Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@02:09:52 GMT

هویت‌بخشی به زنان هدف راه‌اندازی «نهضت پیشرفت بانوان»

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۳۴۲۳

هویت‌بخشی به زنان هدف راه‌اندازی «نهضت پیشرفت بانوان»

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، ظهر امروز نخستین نشست ستاد نهضت پیشرفت بانوان استان همدان به صورت ویدئوکنفرانس در اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در این مراسم اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی یکی از پنج دستگاه فرهنگی کشور و یکی سازمان‌های مهم حاکمیتی است که در شورای متعددی عضویت دارد و تصمیم‌گیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاطفه سعیدی‌نژاد با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی بعد از آموزش‌ و پرورش از لحاظ نیروی انسانی و توزیع نیروها مهمترین سازمان است گفت: این ظرفیت عظیم به مرور به ویژه در فضای رسانه‌ای توسعه یافته اما از حضور جدی بانوان بی‌بهره بوده است.

وی خاطرنشان کرد: دو سال پیش با توجه به تاکید مقام معظم رهبری، امور بانوان در تبلیغات اسلامی مورد توجه قرار گرفت و یک سال و نیم است که اداره کل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی تاسیس شده است.

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه آنچه امروز حائز اهمیت بوده پیشرفت اسلامی ایران در تعریف مقاصد یک ملت است افزود: امروز در سازمان تبلیغات اسلامی در امور بانوان صاحب یک طرح برای جایگاه بانوان هستیم تا شکل‌دهی پیشرفت ایرانی - اسلامی را بازسازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه قبلا ظرفیت‌های حوزه بانوان در کشور کمتر مورد توجه و آنچه بوده عموما صرفا حوزه خاص زن و خانواده و آن هم منفک از بقیه عرصه‌ها بوده است گفت: این در صورتی مطرح است که هر یک از مسائل جامعه در یک نظام بافتی از مسائل قرار دارند.

سعیدی‌نژاد با تاکید به اینکه با نادیده گرفتن ارتباط هر یک از بافت‌ها اصولا نمی‌توانیم به راه حل جدی برسیم افزود: یکی از مهمترین عوامل در شکل نهضت پیشرفت بانوان جدی گرفتن نقش بانوان در مسائل مختلف است.

وی با بیان اینکه امروز سازمان تبلیغات اسلامی به فرمایش مقام معظم رهبری متکلف امر تبلیغ انقلاب اسلامی و نه صرفا مفاهیم و احکام اسلامی گفت: این سازمان درصدد است ماموریت خود را در راهبری زیست‌بوم فرهنگی تبلیغی کشور پیدا و جای خود در صحنه این زیست بوم باز کند.

مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه یکی از اتفاقات مهم برای این منظور طراحی منسجم امور و رسیدن منطقی به راه حل بوده است افزود: چندین مسئله به عنوان مسائل مهم و اولویت‌دار انتخاب شد که یکی از آنها محاصره تبلیغاتی دشمن بود.

وی با بیان اینکه محاصره تبلیغاتی دشمن مسئله بسیار تلخ و جدی است که راه حل آن ایجاد زنجیره تواصی بین مومنین است گفت: متاسفانه دشمن هر پدیده‌ای را در اذهان مردم جا می‌اندازد و موفقیت‌های ما را به شکست ترجمه می‌کند که همه اینها نشان از محاصره تبلیغاتی دارد و این یعنی آن طور که باید دسترسی به اذهان و افکار مردم نداریم.

سعیدی‌نژاد یادآور شد: برای ما مایه مباهات بود که آنچه به عنوان نهضت تبلیغ زنان و به نوعی تشکل فراگیر مردمی در امر تبلیغ را در یک سال گذشته طراحی کرده بودیم، زنجیره تواصی مورد تایید رهبری بوده که به نوعی عملیات تکمیلی برای ما در شکل‌دهی تشکل بانوان در امر تبلیغ است.

وی با بیان اینکه در ماه‌های اخیر شاهد شکل گیری ستادهای نهضت پیشرفت شهرستانها به صورت خودجوش و مردمی هستیم گفت: امیدواریم بعد از ستادهای شهرستانی ستادهای محلی نیز ایجاد شود که ظرفیت‌ها در این راستا بسیار نرم‌تر و در دسترس‌تر است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز ضمن قدردانی از تشکیل نهضت بانوان اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی ما فعالیت بانوان بود که از دست‌اندرکاران این طرح قدردانی می‌کنیم چراکه باری را از دوش ما برداشتند.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی با بیان اینکه بزرگترین نقشی بانوان در اسلام نقش مربیگری آنهاست گفت: نقش اول مربیگری را خداوند به بانوان عطا کرده و بزرگترین نقش زن با توجه به استعدادها و توانایی‌ها مربیگری است.

