Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-28@13:06:59 GMT

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران منصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۰۲۴۳

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران منصوب شد

وزیر نفت در حکمی «مجید چگنی» را به‌عنوان معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران منصوب کرد.

به گزارش شانا، در حکم جواد اوجی آمده است:

«نظر به مراتب تعهد، تخصص و سوابق ارزشمند جنابعالی و براساس پیشنهاد اعضای محترم هیأت مدیره شرکت ملی گاز ایران منطبق با ماده ۵ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت (مصوب سال ۱۳۹۱ مجلس شورای اسلامی، به موجب این حکم به سمت «معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود با استعانت از خداوند متعال و با بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌ها و در راستای تحقق اهدافی از جمله مواردی به شرح ذیل اقدامات لازم و مؤثر در دستور کار قرار گیرد.

- پیگیری مؤثر در راستای تأمین حداکثری و بهینه گاز طبیعی مورد نیاز بخش‌های خانگی، نیروگاهی، صنایع و ...

- انجام اقدامات موثر به منظور فرآورش و انتقال حداکثری گاز به مبادی مصرف

- اتخاذ سیاست‌های کاهش شدت مصرف انرژی و بهینه‌سازی مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری، اداری و صنایع

- توسعه طرح‌ها و پروژه‌های زیربنایی و توجه جدی به تکمیل و تحویل به موقع پروژه‌های جاری

- پیگیری مؤثر به‌منظور افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی گاز در مخازن طبیعی کشور و اجرای طرح‌های توسعه شبکه انتقال گاز (توسعه و تکمیل گازرسانی به روستاها و مناطق کم‌برخوردار)

- تدوین و پیگیری برای تصویب قوانین مقررات به‌منظور افزایش جذابیت در امر سرمایه گذاری در حوزه‌های کلیدی صنعت گاز کشور

- توجه جدی به استمرار و افزایش درآمدزایی و ارزآوری از طریق تجارت گاز (صادرات، ترانزیت، سوآپ و ...) با همسایگان و مشتریان راهبردی

- حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و بومی‌سازی و توسعه فناوری تجهیزات و کالاهای راهبردی صنعت گاز

- پایبندی به شفافیت فرآیندها و شناخت گلوگاه‌های فسادخیز و مبارزه جدی با عوامل مرتبط

- شناسایی و به‌کارگیری نیروهای توانمند، متعهد و کارآمد براساس اصل شایسته‌سالاری و جانشین پروری

توفیق جنابعالی در انجام وظایف سازمانی و امور محوله را از درگاه ایزد منان خواستارم.»

وزیر نفت همچنین در پیامی خطاب به حسن منتظر تربتی، مدیرعامل پیشین شرکت ملی گاز ایران نوشته است:

«بدین‌وسیله مراتب سپاس خود را از تلاش‌ جنابعالی در مسئولیت قبلی اعلام می‌دارم و از خداوند منان توفیق برای جنابعالی در تمامی عرصه‌ها را خواستارم.»

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران صنعت گاز جواد اوجی وزیر نفت حسن منتظر تربتی انتصاب شرکت ملی گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • تسلیت حسین علایی در پی درگذشت همسر شهید آیت الله مصطفی خمینی
  • پورمحمدی: مس رفسنجان الگوی ادب و اخلاق در فوتبال ایران است
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد