Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی کشور انگلستان، پیشتاز در جدول بالینی است و برای اولین‌بار در صدر روان‌شناسی قرار دارد در حالی که ایالات‌متحده بر علوم فیزیکی مسلط و در حال پیشرفت در علوم زندگی است.

به نقل از تایمز، در آخرین رتبه‌بندی موسسه تایمز، در سالی که موسسات برتر در خط مقدم واکنش جهانی به همه‌گیری بیماری کووید -۱۹ بوده‌اند، بریتانیا عملکرد برتر خود در زمینه آموزش و تحقیقات علوم بهداشتی را تقویت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس جدول موضوعی مربوط به عملکرد بالینی و سلامتی برای یازدهمین سال متوالی، دانشگاه آکسفورد در صدر رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان قرار دارد و پس از تولید واکسن کووید، نمره کلی را افزایش و برتری خود را نسبت به دانشگاه دوم (هاروارد در ایالات‌متحده) نشان داده است.

کالج سلطنتی لندن و کالج دانشگاهی لندن (UCL)  هر کدام یک جایگاه ارتقاء یافتند و به ترتیب سوم و هشتم شدند، در حالی‌که کالج کینگ لندن با چهار جایگاه به رتبه ۱۲ ارتقاء یافته است. به‌طور کلی، ۲۱ نماینده از ۲۸ نماینده بریتانیا در بین ۲۰۰ نماینده برتر، نسبت به سال گذشته ارتقاء یافته‌ و یا ثابت ماندند. میانگین نمرات بریتانیا در هر پنج ستون رتبه‌بندی در مقایسه با سال ۲۰۲۱، به ویژه در استنادات و بین‌المللی‌شدن افزایش یافته است.

یکی از چشمگیرترین تحولات در رده بالای بالینی، افزایش پرسرعت دانشگاه چینهوا از رتبه ۳۲ به رتبه هفتم است که پس از انتشار تحقیقات مرتبط با کووید، باعث افزایش قابل‌توجه نمره تاثیر استنادی آن شد و اولین دانشگاه چینی محسوب می‌شود که به ۱۰ دانشگاه برتر جدول رسیده است.

دانشکده‌ای در نویدا، هند (آکادمی آموزش عالی و تحقیقات JSS) میزبان بالاترین دانشگاه تازه وارد جدول با رتبه مشترک ۹۳ است.

لازم‌به ذکر است، در این بررسی ۱۵۲۳ دانشگاه از ۹۸ کشور در یکی از چهار حوزه موضوعی رتبه‌بندی شدند.

در جدول علوم زیستی، سه دانشگاه ایالات‌متحده در ۲۰ دانشگاه برتر پیشرفت چشمگیری داشته‌اند. در حال حاضر، دانشگاه پرینستون پس از بهبود نمرات خود در زمینه تدریس، محیط تحقیق و درآمد صنعت، از رتبه دهم به پنجم ارتقاء داشته است.

دانشگاه کلمبیا پس از رشد در زمینه‌های محیط تحقیق، درآمد صنعت و چشم‌انداز بین‌المللی، از رتبه بیستم به یازدهم رسیده است و دانشگاه واشنگتن با رتبه ۱۸ در رتبه‌بندی بالاترین تازه‌وارد با نمرات بسیار بالا در تحقیقات و استنادهاست.

موسسه پلی‌تکنیک پاریس در جدول علوم فیزیکی که در نتیجه ادغام پنج موسسه شکل گرفت، رتبه ۲۲ را دارد البته این دانشگاه دارای چشم‌انداز بین‌المللی قوی است.

ایالات‌متحده بر علوم‌فیزیکی مسلط است و ۶ مکان برتر را به خود اختصاص داده است و دانشگاه کالیفرنیا، برکلی برای اولین بار در بالای جدول قرار گرفته است.

در حال حاضر، در روان‌شناسی، دانشگاه کمبریج رتبه برتر را دارد و دانشگاه استنفورد که از بدو تاسیس در سال ۲۰۱۸ در صدر جدول بود به جایگاه دوم رسیده است.

دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ آلمان (LMU) و دانشگاه نیو ساوت ولز(UNSW) سیدنی استرالیا نیز برای اولین بار در ۳۰ رتبه اول قرار گرفتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه انگلستان ایالات متحده رتبه بندی تایمز ایالات متحده رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۹۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری چند روز پیش طی نشست‌های علمی با کارگزاران در دانشگاه علامه طباطبایی به شوخی با بسیج دانشجویی پرداخت. وی بیان کرد که «هر کاری می‌کنیم با بسیج دانشجویی رفیق بشویم نمی‌شود. بسیج دانشجویی می‌گوید چرا حرف‌هایی که می‌زنید عمل نمی‌کنید، انتظار داریم ۱۰ مورد بیاورید و بگویید که چرا به این کارها عمل نکردید.»

بیشتر بخوانید: رابطه تشکل‌های دانشجویی و دولت در ۱۴۰۲ بر چه مداری چرخید؟

ایسکانیوز برای اینکه نظر و واکنش دانشجویان بسیجی را درباره سخنان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جویا شود، با چند نفر از اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران گفت‌وگو کرده است که در ادامه آن را مطالعه می‌کنید:

رفاقت به معنای چشم‌پوشی از تخلف نیست

امیرحسین شمشیری مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز به صحبت‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اینگونه پاسخ داد: من متوجه منظور آقای زلفی گل از به کار بردن عبارت «رفاقت با بسیج دانشجویی» نمی‌شوم. اگر منظور وی از رفاقت ایجاد فضایی برای این است که بسیج دانشجویی از تخلفات صورت گرفته در دانشگاه‌ها یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چشم پوشی کند، متاسفانه ما نمی‌توانیم با وزیر علوم رفاقتی داشته باشیم. این تخلفات شامل جذب و ارتقا اساتید یا تحصیل دانشجویان غیر ایرانی است.

وی در تکمیل سخنان خود اضافه کرد: اگر منظور زلفی‌گل از رفاقت، حاکی از سخنان گذشته‌اش مبنی بر اینکه بسیجی بودن را افتخار می‌داند، باشد. من می‌گویم که هر زمانی که یک گروهی مانند بسیج دانشجویی به دلیل سوابق درخشان و علمکرد مناسب خود، مورد تحریم واقع می ‌شود، برخی از افراد چنین موضع گیری هایی می کنند. البته آن هم به دلیل منفعت طلبی این افراد بوده که بسیار هم طبیعی است.

شمشیری تصریح کرد: به عنوان مثال اگر با حسن روحانی رئیس جمهور پیشین نیز گفت‌وگو شود، وی نیز خودش را یک بسیجی می‌داند. ولی موضوع این است که زمانیکه معیارهای بسیجی بودن را در ساحت عمل و مدیریت وی بررسی می‌کنیم، اینکه مطابق آرمان‌ها و ارزش‌ها و قوانین و مقررات باشد یا خیر، خودش یک چالش جدی است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پاسخ به گفته زلفی‌گل مبنی بر اینکه بسیج دانشجویی مثالی بیاورد که موضوع خاصی در دانشگاه‌ها مطرح شده و وزارت علوم برای حل آن عمل نکرده است، گفت: در حال حاضر ما شاهد مدرک فروشی در دانشگاه تهران هستیم. به این صورت که تعدادی دانشجوی غیر ایرانی جذب کرده‌اند، بدون اینکه فرآیند دقیقی برای جذب آنها سپری شده باشد.

وی ادامه داد: این دانشجویان غیر ایرانی حتی تسلط کافی و مناسبی به ادبیات فارسی ندارند. ولی به سادگی در دانشگاه تهران تحصیل می‌کنند. این موضوع به عقیده بنده، یک تخلف محسوب می‌شود. به این دلیل که برای دانشجو دعوت نامه ارسال شده و سپس آن فرد موفق به ثبت نام شده است ولی حتی نمی‌تواند به فارسی صحبت کند. این یک مطالبه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و وزیر علوم باید پاسخگوی آن باشد.

چرا وزیر علوم خود را از بسیج جدا می‌داند؟

علیرضا طاهری عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه روزی را به یاد داریم که وزیر علوم به بسیجی بودن خود افتخار می‌کرد، گفت: اگر وی خود را یک بسیجی معرفی کرده؛ پس چرا خود را جدا از مجموعه بسیج می‌داند؟ و تلاش دارد که با بسیج رفاقت داشته باشد.

وی ادامه داد: بسیج دانشجویی رسالت‌ مشخصی برعهده دارد و برای انجام وظایف خود نیاز به رفاقت به هیچ فرد، جریان یا سازمانی ندارد. البته این به این معنا نیست که ما به دنبال ایجاد روابط دوستان نیستیم؛ بلکه آرمان‌های خود را فدای رفاقت نخواهیم کرد.

طاهری مطرح کرد: برای بیان مطالبات بی‌پاسخ جریان دانشجویی از وزارت علوم، تحقیقا و فناوری نیاز به سخن گفت نیست؛ بلکه کافیست آقا زلفی‌گل سرچی در اینترنت انجام دهد یا از مسئول دفتر خود سراغ نامه‌های انباشته شده را بگیرد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228291 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • کنکور ۱۴۰۳ شروع شد | نتایج اولیه در این تاریخ منتشر می‌شود
  • اعلام نتایج پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین