Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@22:26:22 GMT

کارهایی که برای سلامت دهان و دندان باید انجام داد !

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۰۷۱۵

سلامت دهان و دندان مهم است. باید نکاتی را برای سلامت دهان و دندان انجام داد. برای سلامت دهان و دندان باید مسواک زد. 

کارهایی که می‌توانید در طول روز برای ارتقاء سلامت دهان و دندان انجام دهید، و به شما در جلوگیری از حفره و کاهش مشکلات طولانی‌مدت مانند بیماری‌های لثه کمک می کند به شرح زیر است.

1. آب شیر بنوشید

فواید بلندمدت آب فلوراید شده باعث می‌شود دندان‌ها در برابر حملات اسیدی که می‌تواند باعث ایجاد حفره شود مقاوم‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب به خودی خود در تمیز نگه داشتن دندان‌ها مفید است زیرا ذرات باقی مانده غذا را از بین می‌برد. خشکی دهان برای باکتری‌هایی که منجر به پوسیدگی دندان می‌شوند، بیشتر مهمان‌نواز است.

اگر از ماسک به طور مرتب استفاده می‌کنید، این یک مشکل بزرگتر است، زیرا پوشش صورت می‌تواند فراموش کردن نوشیدن آب را آسان کند. 

2. به دندان‌های خود زبان بزنید

همین حالا یک ثانیه وقت بگذارید تا زبانتان را روی دندان‌هایتان بکشید. آیا لایه‌ای روی آن است؟ این پلاکی است که در طول روز تشکیل شده است. با مسواک زدن آنرا حذف کنید.

3. غذا رو خوب بجوید

سبزیجات و میوه‌های ترد پلاک باکتریایی را که روی دندان‌هاست از بین می‌برد که باعث پوسیدگی یا بیماری لثه می‌شوند. هر چیزی که خرد شود سلامت دندان ها را بهبود می‌بخشد.

4. میان وعده آجیل بخورید

جویدن به تحریک تولید بزاق کمک می‌کند. و ، این بزاق است که به تمیز نگه داشتن دهان کمک می‌کند.

غذاهای کم کربوهیدرات خطر ابتلا به حفره را افزایش نمی‌دهد. به همین دلیل است که آجیل را به عنوان یکی از بهترین میان‌وعده‌ها پیشنهاد می‌شود.

5. آدامس بجوید

آدامس‌های بدون قند که حاوی زایلیتول هستند، با تحریک بزاق و تقویت دندان‌ها از لبخند شما محافظت می‌کند.

6. آرام باشید

استرس برای دندان مضر است. باعث می‌شود که افراد دندان‌های خود را برهم فشار داده و دندان قروچه کنند. که باعث خرد شدن دندان‌ها یا ساییدگی آنها با افزایش سن می‌شود.

مترجم: نرگس قاسمی پناه

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: استرس پوسیدگی دندان پوشش سلامت مشکلات سلامت دهان و دندان دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۰۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سازمان «سیا» با دندان‌های کشیده شاهد حادثه ۱۱ سپتامبر بود
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • بالابر هیدرولیکی برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • صد و شصتمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد