Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@06:05:31 GMT

بانویی که در مسیر خودباوری، واژه توانمندی را معنا کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۷۷۷۴

بانویی که در مسیر خودباوری، واژه توانمندی را معنا کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از سروستان، معلولیت، محرومیت نیست و در هر شرایطی نیروی اراده است که حرف اول را می زند.

این جملات سرشار از امید بانوییست که اگرچه می دانستم مشغله فراوان دارد ولی دل به دریا زدم و با تماس تلفنی دیداری برای عصر آخرین روز هفته که به گفته خودش فقط همین عصر کارهاش سبک تر است گذاشتم که با خوش‌قولی که یکی از ده ها خصوصیت های خوب او در کنار خوش صحبتی، خوشرویی، صفای ظاهر و باطن، متانت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بود رو به رو شدم.

زهرا گشتاسبی را در مراسمات مذهبی دیده بودم و صدای زیبایش هنگام خواندن دعا و قرآن و سخنرانی های مذهبی‌اش و آشنا کردن مردم با سیره اهل بیت شنیده بودم اما این یکی از صدها کار و فعالیتی بود که بعد از گپ و گفتی دوستانه فهمیدم.

وقتی ماشینش را پارک کرد و با عصا به سمتم آمد می دانستم که سالهاست رانندگی می کند که خودش گفت از سال ۸۳ گواهی نامه رانندگی گرفتم و به صورت ویژه آموزش دیدم، چون هر روز صبح که از ساعت ۷ صبح از خانه بیرون می آیم و تا ساعت ۸ شب که خریدهای خانه را انجام دهم فعالیتم ادامه دارد و با خنده می گوید بدون ماشین نمی شود.

این عضو شورای حل اختلاف شهرستان که امسال شانزدهمین سال حضور افتخاری اش را در این شورا سپری می کند از تحصیلاتش گفت: اولین لیسانسم را در رشته مطالعات خانواده دانشگاه آزاد مرودشت گرفتم و بعد از حضور در شورای حل اختلاف دومین لیسانسم را در رشته حقوق دانشگاه پیام نور سروستان که مرتبط به این حوزه بود تمام کردم.

وی ادامه داد: البته ما بین این دو رشته تحصیلی در سال ۸۵ به مدت یک سال در بهزیستی سروستان فعالیت کرده و بعد از آن شروع به ادامه تحصیل کردم و همزمان سه سال در مرکز ترک اعتیاد به عنوان مشاور و مددکار و یک سال در مهد کودک فعالیت کردم.

مداحی اهل بیت تنها دانشگاهی که هیچ وقت فارغ التحصیلی ندارد

گشتاسبی از شروع به کار مداحی اش گفت: از آنجایی که با مدرک لیسانس نتوانستم کاری که درآمد زایی داشته باشد برای خودم دست و پا کنم و حضورم در شورای حل اختلاف صرفا به خاطره علاقه و به صورت افتخاری بود؛ در کلاسهای مداحی که در شیراز برگزار می شد شرکت کردم و در حدود چهار سال در این حوزه، از کلاس درس مداحی و سخنرانی حاج آقا مومنی بهره بردم و از این به بعد بود که قدم در راه پر از خیر و برکت اهل بیت گذاشتم.

این مداح اهل بیت از اتفاقات خوبی که در این راه برایش افتاده گفت: همان اوایل به امام حسین گفتم آقا جان من مداحی را دوست دارم و می خواهم از این راه درآمد حلال کسب کنم و با عنایت امام حسین شروع کردم به گرفتن ختم های هفتگی در منزل خودم و مراسم‌های دعا در روزهای شهادت اهل بیت(ع)، ایام محرم و صفر، ماه رمضان و اعیاد و ولادت های مذهبی که با استقبال بسیار خوبی حتی در شهرستان های اطراف و شیراز مواجه شدم.

او توضیح داد: به مرور آمپلی فایر، کتاب دعا، کتاب سخنرانی و روضه تهیه کردم و با عشق به کارم ادامه دادم و خدا را شکر که در این مراسمات، روا شدن حاجت ها و رو به رو شدن با نذورات بعد از حاجت ها را شاهد بودم.

ازفعالیتش در کاروان زیارتی جویا شدم و گشتاسبی ادامه داد: در یکی از سفرهایی که به پابوس امام رضا رفته بودم با فردی آشنا شدم که پیشنهاد راه اندازی کاروان زیارتی مشهد مقدس را به من داد و اگرچه گفتم که انجام این کار سخت است ولی با انتشار اطلاعیه ای با عنوان کاروان زیارتی امام رضا در روستای خودمان با استقبال باور نکردنی رو به رو شدم به طوری که بعد از مدتی شاید به صورت میانگین هر ماه حدود ۱۰ تا ۱۲ سفر به مشهد داشتم و خوشحال بودم که می توانم هر چند روز یک بار سلامی از نزدیک به امام رئوف بدهم و دل بسیاری از همشهریانم را با این سفرها شاد کنم.

زهرا گشتاسبی که ۴ سال است در روستای کت گنبد به عنوان دهیار فعالیت می کند از کارهای همزمان با این فعالیت هایش برایم توضیح داد و گفت: در دوران نوجوانی و تحصیل و بعد از آن، تمام کارهای خانه به عهده من بود و از انجام آنها لذت می بردم، کارهایی مثل قالی بافی و نان پختن (از خمیرکردن آرد تا اتمام کار) کارهایی که بانوان روستایی به خاطر نبود امکانات، هر روز انجام می دهند.

گشتاسبی گفت: در کنار همه کارهای روزمره ام  توانستم در کلاسهای پرورش قارچ و زنبود داری شرکت کنم در آنها مدرک بگیرم و اگرچه خودم به خاطر مشکلاتی نتوانستم این کارها را انجام بدهم ولی همیشه به صورت مشاور و راهنما در کنار مردم روستا و همه افرادی که کمک می خواستند حاضر بودم.

دهیار روستای کت گنبد در ادامه از فعالیت های خیر خواهانه و مشارکت با خیرین گفت: بعد از ادامه فعالیت به عنوان ذاکر و مداح اهل بیت و راه اندازی کاروان زیارتی و ثبت هیئت مذهبی بانوان با نام هیئت فاطمه الزهراء روستای کت گنبد با خیرین بسیاری آشنا شدم که توانستم اعتماد آنها را جلب کنم و با همیاری تعداد زیادی از آنها هر ساله در ایام شروع مدارس مشغول تهیه لوازم تحصیلی کیف و کفش برای بچه های نیازمند هستیم و اقلام مورد نیاز بچه ها را تهیه کرده و به دستشان می رسانم.

وی ادامه داد: در ایام کرونا مسئول توزیع کمک های مومنانه و رساندن اقلام غذایی و نذورات خیرین به نیازمندان بودم به غیر از این فعالیتها تا الان حدود ۶ خانه با مشارکت خیرین برای افراد نیازمند ساخته ایم، خانه های که از آجر اول پای کار بودم و تا تحویل ساختمان از تلاش  برای به انجام رساندن آن دست نکشیدم.

کارهای خیریه ای و مشارکتی را بیشتر از بقیه کارهایم دوست دارم

زهرا گشتاسبی که حالا فعالیت ها و کارهای عام المنفعه اش آنقدر زیاد شده است که همه را به یاد نمی آورد از فعالیت های ورزشی در تیم والیبال نشسته، از فعالیتش در جمع آوری زکات و توزیع آرد در روستای کت گنبد و از دوره گویندگی که برای رادیو گذرانده بود و مشکلاتی که نتوانسته بود ادامه بدهد گفت و در کنار همه اینها مدت زیادی پرستار مادرش بوده، مادری که مشوق همه فعالیت ها و کارهایش بوده است.

بعد از صحبت هایی که بیشتر از یک ساعت و نیم طول کشید و در آخر قول و قرارهایی که برای همکاری با هم گذاشتیم در حالی که تلفن همراهش زنگ می خورد خدا حافظی کردیم، تلفن همراهی که این روزها تبدیل شده است به رابط خیرین و نیازمندان و همه افرادی که دست یاری و کمک به سوی او دراز می کنند و او با پیگیری های شبانه روزی نور امید به دلهای و خانه های مردم رنج کشیده روانه می کند و همان گونه که خودش می گوید کارهای خیریه ای و مشارکتی را بیشتر از بقیه کارهایش دوست دارد چون دعای خیر همشهریان را برکت زندگی و سلامتیش می داند.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: معلولیت بانوی کارآفرین معلولین محدودیت نیست اهل بیت ع کاروان زیارتی فعالیت ها اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۷۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبی که رئال معجزه را معنا کرد! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید دو سال پیش در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان دست به کاری بزرگ زد. کهکشانی ها که بازی رفت را در زمین سیتی 4-3 باخته بودند، باید در بازی برگشت برنده می شدند تا راهی فینال شوند اما بازی شرایطی عجیب پیدا کرد.

ریاض محرز توانست در برنابئو سیتی را پیش بیندازد و رئال مادرید باید دو گل می زد تا کار را به وقت اضافه بکشاند. در دقایقی که سیتی می توانست دو گل دیگر بزند و فرلاند مندی یک توپ گریلیش را از روی خط برگرداند، کمتر کسی تصور می کرد سیتی بازی را واگذار کند.

بازی به دقیقه 90 رسید و روی تصویر شانس پیروزی دو تیم ثبت شد. یک درصد برای رئال و 99 درصد برای سیتی ولی رئال که در دو دور قبلی رقابت ها پی اس جی و چلسی را با کامبک های بزرگ خود حذف کرده بود، یک معجزه دیگر در آستین داشت.

رودریگو به فاصله دو دقیقه توانست دو گل بزند و دنیا را شگفت زده کند. گل دوم او روی ارسال دنی کارواخال با ضربه سر را کمتر کسی باور می کرد. رئال در وقت اضافه اول توسط بنزما از روی نقطه پنالتی گل سوم را هم زد و راهی فینال شد. در بازی نهایی نیز رئال توانست لیورپول را مغلوب کند و جام چهاردهم را بالای سر ببرد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • عکس| استقبال اوسمار از بانویی که با سرطان می‌جنگد
  • عکس| استقبال اوسمار از بانویی که باسرطان می‌جنگد
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌ها ممنوع
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های این کشور ممنوع شد
  • شبی که رئال معجزه را معنا کرد! (عکس)
  • استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شد
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند