Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@09:18:06 GMT

دستگاه های مالیاتی مراقب باشند فشار به اصناف نیاید

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۵۸۴۶

دستگاه های مالیاتی مراقب باشند فشار به اصناف نیاید

به گزارش خبرنگار فارس از یزد، محمدصالح جوکار عصر امروز در نشست بررسی مشکلات بازار قدیم یزد که با حضور مدیران دستگاه‌های مربوطه از جمله شهرداری، دستگاه‌های مالیاتی، میراث فرهنگی برگزار شد با اشاره به اینکه یکی از مباحث مطرح شده از سوی بازاریان مربوط به مشکلات در حوزه مالیات است اظهار داشت: در صورتی که ما صندوق‌های مکانیزه را در اصناف داشتیم بسیاری از مشکلات برطرف می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قانون مربوط به این حوزه چندین سال است به تصویب رسیده ولی اجرایی نشده عنوان کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته تمام مسائل مالی کاملا شفاف است و به همین دلیل مشکلی در حوزه مالیات ندارند.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این بخش باید راهکاری در مورد ماده ۱۸۱ ارائه شود تا مشکلی برای صنوف و اشخاص پیش نیاید و در عین حال مسائل مربوطه برطرف شود.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی از دستگاه مالیاتی خواست در اجرای قوانین به گونه‌ای عمل کند که به اصناف فشار نابجا وارد نشود.

جوکار ادامه داد: در ارتباط با مشکلاتی که پارکینگ نزدیک این بازار در حوزه میراث فرهنگی و شهرداری دارد، دستگاه‌های مربوطه در زمان یک هفته بررسی لازم را انجام داده و اقدام به اعلام نظر برای تصمیم‌گیری نهایی انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به قرار گرفتن این بازار در بافت تاریخی یزد باید هم به گونه‌ای عمل کنیم که مشکلی در حوزه قوانین میراث فرهنگی و گردشگری پیش نیاید و هم برای بازاریان و ساکنان منطقه هم سنگ‌اندازی صورت نگیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد خواستار ارسال صورت جلسه نشست توسط فرمانداری به تمامی دستگاه‌های مربوطه و اهتمام ویژه دستگاه‌ها به اجرای دقیق مصوبات شد.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد مالیات مالیات اصناف رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس محمد صالح جوکار بازار یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۵۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان
  • کشف بیش از ۴ هزار قبضه سلاح گرم در استان کرمان طی سال گذشته
  • کشف ۴۴۱۱ سلاح گرم در استان کرمان
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • اینفوگرافیک/ همه دستگاه‌هایی که درباره حجاب وظیفه دارند؟
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی