Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود عباس زاده مشکینی با بیان اینکه غربی‌ها مقصر به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته‌ای هستند، گفت: در صورتی که مذاکرات هسته‌ای به بن‌بست برسد، مقصر آن غربی‌ها هستند چرا که ما با آنان مذاکره انجام دادیم و پای توافق برجام را هم امضا کردیم اما آنان به تعهداتی که امضا کرده بودند، عمل نکردند.

وی متذکر شد: کشورهای غربی عضو برجام، برخلاف مفاد این توافقنامه عمل کردند و نه تنها تحریم‌ها را برنداشتند، بلکه تحریم‌های ما را هم تشدید کردند و حتی در واردات داروهای مقابله با کرونا و واکسن هم خباثت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: برجام توافقی است که بر اساس آن ما یکسری از فعالیت‌های هسته‌ای خود را کاهش داده و تعلیق کردیم، نظارت‌های فراپادمانی را پذیرفتیم تا در مقابل، غربی‌ها تحریم‌های ما را لغو کنند.

عباس زاده مشکینی تصریح کرد: ما به همه تعهدات خودمان عمل کردیم اما آنان عمل نکردند و به صورت یک طرفه از توافق برجام خارج شدند و طبیعتاً باید به این توافق بازگردند و تعهدات خود را عملیاتی کنند تا ما هم به همه تعهدات خود در برجام عمل کنیم.

وی با بیان اینکه دلیلی ندارد که ما به صورت یک طرفه به تعهدات خود در برجام عمل کنیم، گفت: زمانی که غربی‌ها به وعده‌های خود متعهد نیستند، لزومی ندارد که ما به صورت یک طرفه به همه تعهدات خود در برجام عمل کنیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران اجازه نداد که جاده یک طرفه برجام ادامه پیدا کند.

عباس زاده مشکینی تاکید کرد: در حال حاضر توپ برجام در زمین غربی‌ها است و از سوی دیگر درخواست جمهوری اسلامی ایران کاملاً روشن است و آنان باید به تعهدات خود در برجام مبنی بر لغو کامل تحریم‌های ایران عمل کنند.

وی گفت: در وهله اول باید نتیجه دوره‌های گذشته مذاکرات وین مشخص و سپس مذاکرات جدید آغاز شود.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس اظهار داشت: اگر آنان به درخواست‌های شفاف، منطقی و بدون ابهام جمهوری اسلامی ایران پاسخ دهند، ما مشکلی برای ادامه مذاکرات نداریم و مهم این است که منافع جمهوری اسلامی ایران هم مورد توجه قرار گیرد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: عباس زاده مشکینی نتایج مذاکرات تعهدات خود در برجام عباس زاده تحریم ها یک طرفه غربی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۸۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم

به گزارش صدای ایران از ایرنا، آمار‌های بانک مرکزی از شاخص‌های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیار‌های سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالا‌های سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازار‌های دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

دیگر خبرها

  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • حماس : به فرمول یک توافق مشخص دست یافته‌ایم
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهاد‌های قبلی است + جزئیات توافق پیشنهاد شده
  • عضو ارشد حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از قبلی هاست | خواستار ورود دو کشور به عنوان ضامن توافق شدیم
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات