Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربستان به دلیل ناتوانی در تامین امنیت خود از کشور‌های مختلف درخواست استقرار سامانه‌های دفاعی دارد. خبرگزاری میزان – اعلام خبر تحویل سامانه‌های ضد هوایی دوربرد پاتریوت یونان به عربستان و اعزام ۱۰ نظامی برای کار در این سیستم تسلیحاتی، آن هم متعاقب خروج سامانه‌های دفاع ضد موشکی آمریکا از خاک عربستان، بار دیگر آسیب پذیری این کشور در برابر مخاطرات امنیتی را آشکار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  پس از آنکه آمریکا، سامانه‌های پاتریوت و موشکی خود را از پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» در جنوب غرب «ریاض»، در سکوت رسانه‌ای خارج کرد، عربستان تلاش برای دریافت سامانه ضد هوایی از یونان را که از سال ۲۰۱۹ آغاز شده بود، تسریع کرد.   مذاکرات در مورد استقرار یک سامانه دفاع ضد هوایی یونان شامل دو سامانه پاتریوت در خاک عربستان که از سال ۲۰۱۹ در پی عملیات نیرو‌های یمنی علیه «آرامکو» آغاز شده بود، در آوریل ۲۰۲۱ به امضای توافق انجامید.   براساس گزارش‎ها، سامانه موشکی یونانی تا مدت زمان نامعلومی در خاک عربستان باقی می‌مانند تا پدافند هوایی عربستان را تقویت کنند؛ هزینه‌های استقرار و نگهداری از این سامانه را دولت عربستان پرداخت خواهد کرد.   یونان از طریق استقرار این سامانه توانست گامی بزرگ برای حضور در حوزه خلیج فارس برداشته و خود را یکی از شرکای تامین کننده امنیت انرژی غرب معرفی کند. بیشتر بخوانید: عربستان به دنبال خرید سامانه‌های موشکی از رژیم صهیونیستی خروج سامانه‌های دفاع موشکی آمریکا از عربستان این در حالی است که چندی پیش اخباری مبنی بر تماس «ریاض» با «تل آویو» برای خرید سامانه «گنبد آهنین» منتشر شده بود.   بر این اساس، مقام‎های عربستان و رژیم صهیونیستی، رایزنی‌هایی در زمینه این سامانه‌های پدافندی در سطوح پایین داشته‎اند، اما پس از آشکار شدن تصمیم آمریکا برای خارج کردن سامانه‌های پدافندی خود از عربستان، این رایزنی‌ها شکل جدی تری به خود گرفته است.   دلایل استقرار سامانه دفاع ضد موشکی یونان در عربستان   - نگرانی از عملیات ضد ائتلاف سعودی نیرو‌های یمنی در خاک عربستان
- آسیب پذیری پدافند هوایی عربستان
- نگرانی در تامین امنیت زیرساخت‌های حیاتی و انرژی
- خروج سامانه‌های دفاع ضد هوایی آمریکا   انتهای پیام/ برچسب ها: عربستان پدافند هوایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عربستان عربستان پدافند هوایی سامانه های دفاع خاک عربستان ضد هوایی دفاع ضد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که قرار است کمک‌هایی هنگفت از ایالات متحده آمریکا دریافت کند، خواستار دریافت تسلیحات بیشتر شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، زلنسکی امروز یکشنبه دوباره از جامعه جهانی خواست تا سلاح‌های دفاع هوایی بیشتری را در اختیار این کشور قرار دهند درحالیکه به تازگی یک کمک 61 میلیارد دلاری در آمریکا برای اوکراین در نظر گرفته شده است.

زلنسکی همچنین درخواست کرد که مذاکرات رسمی برای ورود اوکراین به اتحادیه اروپا و دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو آغاز شود.

رئیس‌جمهور اوکراین گفت که کی‌یف در حال مذاکره با واشنگتن درباره حجم حمایت‌های نظامی، مالی و سایر موارد برای ده سال آینده است.

وضعیت برای نیروهای اوکراینی در شرق رو به وخامت گذاشته است و آنها منتظر دریافت تسلیحات آمریکایی هستند. زلنسکی بارها درخواست سامانه‌های دفاع هوایی به ویژه سامانه‌های پاتریوت کرده است.

اظهارات زلنسکی در مورد ورود به اتحادیه اروپا نیز در حالی است که کی‌یف نامزد پیوستن به این بلوک 27 کشوری است اما روند الحاق سال‌ها طول می‌کشد.

همچنین آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در مورد ورود اوکراین به ناتو گفته است که این کشور در نهایت به ائتلاف نظامی خواهد پیوست. زلنسکی در اینباره بیان کرد که هر کشوری که ارزش‌های مشترک دارد و آماده دفاع از آنها است شایسته دعوت شدن به ناتو است. 

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • درخواست عجیب فرانسه از یونان
  • فرانسه برای امنیت المپیک سامانۀ موشکی قرض می‌گیرد
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • شکست پرسپولیس قهرمانی لیگ را تضمین کرد/ سزای بازی دفاعی حذف شدن است/ نباید در غیاب بیرانوند سراغ پنالتی می‌رفتیم
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد