Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، ‌دکتر "رضا محمدی" روز یکشنبه گفت: هزینه بالای تامین کیت های تشخیص کرونا از یک سو و طولانی شدن فرآیند تشخیص، متخصصان و کارشناسان بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر (عج) ناجا را برآن داشت تا با تکیه بر دانش و امکانات موجود ضمن آماده سازی بسترهای آزمایشگاهی، تلاش برای طراحی کیت تشخیص مولکولی  COVID-۱۹ RT-PCR KIT تا خودکفایی در تولید را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد ناجا ادامه داد: بر همین اساس، طراحی و ساخت کیت مولکولی تشخیص ویروس کرونا بر پایه RT-PCR و با دقت بالا، مرداد ماه سال گذشته در قالب طرح پژوهشی در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد ناجا به تصویب رسید.

وی ادامه داد: در نهایت با موفقیت متخصصان و کارشناسان آزمایشگاه بیمارستان ولی عصر (عج) ناجا در ساخت این کیت تشخیصی، پیگیری ها برای اخذ تایید علمی و مجوز تولید آن در دستور کار مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد قرار گرفت.

دکتر محمدی با اشاره به اینکه کیفیت و کارایی کیت تشخیص ویروس کرونا سال گذشته به تایید موسسه آموزشی تحقیقاتی صنایع دفاع رسیده بود، ادامه داد: مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد ناجا موفق شد تایید کیفیت و مجوز تولید کیت تشخیص مولکولی کرونا را پس از طی مراحل راستی آزمایی از اداره کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت دریافت کند.

 وی صرفه جویی در هزینه ها، تسریع روند جوابدهی آزمایش ها و تسهیل روند درمان را از جمله امتیازهای خودکفایی در تولید کیت تشخیص کرونا ذکر کرد و ضمن تشکر از حمایت های معاونت بهداد ناجا، تلاش و جدیت مسئولان و کارشناسان آزمایشگاه بیمارستان ولی عصر (عج) ناجا به ویژه "محمد پنجی" مجری این طرح پژوهشی را قابل تقدیر دانست.

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 معاونت بهداد ناجا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 معاونت بهداد ناجا ویروس کرونا واکسن کووید 19 معاونت بهداد ناجا معاونت بهداد ناجا کیت تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۵۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حراست و مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسئولان ضمن بازدید از امکانات و بخش‌های مختلف اداری واحد رامسر در جلسه هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی شرکت کرد.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت حضور مجموعه حراست در واحد‌های دانشگاهی اظهار کرد: یکی از وظایف جدی مجموعه حراست صیانت و حفظ سرمایه‌های مادی و معنوی واحد‌هاست تا مدیر آن مجموعه بتواند با خیال راحت فعالیت‌های توسعه‌ای و پیشرفتی انجام دهد.

فرهنگ، هدف اصلی دانشگاه را تربیت نیروی متخصص و متعهد برای کشور دانست و عنوان کرد: در دانشگاه دو هدف عمده و چند هدف فرعی تعریف شده و در زمینه‌های تخصصی موضوع تولید علم و پژوهش و در حوزه تعهد هم مسئله رفتار و کردار انسانی است که در یک شخصیت باید متبلور شود.

وی افزود: نباید به دانشگاه به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی و به دانشجو به‌عنوان‌ یک مشتری نگاه کرد و نگاه مشتری‌مداری و درآمدزایی نگاه خوبی نیست.

رئیس مرکز حراست و مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه یک استاد و یک هیئت علمی می‌تواند نظام دانشی را در یک دانشگاه متحول کند، ادامه داد: هدف برای یک‌ مجموعه بسیار مهم است و اگر این هدف برای هرکدام از ارکان مجموعه به درستی تعریف شود ساختار درستی هم متناسب با همان هدف طراحی خواهد شد.

فرهنگ متذکر شد: تولید دانش، تحقیق، پژوهش، انجام طرح پژوهشی و چاپ مقاله توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه به‌عنوان اهداف فرعی در دانشگاه تعریف می‌شوند که در نهایت منجر به دانش‌افزایی در جامعه خواهد شد و هرچه به سمت تولید دانش کاربردی حرکت کنیم آن دانش را تبدیل به سرمایه خواهیم کرد.

همت محمدنژاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر هم با ارائه گزارشی از این واحد دانشگاهی در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تربیتی به تشریح استراتژی‌ها و اهداف تدوین شده در آینده از قبیل افزایش تعداد دانشجو، توسعه و گسترش مدارس سما در مقاطع مختلف تحصیلی، تکمیل پروژه سوله ورزشی و احداث کمپ ورزشی و احداث مهمانسرا پرداخت.

دکتر فرهنگ با حضور بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های امام و شهدا تجدیدپیمان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد