Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: آمار مراجعات مردمی به مراکز منتخب کرونا از 7 هزار نفر به 2800 مورد در روز کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، دکتر محمد درخشان با اشاره به اینکه در حال حاضر میزان ابتلای مردم به بیماری کرونا سیر نزولی یافته است اما هنوز به شرایط قبل از پیک پنجم نرسیده است،خاطر نشان کرد: در حال حاضر میانگین مراجعه به مراکز بالای 3 هزار نفر است  اما نسبت به اوج پیک که روزانه 7 هزار نفر به مراکز منتخب کرونا مراجعه می کردند آمار سیر نزولی را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کاهش 50 درصدی مراجعه بیماران نشان می دهد که امار مبتلایان در سراشیبی قرار دارد اما نباید با کاهش آمار دلخوش بود زیرا این آمار به شدت شکننده است و می تواند با عدم رعایت پروتکل های بهداشتی به خصوص در دهه آخر ماه صفر این امار تغییر کند.

مدیر توسعه شبکه و ارتقا سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در پیک پنجم کرونا امار تست های مثبت شده پی سی آر ، 56 تا 60 درصد بود اما در حال حاضر 30 تا 35 درصد تست ها مثبت است، ادامه داد: قبل از موج پنجم درصد تست های مثبت بسیار پایین تر از این رقم بود و فقط 15 تا 20 درصد تست های پی سی آر مثبت شده بود.

وی تاکید کرد: آمار تست رپید 20 تا 22 درصد کاهش یافته است اما مردم عزیز باید بدانند در صورت عادی انگاری و عدم رعایت دقیق اصول بهداشتی آمار ابتلا دوباره اوج خواهد گرفت به خصوص در مراسم عزاداری دهه آخر ماه صفر باید پروتکل های بهداشتی به خوبی رعایت شود تا شاهد عود دوباره بیماری نباشیم.

دکتر درخشان با اشاره به اینکه مردم باید به انجام واکسیناسیون ترغیب شوند گفت: متاسفانه در پیک پنجم چون افراد زیادی مبتلا به کرونا شدند علایم بیماری با عوارض واکسن از نظر مردم مشابه تلقی شد این درحالی است که واکسن های موجود با ایمنی زایی بالا در دسترس مردم قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه  در حال حاضر 4 مرکز همچنان به فعالیت خود به شکل شبانه روزی ادامه می دهند ، گفت: مرکز بهداشت آب و برق بلوار فکوری خیابان ویلا، مرکز احمدی بلوار قرنی، مرکز پنح تن و مرکز سیدی ابتدای صبای غربی11 به صورت شبانه روزی به بیماران خدمت رسانی می کنند و سایر مراکز تا ساعت 20 و30 دقیقه فعال هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تست PCR کرونا مراجعان سرپایی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کمتر از یک هفته پس از پایان مهلت سازمان دامپزشکی برای اصلاح مقررات فواصل بهداشتی واحد‌های دامی و صنایع وابسته در ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳، مجتبی نوروزی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: در دستورالعمل جدیدی که تدوین آن به پایان رسیده، فواصل بهداشتی میان واحد‌های دامی و صنایع وابسته در برخی موارد کلا حذف شده و در موارد دیگر نیز ۵۰ و یا ۳۰ درصد کاهش یافته است.

مقررات حرائم بهداشتی واحد‌های دامی، که با هدف پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و آفات، مانع از احداث چنین واحد‌هایی در فواصل نزدیک می‌شد، حدود ۱۵ سال قبل تصویب شد، اما این قانون به دلیل جامعیت کلی، در موارد متعددی سختگیرانه عمل می‌کرد و به علت ایجاد اشکالات و محدودیت‌هایی در روند تولید و توسعه، منتقدان فراوانی پیدا کرد.

از ابتدای امسال و با نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" توجه کارشناسان اقتصادی، مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تسریع در هموارتر ساختن مسیر مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی بیش از پیش جلب شد که در این میان، حذف یا اصلاح قوانین قدیمی و یا نامناسبی مانند مقررات مربوط به رعایت فواصل و حرائم بهداشتی واحد‌های دامی بیشتر از قبل مورد تاکید قرار گرفت.

از نگاه منتقدان مقررات حرائم بهداشتی، بدون استفاده ماندن اراضی اطراف یک واحد تولیدی مانند دامداری، نخستین پیامد آشکار اجرای این قانون بود و باعث شد، به مرور، زمین‌های بسیاری باوجود برخورداری از شرایط و امکانات مناسب، بدون استفاده بماند.
علاوه بر این، منوط شدن فعالیت در عرصه تولیدات دامی و غذایی به رعایت این مقررات، باعث شد که دریافت مجوز احداث واحد تولیدی جدید، حتی در حد ماهیان زینتی نیز بسیار دشوار و گاه، غیر ممکن شود که همین موضوع، به نوبه خود زمینه را برای فراهم شدن بستر فساد یا امضا‌های طلایی آماده کرد.
منتقدان اجرای مقررات فواصل بهداشتی، آسیب‌های متعدد دیگری را نیز از بابت این مقررات متوجه اقتصاد کشور می‌دانند و معتقدند که با تغییرات ایجاد شده در عرصه فناوری و حتی سبک زندگی، ضروری است که برخی از محدودیت‌های این قانون حذف و یا اصلاح شود.

با اصلاح دستورالعمل فواصل بهداشتی که رئیس سازمان دامپزشکی از تدوین آن خبر داده است، فاصله بین واحدها یا کارخانه هایی که یک نوع فعالیت دارند، قابلت حذف شدن دارد.
نوروزی در این باره گفت: حریم بهداشتی صنایع وابسته به دام نسبت به یکدیگر مانند دو سردخانه مربوط به فرآورده‌های خام دامی می‌تواند صفر باشد. همین طور بین دو کشتارگاه دام به لحاظ مسائلی بهداشتی حفظ فاصله الزام نیست چون هر دو واحد یک فعالیت دارند. در گذشته این محدودیت ها بین ۵۰۰ متر تا یک کیلومتر بود.

وی با بیان اینکه فواصل کارخانه های اقلام خوراکی و بسته بندی مواد غذایی تا واحدهای دام و صنایع وابسته توسط کمیته فنی هر استان تعیین خواهد شد، تصریح کرد: این کمیته‌های ۵ نفره توسط سازمان غذا و دارو کشور تشکیل شده و فعالیت شأن از سوی سازمان دامپزشکی کشور مورد ارزیابی قرار خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • ◄ تورم حمل و نقل رکورد زد
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • تورم اردیبهشت‌ماه به کانال ۲۰ درصد می‌رسد؟
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • کاهش آمار طلاق در کردستان