وی با تاکید به اینکه این مربیگری در قامت مادر بودن محقق می‌شود عنوان کرد: هیچ مردی نمی‌تواند مرد ترییت کند و آن فردی که می‌تواند مرد بزرگی که جامعه را متحول کند و انقلاب و بشریت را پیش ببرد، مادر است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه بزرگترین خیانتی که تمدن وحشی غرب در حق زنان انجام داد، گرفتن منزلت واقعی از آنها بود افزود: راه حل مشکل، بانوان هستند که می‌توانند منزلت خود را ارتقا دهند.

وی بیان کرد: در مسئله عفت و حجاب گاهی گفته می‌شود آقایان نگاه به خانم‌ها نداشته باشند که مسئله نگاه نیست بلکه آن جایگاه و منزلت زنان در جامعه است که باید حفظ شود و هیچ کس جز زنان توان ارتقای آن را در جامعه ندارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان نیز با بیان اینکه در این جلسه سیاست‌ها و ماموریت‌های ستاد نهضت پیشرفت بانوان استان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد اظهار کرد: در این نشست اعضای ستاد در شهرستا‌ن‌های مختلف از بین ظرفیت‌های حوزوی، دانشگاهی، ورزشکاران، اصناف، نوجوانان، جوانان و فرهیختگان و بخش‌های مختلف جامعه دور هم جمع می‌شوند.

حجت‌الاسلام محمدهادی نظیری گفت: رویکرد این مجموعه در هر شهرستان این است که جمع فرهیخته با بهره‌گیری و هم‌افزایی کامل با تمام مجموعه‌های بانوان در آن شهرستان به مسائل این قشر بپردازند.

وی بیان کرد: این اعضا مسائل حوزه بانوان را در آن شهرستان بر اساس زیست بوم آنجا شناسایی و با احصا ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و اولویت مسائل، برای حل مشکلات حوزه بانوان برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت طراحی، برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: نهضت پیشرفت بانوان بانوان سازمان تبلیغات اسلامی نهضت پیشرفت بانوان استان همدان ظرفیت ها راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده با عنوان (شبکه‌سازی و مشارکت جهت بهبود وضعیت زنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی) در سال ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس شهید سلیمانی واحد تربت‌حیدریه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: خیزش سراسری دانشجویان کشور‌های مختلف در حمایت از مردم مظلوم غزه در فلسطین گام مؤثری در شناخت فجایع و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است و ما دانشگاهیان نیز باید از آرمان‌های انقلاب اسلامی که حامی صلح و عدالت در جهان است دفاع کنیم.

محمد حاتمی، تکریم جایگاه بی‌بدیل زنان و خانواده را علت اساسی سلامت جامعه دانست و توضیح داد: ۵۶ درصد از جمعیت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه را خواهران تشکیل داده‌اند و اقبال جامعه و خانواده به سمت این دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش یافته و زمینه‌های لازم برای رشد و مشارکت بانوان و پیگیری مطالبات آنان از اقدامات مهم این دانشگاه بوده است.

مهدی رهنما معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم موضوع خانواده را مهم‌ترین شاکله در تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در شورای رابطین امور بانوان و خانواده تصمیم‌ها و خروجی مناسبی به نفع جامعه دانشگاهی تنظیم و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی هم به جایگاه بانوان و اهمیت آن در سازمان‌ها پرداخت و ادامه داد: در راستای اهداف و وظایف شورای رابطین امور بانوان و خانواده، هم‌اندیشی تبیین و استفاده از تجربیات رابطین واحد‌های دانشگاهی در هسته‌های فکری باید با تشکیل تیم‌هایی پویا و طرح برنامه‌هایی در موضوع مهارت‌افزایی، مسائل مربوط به خانواده را آسیب‌شناسی کنیم و با کانون زینت عفیفانه مشکلات حجاب و عفاف را به حداقل برسانیم.

لیلا قائمی  تأکید کرد: اقدامات و عملکرد شبکه پایش سلامتی نشاط برای دانشجویان دختر با استفاده از الگوی سند تحول و تعالی که رویکرد حل مسئله با هدف تدوین برنامه‌های جامع دارد و مأموریت اصلی ایجاد و تقویت خانواده متعالی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و توانمندی بانوان براساس شرایط منطقه‌ای استان خراسان‌رضوی ضروری است.

وی توضیح داد: با تشکیل جلسات در این شوراها، تصمیمات اتخاذ شده در شورای راهبردی استان خراسان‌رضوی مطرح و مصوب و به واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی برای اجرا ابلاغ می‌شود.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی ابراز امیدواری کرد که سیاست‌های مدیریتی در استان با ایجاد این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

در ادامه حاضران با حضور در گلزار پنج شهید گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

در پایان با توجه به عملکرد و فعالیت‌های مناسب حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در نیمسال دوم ۱۴۰۲ از رویا نداف تجلیل و سپس فضا‌های اختصاصی مادران و کودکان و فضای دخترانه ـ باشگاه دخترانه بازدید و افتتاح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار خانه خالی در پرند به سازمان امور مالیاتی معرفی شد
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو