Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@00:32:04 GMT

بحران در صنعت غذایی انگلیس با افزایش قیمت گاز

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۳۰۶۶

بحران در صنعت غذایی انگلیس با افزایش قیمت گاز

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشا تودی، طی روزهای گذشته قیمت گاز در سطح اروپا رشد چشمگیری داشته است و حالا تولیدکنندگان گوشت در انگلیس قربانی این مسئله شده‌اند.

درواقع صنعت تولید غذا و نوشیدنی انگلیس ممکن است با کمبود شدید گاز دی اکسید کربن که اتفاقا مصرف بالایی در میان آنها دارد مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاز دی اکسید کربن یکی از محصولاتی است که در کنار تولید کودهای شیمیایی تولید شده و در زمان کشتار حیوانات در کشتارگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین تولیدکنندگان گوشت در بسته بندی این مواد غذایی و همچنین نوشیدنی‌ها برای آنکه ماندگاری آن را افزایش دهند، از گاز دی اکسید کربن استفاده می‌کنند.

مشکل اینجاست که افزایش گاز در سطح اتحادیه اروپا باعث شده تا فعالیت برخی کارخانه‌های تولید مواد شیمیایی و کود در اروپا پایین بیاید و حتی کار به جایی رسیده که دو شرکت آمریکایی که در انگلیس کارخانه دارند، خطوط تولید خود را به مدت نامعلومی تعطیل کرده‌اند.

نیک آلن، مدیرعامل انجمن تولیدکنندگان گوشت انگلیس پس از گفتگو با وزارت محیط زیست، غذا و امور روستایی این کشور گفت: آنچه در این بحران خود را نشان داده این حقیقت است که چرخه تامین مواد غذایی در انگلیس تحت تاثیر تعداد کمی از شرکت‌های تولیدکننده بزرگ کود است که تعداد آنها حدود 4 تا 5 شرکت است که در شمال اروپا واقع هستند. ما به یکی از تولیدات آنها برای حفظ چرخه تامین مواد غذایی انگلیس نیاز داریم.

بنا به اعلام شورای طیور انگلیس حدود 20 میلیون پرنده در این کشور کشتار می‌شوند اما کشتارگاه‌های این کشور با بحران کمبود دی اکسید کربن مواجهند. 

دبیر این شورا گفت: در صورتی که کشتارگاه‌ها با کمبود بیشتر دی اکسید کربن مواجه شوند، شاهد اختلال در چرخه تامین مواد غذایی خواهیم بود؛ چراکه نبود CO2 مساوی است با نبود عرضه. مشکل صنعت غذایی انگلیس فقط این مسئله نیست؛ چراکه شرکت‌های تولیدکننده مواد غذایی همین حالا هم با مشکل کمبود کارگر مواجه هستند.

گلخانه‌دارهای انگلیس هم گفته‌اند که بالا رفتن قیمت گاز به شدت باعث نگرانی آنها شده و می‌تواند تاثیر به سزایی بر تولید صیفی‌جات گلخانه‌ای داشته باشد. دلیل این مسئله این است که برای گرم نگه داشتن گلخانه‌ها گاز زیادی استفاده می‌شود و در کنار دی اکسید کربن ازجمله اصلی‌ترین نیازهای کشاورزان برای پرورش و برداشت محصول است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تولیدکنندگان گوشت دی اکسید کربن دی اکسید کربن مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۳۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری