Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آلاین کرمانشاه؛ «هوشنگ بازوند» در جلسه شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی که امروز با حضور دکتر حیدری نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان‌غرب در مجلس رییس مجمع نمایندگان برگزار شد؛ اظهار داشت: محور توسعه و پیشرفت هر جامعه و کشور و استانی بستگی به حضور پرقدرت بخش خصوصی دارد و اگر انتظار داریم دولت محور توسعه باشد این امر محقق نمی شود و بر این اساس همه باید تلاش کنیم زمینه حضور سرمایه گذار قوی در استان فراهم و از تنگ نظری ها باید دوری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحقق شعار سال و رهنمود رهبر معظم انقلاب به عنوان یک راهبرد اساسی نیازمند همت والا و عزم راسخ برای رفع مشکلات حوزه تولید، کارآفرینان و فعالان اقتصادی است به این معنا که باید ابزارهای جهش تولید را فراهم کنیم.

وی که در جمع فعالان اقتصادی و روسای اتاق های بازرگانی، خانه صنعت، اتاق تعاون، کانون کارآفرینان و دیگر مدیران اجرایی سخن می گفت؛ خاطر نشان ساخت: در چهار سال گذشته عملکرد بانک ها در مجموع مطلوب بوده و به ویژه در زلزله کمک های بسیار موثری داشتند؛ ولی بیکاری هم امروز یک بحران جدی است و نظام بانکی با تسهیل فرآیندها باید به کمک بخش خصوصی و کارآفرینان بیاید تا با رونق سرمایه گذاری مسیر کاهشی نرخ بیکاری تداوم یابد.

بازوند تأکید کرد: بخش خصوصی ظرفیتی بسیار بزرگ برای توسعه و جهش تولید است و از مدیران و بانک های استان درخواست دارم مسیر حمایت و کمک به سرمایه گذاران را تقویت و حمایت کنند تا متقاضیان سرمایه گذاری کرمانشاه که را که دهمین استان به لحاظ امنیت سرمایه گذاری است در اولویت قرار دهند. .

مقام ارشد استان همچنین یکی از رویکردهای اصلی سیاست اقتصاد مقاومتی را دورن زا بودن آن دانست و گفت: درون زایی یعنی باید به مردم و متقاضیان حوزه های اقتصادی مختلف که می خواهند فعالیت کنند توجه کنیم، موانع را برای آنها برداریم و از فعالیت های آنها پشتیبانی به عمل آوریم تا رشد و توسعه یابند.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور و به ویژه منطقه زاگرس به دلیل وابستگی منابع تأمین مالی به بخش دولتی عموماً بانک محور است؛ گفت: برای پیشرفت و توسعه استان با توجه به ظرفیت های ایجاد شده باید مسیر فعالان اقتصادی هموار شود و انتظار داریم بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای بخش صنعت و معدن یکساله و خدمات نیز بر اساس دستورالعمل های ابلاغی باشد.

مدیران شبکه بانکی استان برای امهال وام های مناطق زلزله زده پیگیری ویژه ای داشته باشند

استاندار کرمانشاه با اشاره به اقدامات صورت گرفته و اخذ موافقت های لازم برای امهال وام های مناطق زلزله زده در سال سوم گفت: دولت، وزارت اقتصاد و دارایی، بانک مرکزی و سایر نهادهای مرتبط با امهال وام ها موافقت کردند و مجوزهای لازم اخذ شده که برای اعمال به بانک ها ابلاغ شده ولی متاسفانه تاکنون اجرایی نشده و سبب مشکلات فراوانی برای مردم شده است.

نماینده عالی دولت امهال وام مناطق زلزله زده را بر اساس مصوبه هیات دولت لازم الاجرا دانست و گفت: بانک های استان این مصوبه را تاکنون اجرا نکرده اند و با توجه به اینکه مردم در سیستم بانکی بدهکار شناخته شوند، نمی توانند تسهیلات جدیدی که برای آنها در نظر گرفته شده دریافت کنند. لذا از مدیران بانک می خواهیم با ریسک پذیری بیشتر این موضوع را از بانک های عامل در تهران پیگیری کنند و هرچه زودتر آن را رفع کنند.

مقام عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه به برخی از اقدام های خود برای فراهم کردن شرایط توسعه در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با زحمات فراوان مدیران و مسئوالان استان؛ قصرشیرین منطقه آزاد تجاری صنعتیاعلام شد و این پتانسیل و ظرفیت بسیار بزرگ را به عنوان یکی از بهترین مناطق آزاد کشور به لحاظ دارا بودن ۲ گمرک پایه و همچنین همسایگی با اقیلم کردستان عراق و دولت مرکزی عراق است که بی شک تحول آفرین و امیدآفرین است و می تواند بستر و زمینه عظیمی برای توسعه و پیشرفت کرمانشاه را فراهم کند به شرط اینکه موانع ذهنی و نرم افزاری برای سرمایه گذاران بخش خصوصی در استان حل شود.

بازوند همچنین یکی از مهم ترین اقدام های سالیان اخیر برای توسعه و پیشرفت کرمانشاه را تصویب سند توسعه نفت و گاز با سرمایه گذاری ۷۲ هزار میلیارد تومانی دولت اعلام کرد و گفت: این ظرفیت عظیم می توانند باعث سرمایه گذاری قوی بخش خصوصی شود و باید از این فرصت که مهیا شده نهایت استفاده کنیم.

او همچنین ایجاد بندرخشک یا دهکده لجستیکی را یکی دیگر از کارهای مهمی دانست که می تواند بستر حضور قوی بخش خصوصی و توسعه را فراهم کند و گفت: وجود دهکده لجستیک و اختصاص ۲۰۰ هکتار برآن؛ بدون فراهم کردن شرایط برای بخش خصوصی و سرمایه گذاران بی فایده است.

استاندار کرمانشاه گفت: افتتاح و بهره برداری از طرح عظیم و بزرگ سامانه گرمسیری بر اساس گزارش جهاد کشاورزی امسال سبب رونق اقتصاد منطقه شده است و میزان ۳۵۰ هزار تن محصول بیشتر از سال گذشته برداشت شده که در بهبود معیشت مرزنشنینان و افزایش درآمد مردم بسیار موثر خواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: استاندار کرمانشاه امهال وام مناظق زلزله زده مناطق زلزله زده سرمایه گذاری امهال وام ها بخش خصوصی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۴۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند

ایسنا/کرمانشاه رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور، گفت: حدود یک پنجم این زلزله‌ها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارند.

محمدحسن نامی در نشست امروز (هشتم اردیبهشت) ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت: از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگردها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکارهای نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است. 

نامی اظهار کرد: زمانی که هشدار قرمز هواشناسی برای بارندگی ها صادر می‌شود، اقدامات مهمی از ارسال پیامک و جابجایی ساکنین مناطق پرخطر گرفته تا هماهنگی با استانداران، فرمانداران و بخشداران بخش‌های مختلف را برای کاهش میزان خسارات و تلفات در صورت وقوع سیل انجام می دهیم. برای نمونه در سیلابی که اخیر در سیستان و بلوچستان رخ داد، خوشبختانه هیچ تلفاتی نداشتیم، اما همین سیلاب در برخی دیگر از مناطق دنیا که اتفاق می‌افتد، میزان تلفات بالایی دارد. 

وی در ادامه گفت: در سطح کشور ۱۴ هزار و ۴۶۱ کیلومتر رودخانه داریم که حدود ۶۸۲۰ کیلومتر آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می کند، لذا باید برای این مناطق اقدماتی همچون احداث سد بندی و یا اصلاح مسیر رودخانه‌ها توسط دستگاه‌های ذیربط صورت گیرد تا در صورت وقوع بارش‌های شدید احتمال سیلاب کاهش پیدا کند.

دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور با تاکید براینکه در زمان وقوع سیل برخی از سازه‌ها  مانند پل‌ها که اعتبارات زیادی برای ساخت آنها صرف می‌شود تخریب می‌شوند، افزود: تنها در سال گذشته ۴۴ پل در کشور به دلیل سیل تخریب شد که البته برخی از این پل ها به دلیل اینکه خوب ساخته نشده بودند، تخریب شدند. 

وی با بیان اینکه چند استان کشور سیل خیز هستند، عنوان کرد: این استانها شامل اردبیل، آذربایجان شرقی، مازندران، گیلان، گلستان و خراسان شمالی هستند. همچنین گاها کردستان، چهارمحال و بختیاری، جنوب کرمان و جنوب فارس در طول سال سیل دارند.   

وی به نقش پروژه‌های آبخیزداری در کنترل سیلاب اشاره کرد و گفت: برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی جز توسعه آبخیزداری و آبخوان داری وجود ندارد. 

نامی گفت: از حدود یک دهه پیش نیز احداث سدهای زیرزمینی در دستور کار قرار گرفته، چرا که هر آبی که به سطح زمین می آید بویژه در فصل گرم سال یک سوم آن تبخیر می شود که البته این میزان در مناطق گرم کشورمان به حدود نصف هم می رسد، لذا سدهای زیرزمینی می تواند از تبخیر آب جلوگیری کند. 

وی بر لزوم مقابله جدی‌تر با حفر چاه‌های غیرمجاز هم برای جلوگیری از کاهش منابع آبی زیرزمینی تاکید کرد و افزود: از طرفی باید نوع کشت‌ها از حالت غرقابی به کشت‌های گلخانه‌ای تغییر دهیم. 

دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور در ادامه اعلام کرد: امروزه آب یکی از ارکان مهم حکمرانی در بسیاری از کشورهاست و اهمیت آن هم روزبروز بیشتر می شود، لذا باید تا جایی که امکان دارد در حفظ منابع آبی کشورمان بکوشیم. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • پیگیری‌های شورای شهر موجب امیدآفرینی برای مردم شده است
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند