Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر عامل شرکت ملی پست با اشاره به اقدامات یک سال گذشته در ارتقا تامین تجهیزات مورد نیاز کارمندان گفت: رفع بخشی از مشکلات کارمندان نیازمند مصوباتی در هیئت دولت و مجلس است.
به گزارش آریا؛ آقای رمضانعلی سبحانی فر که صبح امروز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را در بازدید از دفتر پستی خیابان مفتح همراهی می‌کرد پس از استماع مشکلات کارمندان پست افزود: من از وزیر ارتباطات که قول داده بودند توجه به مشکلات این شرکت را در دستور کار خود قرار دهند، تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: همه مشکلاتی که امروز کارمندان پست در خصوص معیشت، ارتقا جایگاه نامه رسان‌ها، احتساب سختی کار و مجوز استخدام بیان کردند، درست است، اما چون شرکت پست درآمد هزینه‌ای است و اعتباری از دولت نمی‌گیرد باید تعرفه هایش افزایش پیدا کند چرا که درآمد ما، هزینه‌ها را پوشش نمی‌دهد.
سبحانی فر در خصوص احتساب سختی کار کارمندان پست هم گفت: من در ایامی که نماینده مجلس بودم چندین بار این موضوع را پیگیری کردم، اما در کمیسیون رد می‌شد چرا که شمولیت موزعان (پستچی‌ها) به بخش‌های مختلف جامعه تسری پیدا می‌کند و، چون بار مالی دارد تامین اجتماعی نمی‌پذیرد.
مدیر عامل شرکت ملی پست ایران افزود: این مشکلات باید در مجلس مصوب و یا در هیئت دولت مطرح شود.
وی مشکلاتی از جنبه‌های ارتقا شغلی و احتساب مدرک تحصیلی برای کارمندان پست را هم وارد دانست و گفت: ما واقعا با کمبود نیرو مواجه هستیم و اگر قرار باشد یک نیروی ما در بخش ارسال مرسولات مرخصی برود کار ارسال مرسولات با کندی انجام می‌شود.
سبحانی فر استخدام کارمندان قراردادی شرکت پست را هم از دیگر مشکلات خواند و افزود: وقتی این موضوع را از طریق سازمان امور استخدامی پیگیری می‌کنیم، می‌گویند که ما باید برای استخدام فراخوان عمومی دهیم که اگر این کار انجام شود شاید برخی کارمندان پست که بیش از دو دهه سابقه فعالیت قراردادی در پست دارند در استخدام عمومی رد شوند و مجبور به اخراج آن‌ها شویم که این گره کور در تغییر وضع استخدامی کارمندان پست هم باید برطرف شود.
مدیر عامل شرکت ملی پست ایران گفت: میان دریافتی‌های کارمندان پست با دیگر کارمندان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم اختلاف وجود دارد که انتقاد کارمندان پست وارد است و باید در این بخش هم اقداماتی صورت گیرد.
سبحانی فر ادامه داد: البته ما در یکسال گذشته در بحث رفاهیات و تامین لباس و تجهیزات و افزایش حقوق کارمندان اقدامات ویژه‌ای انجام داده ایم.
در بخش دیگری از این برنامه بازدید آقای حسین غضنفری معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست ایران هم به رویکرد جدید پست و سیستمی کردن فرآیند‌ها اشاره کرد و گفت: در همین ارتباط با آموزش و پرورش و پلیس راهور توافقنامه‌ای امضا کردیم و در پروژه رصد مهر نیز اقداماتی انجام شد که قرار است برای همه کالا‌های اساسی انجام شود.
وی افزود: در همه کشور‌ها دو هویت اهمیت دارد که یکی همان هویت فرد است که این موضوع را در ایران ثبت احوال پیگیری می‌کند و دیگری هویت مکانی است که در یک محل چه فعالیتی انجام می‌شود و چه کسی انجام می‌دهد.
غضنفری افزود: پروژه مدیریت نشانی مکان محور (جی نف) در شرکت ملی پست پیگیری می‌شود به این ترتیب که هر کس بخواهد فعالیت صنفی داشته باشد ما باید شناسایی کنیم و بعد از تایید اجازه فعالیت داشته باشد که این موارد در سامانه جامع تجارت ثبت خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مشکلات کارمندان پست کارمندان پست شرکت ملی پست سبحانی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون

در دولت قبل اکثر توسعه‌ها به دست شرکت‌های خارجی انجام می‌شد و بعضا نیمه‌کاره رها کردند و رفتند. در دولت سیزدهم تمام میادین مشترک غرب کارون که در مرحله توسعه هستند توسط شرکت‌های داخلی در حال انجام و این یک افتخار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عبدالله عذاری اهوازی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در نشست اختصاصی با تسنیم اهواز اظهار داشت: شرکت اروندان ماهیت تولیدی و توسعه ای در بحث  نفت و گاز دارد که حدود جغرافیایی آن از شهرستان های بستان، هویزه،  سوسنگرد، دارخوین،  خرمشهر ، مینو شهر و اروندکنار است. در حقیقت این شرکت نفتی محدوده کل غرب کارون را احاطه کرده است.

وی افزود: از لحاظ میادین نفتی، 86درصد میادین مشترک نفتی کشور در غرب کارون قرار دارد.

عذاری اهوازی گفت: بزرگترین میدان مشترک ایران، میدان آزادگان در این منطقه قرار دارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بیان داشت: در حال حاضر ما از این میادین مشترک که به توسعه رسیده اند از قبیل میدان آزادگان، یاران ، یادآوران و سهراب را داریم. 

میادانی که غیر مشترک هستند مانند سپهر، جفیر و میدان دارخوین است که این میادین به بهره بردای رسیده اند و در حال توسعه فازهای بعدی هستند.

وی گفت: در کنار این میادین توسعه یافته، میادینی داریم که هنوز به توسعه نرسیده اند از قبیل میادین سوسنگرد، بندکرخه، میدان خرمشهر و مینو و اروند. برای توسعه و بهره برداری این میادین در حال حاضر شرکت ملی نفت برنامه ریزی دارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اقدامات مهم دولت سیزدهم در توسعه میادین نفتی گفت: حرکتهای مهمی در دولت سیزدهم انجام شده است،‌ یکی از راهبردهای مهم در این دولت اعتماد و اطمینان به نیروهای بومی و ایرانی بود و با اتکا به نیروهای بومی، توسعه میادین را به دست شرکت های ایرانی واگذار کرده است.

عذازی اهوازی گفت: در دولت قبل اکثر توسعه ها به دست شرکت های خارجی انجام می شد و بعضا نیمه‌کاره کار را رها کردند و رفتند در حالی  که در دولت سیزدهم تمام میادین  مشترک غرب کارون که در حال حاضر در مرحله توسعه هستند توسط  شرکت های داخلی در حال انجام هستند و این یک افتخار است.

وی گفت:  اعتماد به جوانان ایرانی، در میدان سپهر, جفیر در سال 1402 بود که توسعه یافت و با استخراج 40 هزار بشکه  در روز به بهره برداری رسید.

این مقام مسئول با اشاره به موضوع تولید گفت: بحث تولید و نگهداشت آن وظیفه شرکت نفت و گاز اروندان منهای توسعه است. ما در درجه اول باید همان میزان نفتی که در ابتدا به تولید رسیده است بتوانیم آن را نگهداری کنیم. 

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اینکه در حال حاضر برنامه های توسعه در موضوع چاه های جدید را دارد گفت: در دارخوین برنامه بسیار وسیعی برای توسعه میدان دارد و شروع به حفر چاه های جدید شده و  قراردادهای این توسعه نوشته شده است.

عذرای اهوازی گفت: در حال حاضر آخرین اقدامی که  شده در غرب کارون با ظرفیت 450 هزار بشکه نفت در روز تولید داریم.

وی با اشاره به توسعه میدان آزادگان که بزرگترین میدان نفتی ایران است، گفت: در دولت قبل ظرفیت ما تولید 84 هزار بشکه نفت در روز بود که ما اکنون با اقدامات خوب شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم  30 درصد بالاتر از این رقم را در حال تولید هستیم. 

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان همچنین بیان داشت: در دولت سیزدهم 60 چاه را حفر کردیم و 40 چاه دیگر را برای سال جاری برنامه ریزی کردیم که به بهره‌برداری برسانیم. با این 60 چاه حفاری در میدان آزادگان در حال حاضر ظرفیت تولید ما حدود 200 هزار بشکه نفت است. 

وی با اشاره به توجه و برنامه ریزی کاربردی دولت سیزدهم در توسعه میادین گفت: این میدان در دولت قبل در طی هشت سال کمتر از همین مقدار بود ولی ما در دولت سیزدهم در طی دو سال بیش از چندین سال قبل را با برنامه های شرکت ملی نفت ایران انجام دادیم و به تولید سرعت داده ایم.

عذاری اهوازی بیان داشت: شرکت نفت و گاز اروندان تمام برنامه های شرکت ملی نفت برای تولید نفت را در سال 1402  به سرانجام رساند و محقق کرد و یکی از شرکت های موفق در این زمینه بوده که قطعا این موفقیت ها ثمره تلاش و جهاد بی وقفه همه پرسنل و کارکنان است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به گازهای همراه نفت گفت: سیاست ما در توسعه میادین توسعه منطقه و حفظ محیط زیست به عنوان یک سرمایه عمومی و ماندگار است و برای همین منظور کارخانه NGL 3200  با سرمایه گذاری هلدینگ خلیج فارس  در سال1402 راه اندازی شد.

وی گفت: فاز اول این کارخانه با ظرفیت 250 میلیون فوت مکعب گاز شروع به فعالیت کرده است. گازهای همراه میدان آزادگان شمالی و یادآوران در حدود110 میلیون فوت مکعب در حال حاضر این گازها به این کارخانه برای فرآورش و استفاده به عنوان گاز شهری و فرآورده های پتروشیمی‌ها و خوراک آنها ارسال می شود. 

عذاری اهوازی درباره محصولات تولیدی از این گازهای همراه گفت: این اقدامات انجام شده باعث شده گاز متان تولید بشود. گاز متان عملا مصرف گاز خانگی است و برای جبران ناترازی گاز کشور استفاده و به خط سراسری ششم ارسال می شود. 

وی بیان داشت: در آزادگان شمالی قبلا روزانه حدود 28 میلیون فوت مکعب گاز ارسال می کردیم که از طریق تعمیر، اصلاح و راه اندازی یک کمپرسور با استفاده از نیروهای توانمند داخلی و کارکنان این شرکت، که از زمان ساخت کارخانه آزادگان شمالی توسط شرکت های چینی بلا استفاده بوده، توانستیم یک حجم بالای گاز را فرآورش کنیم و از سوزاندن آن که موجب آلودگی هوا هم می‌شد از هدر رفت سرمایه ملی جلوگیری کنیم.

وی درباره جزییات این حرکت ماندگار گفت: این تعمیر کمپرسور از سوی نیروهای ما در شرکت نفت و گاز اروندان  با 750 نفر روز انجام شده است که توانستیم حدود پنج میلیون فوت دیگر اضافه کنیم و به 32 میلیون فوت مکعب گاز برسانیم.

عذاری اهوازی گفت: ما با افتخار اعلام می کنیم تا یکماه دیگر در میادین آزادگان شمالی، فلری برای سوزندان گاز نداشته باشیم و همه گازهایی که روزانه سوزانده می‌شد، تبدیل به فرآورده شود و این همان‌ اجرای زنجیره ارزش نفت و گاز است که از گازهایی که سالها سوزانده می‌شد اکنون تبدیل به یک‌ محصول استراتژیک و خوراک اولیه پتروشیمی ها کرده ایم و از هدر رفت میلیونها دلار سرمایه ملی جلوگیری کردیم. 

وی در پایان بیان داشت: یک قرارداد دیگر با هلدینگ خلیج فارس به ارزش 73 میلیون دلار در راستای ارسال گازهای مشعل منطقه دارخوین و کارخانه غرب کارون در جفیر که حدود 150 میلیون فوت مکعب است، منعقد شد و عملا شرکت نفت اروندان تا پایان سال 1404 با انجام این قرارداد دیگر گازی برای سوزاندن نخواهد داشت.
انتهای پیام/341

دیگر خبرها

  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • دو قانون مصوب مجلس به دولت ابلاغ شد
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • سال اول مجلس دوازدهم سال تعیین کننده‌ای  خواهد بود