Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@00:18:29 GMT

عدالت مالیاتی باید مورد توجه باشد

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۳۰۵۴

عدالت مالیاتی باید مورد توجه باشد

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه  روز یکشنبه در نشستی با مدیرکل امور مالیاتی استان قم افزود: اگر وابستگی به نفت و خام فروشی را بتوانیم کاهش دهیم، می‌توانیم به نقطه مطلوبی در عرصه اقتصاد برسیم؛ باید پرداخت مالیات به‌صورت جامع‌تر و دقیق‌تر اجرایی گردد؛ البته این در صورتی است که کسب‌وکارها، تولیدات و صنایع رونق پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: باید بخش خصوصی مورد اعتماد، حمایت و نظارت قرار گیرد. فرهنگ پرداخت مالیات و عوارض باید موردتوجه قرار گیرد تا ذهنیت پرداخت‌کننده‌های مالیات نسبت به آن مثبت بوده و آن را یکی از مخارج لازم برای خود و خانواده‌هایشان بدانند؛ این مهم با ارائه گزارش به مردم در مورد مصارف مالیات‌های اخذشده قابل انجام است.

آیت الله اعرافی تبیین مبانی اقتصادی مالیات و عوارض را از لوازم فرهنگ‌سازی در عرصه پرداخت مالیات دانست و گفت: این فرهنگ‌سازی آغازشده است، اما نیازمند اقدامات تکمیلی می‌باشد.

عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی با اشاره به مسائل مربوط به دو دفتری‌ها و چند دفتری‌ها، افزود: باید در مورد این‌ها نظارت قوی به عمل آید تا از ایجاد رگه‌های دارای حرمت شرعی جلوگیری به عمل آید.

آیت الله اعرافی بیان کرد: کرونا برای مشاغل زیادی آسیب‌زا بوده است؛ هرجا که دیده می‌شود گرهی در کار مردم به خاطر این بیماری به وجود آمده باید با آن‌ها همکاری و مسامحه‌هایی عادلانه صورت گیرد.

امام‌جمعه موقت قم گفت: باید برای اجرای عدالت مالیاتی در اعطای اختیارات به متولیان امر اخذ مالیات برنامه‌ریزی دقیق‌تری صورت گیرد.

او بیان کرد: افکار عمومی باید در مورد مسائل مالیاتی اقناع گردند تا از حساسیت‌ها و اعتراض‌های ناشی از عدم اطلاع کافی جلوگیری شود.

آیت الله اعرافی با تأکید بر لزوم تقویت ارتباطات ادارات مختلف استان قم با حوزه علمیه، عنوان کرد: حوزه علمیه می‌تواند مشاور خوبی برای مسئولان استان باشد و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اساتید حوزوی برنامه‌های مناسبی را به آنان ارائه دهد.

مدیرکل امور مالیاتی استان قم نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارش عملکرد این سازمان در سال‌های اخیر گفت: استان قم در حال حاضر در رده چهارم در پرداخت مالیات و عوارض قرار دارد.

محمد علیزاده اهوازی افزود: شکاف مالیاتی در شهر قم رو به کاهش است. در نقاط صنعتی استان قم شرکت‌ها و کارخانه‌ها بزرگی در حال فعالیت هستند.

او شیوع کرونا را ناتوان در ممانعت از رشد توانمندی‌های اقتصادی استان قم دانست و گفت: خوشبختانه در طول دوران شیوع بیماری کرونا توانسته‌ایم با اثرات آن بر وضعیت اقتصادی استان مقابله و آن را کنترل کنیم.

محمد علیزاده اهوازی تصریح کرد: تلاش کرده‌ایم، عدالت مالیاتی را تا آنجا که می‌توانیم اجرایی نماییم و از این مهم مراقبت کنیم.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه های علمیه مالیات پرداخت مالیات آیت الله استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است