Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@07:52:04 GMT

صندلی لرزان مدیریت باشگاه استقلال؛ ۸ مدیرعامل در ۵ سال!

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۵۶۳۰

صندلی لرزان مدیریت باشگاه استقلال؛ ۸ مدیرعامل در ۵ سال!

در حالی که احمد مددی پیش از رسیدن به یک سال مدیرعاملی در باشگاه استقلال عطای حضور در راس یکی از پرطرفدارترین باشگاه‌های استقلال را به لقایش بخشید، بعنوان هشتمین مدیری لقب گرفت که در پنج سال گذشته در این باشگاه زمام امور را در دست داشته اند.

احمد مددی در تاریخ نهم مهرماه سال گذشته پس از اینکه احمد سعادتمند از هیئت مدیره خواست مددی دیگر معاون ورزشی باشگاه استقلال نباشد پس از ۲۴ ساعت بعد از نوشتن این نامه به عنوان مدیرعامل باشگاه از سوی اعضای هیئت مدیره منصوب شده و احمد سعادتمند از این عنوان کنار گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مددی اگر ۱۲ روز دیگر در باشگاه استقلال به فعالیتش ادامه می‌داد عمر مدیریتش به یکسال می رسید. اما بررسی تغییرات مدیرعاملی در باشگاه استقلال طی سال‌های ۹۵ تا ۱۴۰۰ مشخص می کند این باشگاه در این مدت ۸ مدیر عامل را در مهمترین پست این مجموعه به خود دیده است.

درست از زمانی که بهرام افشارزاده در تاریخ دوازدهم مردادماه سال ۱۳۹۵ از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال کناره‌گیری کرد، رضا حسنی خو رئیس وقت حراست وزارت ورزش در تاریخ ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ به این عنوان منصوب شد. البته عمر مدیریت او که تحت عنوان سرپرستی مدیرعاملی بود تنها ۷۲ ساعت به طول انجامید و در تاریخ ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ از این سمت کناره گیری کرد.

پس از حسنی خو و یک روز بعد در تاریخ ۱۷ مرداد همان سال سیدرضا افتخاری مدیرعاملی باشگاه استقلال را با حکمی از سوی وزیر ورزش و جوانان در دست گرفت. او تا تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۹۷ در این سمت ماند سومین مدیرعامل باشگاه استقلال از سال ۹۵ تا ۹۷ بوده باشد.

پس از کناره گیری افتخاری، امیرحسین فتحی در همان روز ۲۷ تیر سال ۹۷ طی حکمی از سوی مسعود سلطانی فر به این عنوان منصوب شد. فتحی تا ۱۹ آذر ۱۳۹۸ به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال در این مجموعه کار کرد تا سرانجام از این سمت کنار رفت.

دو روز بعد از او در تاریخ ۲۱ آذر سال ۹۸ اسماعیل خلیل زاده به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال منصوب شد، اما این انتصاب کمتر از سه ماه بیشتر به طول نیانجامید تا اسماعیل خلیل زاده در تاریخ ۶ اسفند ۱۳۹۸ کنار رفته و جای خود را به علی فتح‌الله‌زاده بدهد. البته فتح اله زاده روز هفتم اسفند سال ۹۸ ششمین مدیرعامل باشگاه استقلال از سال ۹۵ تاکنون بود که او نیز ظرف کمتر از سه هفته در تاریخ اول فروردین ۱۳۹۹ به دلیل بیماری کرونا و پاره ای مشکلات شخصی از این عنوان کناره‌گیری کرد.

پس از فتح الله زاده هم احمد سعادتمند ۹ روز بعد در تاریخ دهم فروردین ۱۳۹۹ سکان هدایت باشگاه استقلال را در دست گرفت ولی او هم در تاریخ نهم مهرماه سال گذشته با بیانیه شدیداللحن هیئت مدیره از این عنوان کنار گذاشته شد تا در تاریخ دهم مهرماه سال۹۹ احمد مددی معاونت ورزشی وقت باشگاه استقلال هشتمین مدیرعامل استقلال طی سال‌های ۹۵ تا ۹۹ باشد.

احمد مددی نیز روز شنبه ۲۷ خرداد از این عنوان کناره گیری کرد و حالا استقلال منتظر معرفی نهمین مدیرعامل خود طی پنج سال گذشته خواهد بود. وضعیتی عجیب و غیر قابل باور برای باشگاهی با میلیون ها طرفدار که کمترین ثبات را در مهم‌ترین پست خود طی پنج سال گذشته تجربه کرده است. شاید در این زمینه بتوان گفت استقلال در جمع همه باشگاه های فوتبالی کشور رکورددار است که تقریبا دو برابر سالهای سپری شده در باشگاهش مدیر داشته است.

منبع: خبرورزشی

منبع: فرارو

کلیدواژه: استقلال عنوان کنار مدیرعامل باشگاه باشگاه استقلال کناره گیری احمد مددی سال گذشته منصوب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات مدیرعامل فجر درباره بازی جنجالی

به گزارش "ورزش‌سه"، حاشیه بزرگ هفته بیست و هشتم رقابت‌های لیگ برتر لغو بازی حساس و سرنوشت‌ساز استقلال ملاثانی برابر فجرشهید سپاسی شیراز بود. ماجرا از این قرار بود که دو تیم طبق برنامه تعیین شده و در ساعت مقرر به استادیوم غدیر اهواز رفته بودند ولی درهای استادیوم با مخالفت باشگاه استقلال خوزستان باز نشد تا ناظر مسابقه راهی جز لغو بازی پیدا نکند.
در این شرایط باشگاه فجرشهید سپاسی شیراز معتقد است حق این تیم که دو روز در اهواز بوده در حال ضایع شدن است و باشگاه استقلال ملاثانی را به دلیل عدم انجام تلاش لازم برای مهیا کردن شرایط میزبانی مقصر می‌داند. 
در این زمینه با محمدحسین مفتاحی مدیرعامل باشگاه فجرشهید سپاسی گفتگویی داشتیم که به ابعاد جدیدی از ماجرا اشاره می‌کند. او می‌گوید طبق نامه سازمان لیگ به باشگاه فجرشهیدسپاسی قرار بوده بازی در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شود، اما به یکباره در جلسه هماهنگی مسابقه که شب قبل از بازی برگزار شده، بدون اینکه نامی از استادیوم تختی بیاید، نماینده هیئت فوتبال و سرپرست باشگاه استقلال ملاثانی ورزشگاه غدیر را میزبان قطعی مسابقه اعلام کرده‌‍اند.

این مصاحبه را در ادامه می‌خوانید.

باشگاه فجر با احترام به تیم‌ها و قوانین زنده است
باشگاه فجرشهید سپاسی که نام شهید عبدالمجید سپاسی مزین است سال‌هاست که در عرصه فوتبال فعالیت دارد. همیشه اخلاق و منش پهلوانی سرلوحه کار باشگاه بوده است. با احترام به همه حریفان و قوانین ادامه حیات می‌دهد.

به ما اعلام شد بازی در تختی برگزار می‌شود
پیش از این بازی اتفاقاتی افتاد که نیاز بود توضیحاتی ارائه بدهم. قبل از اعزام با پیگیری‌های سرپرست باشگاه از طریق فدراسیون به ما اعلام شد که بازی در ورزشگاه تختی اهواز برگزار خواهد شد. جناب آقای فراهانی اعلام کردند تمهیداتی در حال انجام است تا نور لازم مهیا شود. به نظر قرار بود پروژکتورهایی را منتقل کنند و ما در ورزشگاه تختی اهواز بازی کنیم.

گفتند شاید نیم ساعت زودتر بازی کنید
البته تذکراتی هم دادند که شاید کیفیت لازم از طریق پروژکتورها مهیا نشود و این آمادگی را داشته باشید که در صورت لزوم بازی نیم ساعت زودتر برگزار شود؛ یعنی به جای 18:15 دقیقه نیم ساعت زودتر و ساعت 17:45 دقیقه برگزار شود. ما این موضوع را به سرمربی محترم تیم آقای رجب زاده انتقال دادیم و ایشان با وجود اینکه اعتقاد داشت هوا گرم‌تر است، قبول کردند.

در جلسه هماهنگی پیش از بازی اسمی از ورزشگاه تختی نیامده! 
ما با این ذهنیت دو روز قبل به شهر اهواز سفر کردیم و با پیگیری تمرینات آماده بازی شدیم. طبق روال هم شب قبل از بازی جلسه هماهنگی برگزار شد. سرپرست تیم ما، سرپرست تیم استقلال ملاثانی، نماینده هیئت فوتبال و ناظرین فدراسیون به صورت موکد اعلام کردند که بازی در ورزشگاه غدیر اهواز برگزار خواهد شد. اصلا اسمی از ورزشگاه تختی به میان نیامد و تمام صحبت‌های مطرح شده در جلسه مکتوب شد.

ناظر بازی همه چیز را دیدند و ثبت کردند
روز بازی هم طبق روال ما سه ساعت زودتر به سمت استادیوم حرکت کردیم که دیگر همه در جریان هستند. در ورزشگاه را به روی ما باز نکردند. ناظر بازی هم اتفاقات را دیدند و رصد کردند. ناظر بازی بعد از دیدن اتفاقات گفتند دو نیم ساعت بیشتر بمانید تا تشریفات قانونی رعایت شود و بعد می‌توانید محل را ترک کنید و به سمت فرودگاه بروید.

مسائلی وجود دارد که همخوانی ندارند
نکته‌ای دیگری هم وجود دارد. گفتند آقای شولی مسئول ورزشگاه غدیر همان روز از سوی فدراسیون ابلاغ دریافت کرده و برای بازی آلومینیوم اراک و ذوب‌آهن سفر کرده است. این نشان می‌دهد که باشگاه مطلع نبوده و ناظر بازی هم حضور نداشته. موضوعی که برای من جالب است اینکه ناظر بازی باید روز قبل از مسابقه برود و زمین را ببیند. زمین باید خط کشی بشود و کارهای لازم انجام بشود. هیچکدام از این اقدامات توسط ناظر بازی و متولیان انجام نشده است ولی در جلسه هماهنگی قبل از مسابقه صورتجلسه شده که بازی در ورزشگاه غدیر برگزار می‌شود. این مسائل با هم همخوانی ندارد. باید ببینیم علت چیست که از یکطرف باشگاه استقلال ملاثانی با هیئت فوتبال صورتجلسه تنظیم می‌کنند که بازی در غدیر برگزار می‌شود و از سوی دیگر باشگاه استقلال خوزستان ادعا می‌کند هیچ گونه هماهنگی در اینباره انجام نشده است!

در این بین تقصیر باشگاه فجر چیست؟
در واقع مثل این است که شما میهمان را دعوت کنید و بعد میهمان‎‌تان را به خانه شخص دیگری ببرید و به آن شخص اطلاع هم نداده باشید. بعد هم انتظار داشته باشید که همکاری صورت بگیرد. موضوع دیگری که به وضوح دیده شده اختلاف‌نظر سه باشگاه استان خوزستان در اینباره بوده و مصاحبه‌های زیادی هم علیه هم طی این مدت انجام داده‌اند. در این بین واقعا تقصیر و گناه باشگاه فجرشهیدسپاسی چیست؟ چه قصوری از طرف باشگاه فجر صورت گرفته که الان نیاز به جلسه باشد که بخواهند علت را پیدا کنند.

تنها یک راه برای تکرار بازی وجود دارد! 
در واقع تنها راه تکرار مسابقه این است که استقلال ملاثانی را از اتفاقاتی که افتاده، مبرا بدانند. در صورتی که باشگاه استقلال ملاثانی میزبان مسابقه بوده و تلاش لازم را برای انجام میزبانی به عمل نیاورده است. به نظرم خیلی موضوع مشخص و روشن است.

کمیته انضباطی حقیقت را پیدا خواهد کرد
شخصا اعتقاد راسخ دارم که با توجه به تمام حواشی و صحبت‌هایی که درباره این موضوع انجام شده، مطمئن هستم که کمیته انضباطی به مانند سابق تمام زوایای پرونده را بررسی کرده و حقیقت را پیدا خواهد کرد و رایی که مبتنی برعدالت باشد را صادر می‌کند.

آیا تعریف عدالت تکرار بازی است؟! 
البته موضوعی هم هست که می‌گویند اگر بازی سه بر صفر شود، فیرپلی زیر سوال می‌رود و حق تیم های دیگر ضایع می‌شود، اما وقتی هیچ قصوری از طرف باشگاه فجرسپاسی اتفاق نیفتاده، آیا تعریف عدالت این است که بازی تکرار شود که به عدالت نزدیک شود؟! وقتی قانون به صورت واضح تاکید دارد که باشگاه برگزار کننده کوتاهی کرده، نتیجه باید سه بر صفر اعلام شود. 

امیدوارم باشگاه‌ها به رشد هم و فوتبال کمک کنند
به هر ترتیب امیدوارم محبت بین باشگاه‌ها حداقل در سطح استانی بیشتر صورت بگیرد. البته در استان خود ما هم شرایط در این زمینه خیلی مهیا نیست. امیدوارم باشگاه‌ها به سمت و سویی بروند که برای کمک به هم و رشد فوتبال تلاش بیشتری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • خطیر در استقلال ماندنی شد
  • بازگشت احمد شهریاری به استقلال
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید
  • توضیحات مدیرعامل فجر درباره بازی جنجالی