که ترکیبی از آنتی‌بیوتیک‌ها و یک ویروس قاتل باکتری می‌تواند باکتری‌های مضر را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف پژوهشگران از این پروژه، ارائه یک درمان جایگزین برای عفونت‌های ناشی از باکتری مقاوم به آنتی‌بیوتیک موسوم به باکتری "Mycobacterium abscessus" است. این باکتری می‌تواند به ریه‌های انسان به ویژه در افراد مبتلا به "فیبروز سیستیک"(cystic fibrosis) آسیب برساند.

پژوهشگران، آزمایش‌های خود را روی گورخرماهی‌هایی انجام دادند که به صورت ژنتیکی مهندسی شده بودند تا هم حامل جهش ژنتیکی عامل فیبروز سیستیک باشند و هم نحوه واکنش سیستم ایمنی بدن را نسبت به عفونت‌های باکتریایی شبیه‌سازی کنند.

۱۲ روز پس از اینکه ماهی‌ها در معرض باکتری قرار گرفتند، به عفونت‌های جدی مبتلا شدند و نهایتا تنها ۲۰ درصد از آنها زنده ماندند.

در مرحله بعد، به گروه جدیدی از ماهی‌ها، باکتریوفاژ تزریق شد که یک ویروس قاتل باکتری است. هنگامی که این ماهی‌ها در معرض باکتری قرار گرفتند، عفونت‌های کمتری نسبت به گروه نخست داشتند و میزان زنده ماندن آنها ۴۰ درصد بود. گروه دیگری از ماهی‌ها که با آنتی‌بیوتیک موسوم به "ریفابوتین"(Rifabutin) درمان شده بودند نیز نتایج مشابهی را در میزان زنده ماندن داشتند.

هنگامی که ماهی‌ها با هر دو روش تحت درمان قرار گرفتند، عفونت کمتری نسبت به سایر گروه‌ها داشتند و میزان زنده ماندن آنها ۷۰ درصد بود.

پژوهشگران امیدوارند که پس از آزمایش‌های بیشتر بتوانند این درمان را در انسان نیز به کار بگیرند.

این پژوهش، در مجله "Disease Models & Mechanisms" به چاپ رسید./ ایسنا 

تهدید غیر کرونایی که سلامت بشر را نشانه گرفت/ این تهدید کمتر از کرونا نیست مقاومت آنتی‌بیوتیکی در بیمارستان‌های پایتخت چقدر شایع است؟ خطر افزایش باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک با ادامه همه‌گیری کشف جدید برای مقابله با باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک ابزاری برای شناسایی باکتری‌های مقاوم در برابر دارو گورخرماهی مدل حیوانی برای ترمیم ضایعات عضلانی ترمیم جای زخم با تقلید از گور خرماهی  

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: باکتری های مقاوم آنتی بیوتیک ماهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۵۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به تکرار ادعای یک‌جانبه کویت درباره میدان آرش

به گزارش گروه سیاست ایسکانیوز، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به تکرار ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش در بیانیه پایانی سفر امیر کویت به مصر، ضمن مردود دانستن این ادعا افزود: تکرار این ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس از سوی طرف کویتی مایه تاسف است.

بیشتر بخوانید: کنعانی: ایران برای تقویت همکاری‌های اقتصادی اهمیت ویژه قائل است

کنعانی ضمن تاکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین‌ اضافه کرد: همانند قبل از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاری‌های دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت به عمل می‌آوریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه، از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقامات این کشور توصیه می‌کنیم از تکرار توسل به روش‌های بی‌حاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند.

کنعانی تاکید نمود: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقه‌ای را رصد نموده و از دولت‌های ثالث می‌خواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقاء روابط و همکاری‌ها گام بردارند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229182 برچسب‌ها کویت

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • واکنش کنعانی به تکرار ادعای یک‌جانبه کویت درباره میدان آرش
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی