Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@00:34:51 GMT

طالبان: خارجی‌ها به‌دنبال تفرقه بین شیعه و سنی هستند

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۲۳۱۱

طالبان: خارجی‌ها به‌دنبال تفرقه بین شیعه و سنی هستند

معاون والی طالبان برای هرات با اظهار اینکه در سال‌های گذشته خارجی‌ها برای تفرقه بین شیعه و سنی تلاش بسیار کردند، گفت که دست خارجی‌ها و تفرقه‌افکنان از افغانستان قطع خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «شیراحمد عمار مهاجر» معاون والی طالبان برای هرات با اشاره به نقش منفی آمریکا در افغانستان اظهار داشت که آمریکا طی 20 سال گذشته نه تنها بطور فیزیکی در افغانستان جنگ می‌کرد، بلکه در جبهه جنگ نرم نیز بسیار فعال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود که اگر آمریکا در جبهه نظامی جنگ از نیروی دریایی، هوایی و ارتش علیه افغانستان استفاده می‌کرد، بیش از 400 موسسه را برای جنگ نرم ایجاد کرده بود.

مهاجر ادامه داد: اما برادران مجاهد ما در همه عرصه‌ها خوب‌تر از دشمن عمل کردند، چه در جبهه‌های نظامی و جنگ سخت و چه در جبهه فرهنگی و جنگ نرم.

معاون والی طالبان برای هرات گفت که بعد از پیروزی طالبان یک ذلت و خواری شدید در سطح دنیا بر آمریکا و متحدانش وارد شد و بر تلاش طالبان برای تامین امنیت و برچیدن دزدی، سرقت و گروگان‌گیری در افغانستان تاکید کرد.

مهاجر به «آوا» گفت: در سال‌های گذشته خارجی‌ها و بیگانگان خیلی کار کردند تا برادران اهل تشیع ما را از ما جدا کنند، در مراسم‌ها از جمله محرم ناامنی ایجاد کردند، برادران و خواهران بی‌گناه زیادی را شهید کردند تا بین شیعه و سنی اختلاف بیاندازند، اما پس از پیروزی امارت اسلامی مراسم عزاداری برادران شیعه ما بسیار باشکوه‌تر از قبل برگزار شد و ما نیز در این محافل شرکت کردیم و ثابت نمودیم که باهم برادریم.

امام جمعه شیعیان قندهار: با آمدن طالبان امنیت تامین می‌شودطالبان: شیعیان با آسودگی مراسم محرم را برگزار کنند/هیچ تهدیدی متوجه آن‌ها نیستطالبان: هیچ مشکلی برای حسینیه‌های شیعیان ایجاد نشود

وی با تاکید بر اینکه دست خارجی‌ها و تفرقه‌افکنان از افغانستان قطع خواهد شد، گفت: برادران شیعه و سنی ما باید بدانند که امارت اسلامی از شما و از همین ملت و از همین مردم است.

معاون والی طالبان برای هرات همچنین اظهار داشت: باوجود خروج آمریکا بت‌هایی در افغانستان برجامانده که باید برچیده شود، بت دموکراسی، بت برتری جویی‌های قومی، زبانی، مذهبی و نژادی نیز باید از بین برود.

عمار با اظهار اینکه حل و فصل مشکلات افغانستان زمان بر است، گفت: مردم توقع دارند که مشکلات 20 ساله‌شان در 20 روز حل شود، ولی این ممکن نیست. یک نظام سرنگون و نظام دیگری سر کار آمده، مدتی زمان می‌برد تا مشکلات مردم حل شود.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طالبان شیعیان اخبار افغانستان طالبان شیعیان اخبار افغانستان شیعه و سنی خارجی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه

عبدالغنی برادر معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در مراسمی با حضور والی هرات، والی غور، فرمانده سپاه 207 الفاروق و مسئولین حکومتی و نظامی غور و هرات پروژه ساخت جاده هرات-غور را افتتاح کرد.

ملا برادر در این مراسم گفت: بخش حمل و نقل نقش مهمی در رشد اقتصادی افغانستان دارد و با توجه به این اهمیت، امارت اسلامی این بخش را در اولویت‌های خود قرار داده است که نشست‌های پی‌درپی با کشورهای همسایه و منطقه به منظور توسعه و سازندگی اساسی آن ادامه دارد.

وی افزود: این جاده یکی از پروژه‌های مهم و ملی افغانستان است که ولایت‌های هرات، غور، بامیان، دایکندی و میدان وردک را از طریق حمل و نقل زمینی به کابل وصل می‌کند.

معاون نخست‌وزیر طالبان پیش از این گفته بود جاده‌‎ای در شهرستان «واخان» ولایت بدخشان در شمال شرق افغانستان درحال ساخت است که با تکمیل آن مسیر جدیدی میان افغانستان و چین ایجاد می‌شود.

وی افزود این جاده که افغانستان و چین را به هم وصل می‌کند، می‌تواند مسیری برای تردد و انتقال کالاهای تجاری دو کشور باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تاکید طالبان بر توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حمله مسلحانه به نمازگزاران شیعه در هرات
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان