Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:01:16 GMT

ادامه تغییرات گسترده در وزارتخانه ضرغامی

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۲۲۷۱

ادامه تغییرات گسترده در وزارتخانه ضرغامی

در ادامه تغییرات ضرغامی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون گردشگری نیز تغییر کرد و احکام دیگری برای سایر مسؤولیت‌ها صادر شد.

به گزارش ایسنا، پس از معارفه علی دارابی به عنوان قائم‌مقام و معاون میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در روز یکشنبه ۲۸ شهریورماه، علی‌اصغر شالبافیان به عنوان معاون گردشگری معرفی و ولی‌الله تیموری از این سمت تودیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیموری که از کارشناسان گردشگری نیز بوده از سال ۱۳۹۷ مسؤولیت معاونت گردشگری را به عهده داشت.

شالبافیان نیز از بدنه صنعت گردشگری شناخته می‌شود. او از سال ۱۳۸۷ عضو هیأت علمی دانشکده گردشگری دانشگاه سمنان بوده که با حکم عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان معاون گردشگری منصوب شد.

در سوابق و کارنامه حرفه‌ای شالبافیان آمده که او معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی، عضو هیأت مدیره و نایب رییس هیأت مدیره شرکتی متعلق به آستان قدس رضوی، عضو هیأت مدیره مجتمع‌های فرهنگی رفاهی ولایت (مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور)، عضو هیأت مدیره انجمن علمی گردشگری ایران وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مشاور سرمایه‌گذاری صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی بوده است.

شالبافیان همچنین مشاور معاون گردشگری، پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس، مشاور رییس کمیسیون فرهنگی و اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی، دبیر همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در صنعت هتلداری، کارشناس طرح برون‌سپاری فعالیت‌های بانک صنعت و معدن و مسئول آموزش و تحقیقات کمیته گردشگری سلامت کشور بوده است.

او در تدوین شرح وظایف وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تدوین قانون حمایت از احیا و مرمت بافت‌های فرهنگی تاریخی و توانمندسازی ساکنین و مالکین آن‌ها، قانون حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی، مدیریت طرح تنقیح قوانین و مقررات گردشگری، مشاور آئین‌نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تأسیسات گردشگری مصوب ۱۳۹۴، طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وزارت، تدوین سند راهبردی توسعه صنعت گردشگری، تدوین ۲ بند از قانون برنامه ششم توسعه در حوزه گردشگری، تدوین ۲ بند از قانون برنامه ششم توسعه در حوزه گردشگری، پیشنهاد اصلاح ماده ۱۳۲ قانون مالیات‌های مستقیم، و تدوین گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در حوزه‌های عملکرد میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نقش داشته است.

در ادامه تغییراتی که یکشنبه ۲۸ شهریورماه در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آغاز شد، ضرغامی، طاهره قیومی را به عنوان مشاور و مسؤول پیگیری‌های ویژه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منصوب کرد. او پیش‌تر ریاست مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر ریاست‌جمهوری حسن روحانی را به عهده داشت.

احمد خورشیدسوار نیز با حکم ضرغامی، مشاور وزیر در امور فناوری‌های نوین  برای گسترش ظرفیت‌های استارت‌آپی شد. خورشیدسوار سابقه فعالیت در صدا و سیما را داشته و مسؤول فضای مجازی این سازمان در مرکز استان فارس بوده است.

ضرغامی همچنین با تغییر محمدحسن طالبیان از معاونت صنایع دستی، او را به عنوان مشاور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منصوب کرد.

او هفته گذشته نیز مدیرکل روابط عمومی این وزارتخانه را تغییر داد و حسن میثمی را در این سمت منصوب کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري معاونت گردشگری ضرغامي طاهره قیومی گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی معاون گردشگری هیأت مدیره عضو هیأت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است