Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی روز شنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان افزود: واکسیناسیون با همکاری بسیج، هلال احمر، نیروهای مسلح و به کارگیری تمام توان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ایجاد شده است تا به سرعت همه جمعیت استان واکسینه شوند.
وی بیان داشت: تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار دز اول و بیش از ۳۰۰ هزار دز دوم و در مجموع نزدیک به ۹۰۰ هزار دز واکسن کرونا در هرمزگان تزریق شده است و این روند روز به روز شتاب بیشتری خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار هرمزگان اظهارداشت: با وجود اینکه واکسن مورد نیاز تهیه شده و در شهرستان‌ها توزیع شده است، اما در برخی مناطق، استقبال از دریافت واکسن کم است.
وی تأکید کرد: فرمانداران باید با همکاری امامان جمعه و دستگاه‌های مسوول با اتخاذ تدابیر مناسب، استقبال مردم از دریافت واکسن کرونا در این مناطق را افزایش دهند.
همتی گفت: از مردم هرمزگان انتظار داریم برای دریافت واکسن کرونا اقدام و در سامانه اینترنتی سلامت به نشانی salamat.gov.ir ثبت نام کنند.
استاندار هرمزگان گفت: با وجود دریافت واکسن کرونا، مردم همچنان باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و  استفاده از ماسک، فاصله فیزیکی و اجتماعی، پرهیز از دورهمی ها و حضور نیافتن در تجمع ها، همچنان مورد تأکید است.
وی ادامه داد: در اصناف، بازار، اداره‌ها، بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی، حمل و نقل عمومی و هر مکان فعالیت و اشتغال باید به طور جدی دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت و از تجمع جلوگیری شود.

کرونا در هرمزگان روند کاهشی دارد
استاندار هرمزگان گفت: همکاری خوب مردم در راستای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی موجب سیر کاهشی روند شیوع  کرونا در هرمزگان شده است.
وی ادامه داد: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هرمزگان از ۳۸ درصد به ۶۵ درصد افزایش یافته است که نتیجه آن را در کاهش ابتلا به کرونا و فوت ناشی از این بیماری در استان مشاهده می‌کنیم.
همتی افزود: با توجه به مراجعه به موقع بیماران مبتلا به کرونا به مراکز درمانی و همچنین کیفیت خوب درمان و رسیدگی به بیماران در هرمزگان، میزان مرگ به دلیل کووید ۱۹ در هرمزگان، کمتر از میانگین کشوری است.
استاندار هرمزگان تصریح کرد: با توجه به کاهش شیوع بیماری در همه شهرستان‌های استان و وجود ظرفیت‌های مناسب برای بستری ، هر فرد مبتلا و دارای نتیجه آزمایش تست مثبت کرونا، به مدت ۱۰ روز تا ۲ هفته تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی و مراکز بهداشت و درمان شهرستان‌ها قرنطینه خواهد شد.
وی گفت: افراد بسیاری ناقل بیماری کرونا هستند اما علائم بیماری را ندارند و موجب می‌شود که به راحتی در جامعه و خانواده رفت و آمد و بیماری را به دیگران منتقل کنند که قرنطینه ۲ هفته این افراد از انتقال بیماری جلوگیری خواهد کرد.


 

برچسب‌ها کرونا استانداری هرمزگان  فریدون همتی هرمزگان پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا استانداری هرمزگان فریدون همتی کرونا استانداری هرمزگان فریدون همتی هرمزگان استاندار هرمزگان کرونا در هرمزگان دریافت واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی

محمدرضا واحدی جو در گفت‌وگو با قدس خراسان اظهار کرد: واکسیناسیون زائران حج عمره از امروز آغاز شده و تا یک هفته ادامه خواهد داشت.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی ادامه داد: این واکسیناسیون بر طبق زمان بندی انجام شده برای ۶۹ کاروان به تدریج در این یک هفته عملیاتی می‌شود که واکسیناسیون ۳۹ کاروانی که از مشهد و دو شهر فریمان و چناران هستند در مرکز درمانی امام خمینی (ع) مشهد انجام و زائران ۳۰ کاروان دیگر نیز در ۱۱ مرکز سایر شهرستان‌های خراسان رضوی به همان روال زمان بندی شده‌ای که کاروان‌ها اعلام شده انجام می‌پذیرد.

وی بیان کرد: تزریق واکسن مننژیت چهار ظرفیتی در این مرحله از واکسیناسیون برای کلیه زائرانی که طی دو سال گذشته این واکسن را دریافت نکردند الزامی است اما آن‌هایی که ۲۲ فرودین ۱۴۰۱ به قبل واکسن مننژیت را تزریق کردند یا تزریقی نداشتند ملزم به دریافت این واکسن به دلیل احتمال افزایش شیوع این بیماری در تجمعات هستند.

واحدی جو در پاسخ به این پرسش که آیا برای سفر حج عمره تزریق واکسن کرونا نیز انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای تزریق واکسن کرونا برای حجاج وجود ندارد و سایر واکسن‌ها از جمله آنفولانزا نیز با نظر پزشک خواهد بود.

مدیر مرکز پزشکی حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: معاینات پزشکی بیش از ۹ هزار عمره گزاری که قرار است از خراسان رضوی به سزرمین وحی سفر کنند که چندی قبل آغاز شد به پایان رسید که با این وجود همه آماده مهیا شدن شرایط سفر هستند.
 

هاشم رسایی‌فر

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست