Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مردم شهرستان بیرجند در صف نوبت گیری حضوری، اینترنتی و تلفنی در مطب پزشکان و کلینیک بیمارستان‌ها سرگردان هستند و از این موضوع در این روزهای کرونایی گلایه دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ؛ با هزار امید و آرزو روانه بیمارستان می‌شود به خیالش اولین نفری است که می‌تواند نام بیمارش را نام نویسی کند اما وقتی وارد مطب می‌شود با صفی طویل از بیمارانی مواجه می‌شود که خیلی زودتر از او آمده بودند تا بتوانند نام نویسی کنند و او امروز هم نتوانسته بود نام بیمارش را بنویسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویی این روزها مردم نمی دانند بار کدام درد را به دوش بکشند چرا که رنج بیماری و هزینه‌های سنگین درمان را متحمل می شوند و از سویی دیگر  در صف‌های طویل نوبت گیری حضوری، اینترنتی و تلفنی در مطب پزشکان و کلینیک بیمارستان‌ها آنها را سرگردان کرده است.

هر چند مدت‌هاست بساط نوبت دهی حضوری از بسیاری از مراکز درمانی مانند بیمارستان تامین اجتماعی، کلینیک بیمارستان امام رضا(ع)  و ... برچیده شده است و بیماران باید به صورت اینترنتی و تلفنی نوبت بگیرند اما آن چه این روزها داد و گلایه بسیاری را دربرداشته، این است که انتظار برای نوبت گیری اینترنتی و تلفنی برای استفاده از خدمات این مراکز، طولانی مدت است و نوبت دهی به راحتی که مسئولان فکر می کنند، انجام نمی شود.

 وضعیت اسفناک است 

یکی از  شهروندان بیرجندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اعلام اینکه حدود یک ماه است هر روز صبح‌ها  برای گرفتن نوبت از دندان پزشکی بیمارستان تامین اجتماعی پشت خط تلفن نوبت دهی قرار می گیرد، افزود: برای عصب کشی و پر کردن دندانم حدود دو ماه است که میان مطب‌ها و بیمارستان تامین اجتماعی سرگردانم. 

عصمتی افزود: نوبت دهی اینترنتی و تلفنی است و موفق به نوبت گیری نشدم حضوری مراجعه کردم و با وجود درد و گلایه بسیار از این وضعیت گلایه دارم چرا که اعلام شد اگر درد شدید است به مطب پزشک متخصص مراجعه کنید و پس از حضور در مطب پزشک متخصص اعلام شد که دندان نیاز به عصب کشی، پر کردن و روکش دارد و هزینه آن هم حدود دو میلیون تومان برای یک دندان است.

وی افزود: پس از پیگیری، عصب کشی را آزاد انجام دادم و دوباره در صف نوبت گیری از دندان پزشکی بیمارستان تامین اجتماعی قرار گرفتم و حدود یک ماه هر روز ساعت 6 پشت خط تلفن بودم در حالی که یا سیستم نوبت دهی اشغال بود یا وقتی هم آزاد می شد با آن که یک یا 2 دقیقه از شروع زمان نوبت دهی می گذشت اما تلفن گویا خبر از پر شدن نوبت‌ها می داد.

  درخصوص افزایش سقف خدمات و بهبود نوبت دهی اقدام شود  

وی ادامه می دهد: این مشکل مدت‌هاست برای افراد دارای بیمه تامین اجتماعی و خدمت گیرندگان آن وجود دارد و می طلبد در این شرایط که شاهد شلوغی و تعداد انبوه بیماران هستیم درخصوص افزایش سقف خدمات و بهبود نوبت دهی اقدام شود.

شهروند دیگری هم به خبرنگار ما گفت: برای نوبت گیری در صف پزشکان متخصص  متخصص کلینیک بیمارستان امام رضا (ع) هستم  و به دلیل افزایش هزینه ویزیت پزشک متخصص و کم هزینه بودن ویزیت پزشکان در این کلینیک، روزانه تعداد زیادی از بیماران به این مرکز درمانی مراجعه می کنند.

ملکی با بیان اینکه نوبت دهی تلفنی انجام می شود اما به راحتی نیست گفت:  توسط پزشک حاضر در این کلینیک، عمل جراحی در بیمارستان انجام و پس از مدتی مراجعه اعلام شد که تصویربرداری از محل جراحی انجام و سپس دوباره به پزشک مراجعه شود و از آن جا هم که پزشک متخصص فقط در همین کلینیک حاضر است و در محلی دیگر خدمات نمی دهد پس از مدت‌ها انتظار در صف تصویربرداری، حدود یک هفته است که در صف نوبت گیری این کلینیک و پزشک مرتبط هستیم و هر روز ساعت 8 برای نوبت گیری پشت خط تلفن قرار می گیریم و موضوع جالب این است که نوبت گیری برای پزشک ارتوپد مدنظر در فهرست تلفن گویا تکرار نمی شود.

وی افزود: پس از مراجعه به کلینیک و اقدام برای گرفتن نوبت حضوری و طرح مشکل اعلام شد که نوبت دهی تلفنی است و باید از این طریق اقدام شود!

گلایه شهروندان خراسان جنوبی از نوبت دهی ام. آر.ای/ بیماران چند ماه در صف انتظار می‌مانندنوبت دهی آنلاین پزشکان در روزهای کروناییسیستم نوبت دهی تلفنی مشتریان بانک رفاه کارگران آغاز به کار کرد

دیگر شهروند بیرجندی هم به خبرنگار ما گفت:  به یک مطب چشم پزشکی مراجعه کرده ام می گوید در بسیاری از مراکز درمانی که پزشکان متخصص حاضرند و می توان با هزینه کم از خدمات بهره برد نوبت دهی به سختی انجام می شود و باید مدت‌ها منتظر باشیم و پس از مدتی انتظار و تحمل درد هم به در بسته می خوریم و به مطب پزشکان متخصص مراجعه می کنیم، اما در مطب‌ها هم که همیشه نوبت دهی حضوری است در این شرایط کرونا باید بارها مراجعه کنیم تا بتوانیم برای روزهای آینده نوبت بگیریم. 

محسنی با گلایه از این وضعیت افزود:  برای مراجعه به متخصص چشم باید بیش از یک ماه انتظار بکشیم و گویا پزشک متخصص کم است و بیماران باید درد و رنج را تا رسیدن نوبت تحمل کنند.   

 نوبت دهی حضوری صبح‌ها و به صورت محدود انجام می‌شود 

مسئول درمانگاه بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند نیز با بیان این که نوبت دهی حضوری صبح‌ها و به صورت محدود انجام می شود، افزود: در صبح‌ها برای نوار عصب و عضله به سبب زمانبر بودن فقط به سه نفر نوبت داده و در دیگر موارد برای عصرها نوبت دهی تلفنی انجام می شود.

حیدری بیان کرد: برخی از پزشکان از جمله ارتوپد کلینیک به سبب داشتن درآمد پایین اعلام کرده اند که از ماه آینده حاضر نخواهند بود و افرادی که نیازمند خدمات ارتوپد هستند چون در برخی موارد از طریق تلفن گویا نوبت دهی انجام نمی شود اگر بیمار عمل شده توسط پزشک ارتوپد هستند به آن ها نوبت داده می شود و می توانند حضوری مراجعه داشته باشند.

مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی هم با اشاره به سیستم نوبت دهی اینترنتی و تلفنی این بیمارستان و پاسخ گویی 12 خط به صورت همزمان برای نوبت دهی، ریشه این مشکل را کمبود پزشک دانست و بیان داشت:  بیشترین شکایت خدمات گیرندگان مربوط به خدمات دندان پزشکی است که به سبب گران بودن هزینه‌ها در مطب پزشکان تمایل به استفاده از خدمات دندان پزشکی بیمارستان تامین اجتماعی بالاست و در نتیجه در همان چند ثانیه اول شروع نوبت دهی شاهد اتمام نوبت ها هستیم. 

 ریشه این مشکلات هم به کمبود پزشک برمی‌گردد 

سلمانی گفت: سامانه گویای نوبت دهی فقط برای 48 ساعت بعد است و گاهی افراد برای مدت طولانی در صف نوبت دهی هستند و ریشه این مشکلات هم به کمبود پزشک برمی گردد.

وی بیان داشت: سازمان بارها از دانشگاه علوم پزشکی خواستار تامین پزشک شده است اما چون  کمبود سهمیه است و پزشکان طرحی بعد از گذراندن دوره، تمایل به ماندگاری ندارند بنابراین با چنین صف‌هایی برای نوبت گیری مواجه هستیم.

وی از تفاهم نامه سازمان تامین اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی برای تامین نیرو گفت: از سال گذشته که مشکلات و موانع جذب نیرو برداشته شده است با آن که بارها درخواست استخدام و تامین نیرو داشته ایم اما فردی از این محل برای استخدام معرفی نشده است و بیشتر افراد هم تمایل دارند با دانشگاه علوم پزشکی به سبب شرایط ویژه تر همکاری کنند.

انتهای پیام /254/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان تامین اجتماعی کلینیک بیمارستان اینترنتی و تلفنی نوبت دهی تلفنی نوبت دهی حضوری برای نوبت گیری انجام می شود دندان پزشکی مطب پزشک مطب پزشکان پزشک متخصص صف نوبت اعلام شد مدت ها صبح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۵۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر میثم معزی ظهر امروز در گفت و گویی رسانه‌ای گفت: تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات به بیماران دچار تنگی نفس هستند..

وی افزود: به علت آلودگی هوا در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۶۹ نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مراجعه کرده‌اند.

معزی ادامه داد: از این تعداد ۲۵۴ نفر امروز به علت وقوع گرد و خاک در استان به مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه مراجعه کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: افرادی که دچار بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی هستند در شرایطی که هوا آلوده است در فضای باز تردد نکنند و در صورت درد و یا سوزش قفسه سینه به بیمارستان مراجعه کنند.

کد خبر 6092187

دیگر خبرها

  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