Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: عشایر این استان تاکنون 35 هزار دوز واکسن کووید 19 دریافت کرده‌اند.

«فرشاد یاسمی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: عشایر استان ایلام 40 هزار نفر بالای 18 سال جمعیت دارد که از این تعداد تاکنون 30 هزار نفر دوز اول و 5 هزار نفر دوز دوم دریافت کرده‌اند.

وی کل جمعیت عشایر استان را 9 هزار و 763 خانوار با 60 هزار نفر عنوان کرد و افزود: تفاهم نامه‌ای با وزارت‌ بهداشت و درمان و سازمان امور عشایر منعقد شده که تمامی عشایر بالای 18 سال واکسن کرونا تزریق شود و مناطق عشایری به مواد ضدعفونی و ماسک تجهیز و بصورت سیار اکیپ‌های درمانی از عشایر بازدید ویزیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور عشایر استان ایلام در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات عشایر استان اشاره کرد و گفت: کمبود اعتبارات و امکانات خودرویی برای تامین آب شرب عشایر، کمبود و بالا بودن قیمت  نهاده های دامی، عدم فروش دام های عشایر و پائین بودن قیمت دام زنده عشایر، بالا بودن هزینه داروهای دامی و واکسیناسیون دام، کمبود اعتبار و ماشین آلات راهسازی برای ترمیم و بازگشایی راههای عشایری و  نبود بازار دائمی محصولات تولیدی عشایر و صنایع تبدیلی و بسته بندی از مشکلات امروزی جامعه عشایری این استان است.

یاسمی با بیان اینکه آبرسانی سیار بصورت دوره ای هر 10 روز یکبار 3 هزار لیتر به عشایر تحویل می‌شود که جوابگوی نیاز آنان نیست، تصریح کرد: هر خانوار عشایری در استان در هرهفته نیاز به 5 هزار لیتر آب دارد که در صورت تامین اعتبار برای تجهیز ناوگان آبرسانی و یا اجاره از بخش خصوصی مشکلات این قشر در این زمینه برطرف می شود.

وی با اشاره به اینکه خرید دام از ماه گذشته شروع شده و هفته ای سه روز حدود روزانه 150 راس خریداری می‌شود، خاطرنشان کرد: تاکنون فقط درشهرستان بدره یکهزار و 500 راس دام حذفی خریداری شده است.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام با اشاره به اینکه کشتارگاه ایلام جوابگوی خرید دام زنده روزانه نیست و نیاز است که زیرساخت های این استان در این زمینه تقویت شود، ادامه داد: هدف از خرید دام تثبیت قیمت دام زنده است که این اتفاق افتاده و دام عشایر توسط دلالان با قیمت پائین خریداری نمی شود.

یاسمی با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی اموردام بایستی در هر حالتی می بایست دام مازاد عشایر را خرید کند، افزود: خرید دام از وظایف شرکت پشتیبانی امور دام است که بایستی برنامه ریزی کوتاه مدت برای خرید داشته باشند و دام که سریع کشتار می شود را خرید کنند.

وی به شرکت پشتیبانی امور دام استان پیشنهاد داد که در صورت آمادگی این شرکت برای خرید دام بیشتر، می‌توانند بیشتر خرید کنند و بصورت لاشه بفروش برسانند و یا از ظرفیت کشتارگاه های همجوار استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام با بیان اینکه درصورت خرید توسط شرکت پشتیبانی امور دام  استان بصورت چرخشی در مابقی شهرستانها به میزان 10 درصد دام حذفی  پلاک‌ کوبی شده خریداری می‌شود، ادامه داد: در گام اول تا 65 هزار راس دام اجازه خرید داریم، انتظار می رود که خرید دام در کمترین زمان ممکن از عشایر استان صورت بگیرد.

یاسمی به برنامه های در دست اقدام برای تأمین علوفه عشایر استان اشاره و تصریح کرد: خرید ماهیانه علوفه یارانه ای بصورت ماهیانه و توزیع بین عشایر، کاه و کلش به میزان لازم در شهرستان ها ذخیره سازی شده که در آینده توزیع خواهد شد.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 4 هزار تن علوفه در بین عشایر استان توزیع شده و تا آخر سال این موضوع استمرار خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه ایلام عشاير واکسیناسیون کشتارگاه دام مدیرکل امور عشایر استان ایلام شرکت پشتیبانی امور خرید دام هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از این تعداد سه هزار و ۱۷۲ دوز واکسن سرخک به جمعیت ایرانی و ۴۴۴ دوز واکسن سرخک به جمعیت اتباع غیر ایرانی تزریق شده است.

دکتر زهرا نهبندانی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون نیز نظام مراقبت بیماری سرخک در تمامی سطوح بهداشتی و درمانی در حال اجراست و تا کنون موفق به شناسایی ۵۸ مورد مشکوک به سرخک شده است که از این تعداد نتیجه ۱۱ مورد سرخک مثبت بوده که ۹ مورد ایرانی و ۲ مورد غیرایرانی بودند.

تزریق حدود ۱۵۶ هزار دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی در سال گذشته

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سال گذشته در مجموع ۱۵۵ هزار و ۷۵۳ دز واکسن سرخک به جمعیت زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی تزریق شد.

نهبندانی افزود: از این تعداد ۱۳۷ هزار و ۳۲۰ دوز واکسن به جمعیت ایرانی و ۱۸ هزار و ۴۳۳ دوز واکسن به جمعیت اتباع غیر ایرانی تزریق شده است.

وی با بیان این که سال گذشته ۵۶ مورد مثبت سرخک ثبت و گزارش شده است که ۳۷ مورد آن از جمعیت بومی ایرانی و ۱۹ مورد از جمعیت اتباع بوده است ادامه داد: واکسیناسیون سرخک برای تمامی نوزادان در یک سالگی و ۱۸ ماهگی و بدون محدودیت برای تمامی افراد ایرانی و غیر ایرانی انجام می‌شود.

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:از جمله برنامه‌های این دانشگاه در راستای ریشه کنی سرخک در سالهای گذشته و سال جاری می توان به واکسیناسیون معمول سرخک، واکسیناسیون سرخک اتباع خارجی در مبادی ورودی مرزهای زمینی و هوایی در صورت نیاز، اجرای برنامه تکمیلی ایمن‌سازی سرخک در حاشیه شهر و مناطق پرخطر و مراکزی که محل تجمع اتباع باشد در سال ۱۴۰۱، پیگیری احوال اطرافیان موارد مثبت سرخک از نظر بیماری و واکسیناسیون افراد در معرض خطر بیماری در خصوص افرادی که با موارد سرخک مثبت در تماس بودند اشاره کرد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است و نزدیک به ۴۰۰ هزار تبعه خارجی دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه سیام وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار تبعه خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در این میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می شوند که البته در ماه های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شدند.

 
 

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد