Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس رضایی، عصر روز یکشنبه در بازدید ار روند احداث بیمارستان حاد تنفسی سپاه در سپاهان‌شهر اصفهان افزود: این بیمارستان افزون بر خدمت‌رسانی در شرایط کرونایی، در آینده هم می‌تواند ظرفیتی برای مقابله با سوانح و بالایا باشد.

وی با اشاره به حضور خیرخواهانه و داوطلبانه سپاه در راستای کمک‌رسانی به  مدیریت بیماری کووید اظهار داشت: اقدامات سپاه در این راستا از جمله راه‌اندازی بیمارستان حاد تنفسی جزو وظایف ذاتی این نیرو نیست ولی همه می‌خواهیم در راستای کمک به مردم قدم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضایی خاطرنشان کرد: هر وقت و هر کجا که نیاز به همراهی مجموعه سپاه و بسبج بوده، سپاه اصفهان با آغوش باز اعلام آمادگی کرده است.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: امروز هزینه هر تخت بیمارستانی حدود ۱۵ میلیارد ریال است و بیمارستانی با ۱۵۰ تخت قریب ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال بودجه و راه اندازی و ساخت آن به ده‌ها ماه فرصت نیاز دارد.
وی اضافه کرد: راه‌اندازی بیمارستانی با این ظرفیت در مدت ۴۰ روز و با هزینه‌ بسیار کمتر توسط سپاه اقدامی است که تکمیل آن نیازمند همراهی و همکاری کلیه دستگاه‌ها و خیرین است.
وی با بیان اینکه ایران یک کشور حادثه‌خیز است، افزود: راه‌اندازی بیمارستان‌های حاد تنفسی در اصفهان می‌تواند ظرفیتی برای کمک به بیماران کرونایی در شرایط مبتلابه کنونی و در صورت رفع این بیماری، ظرفیتی مناسب برای مقابله با سوانح و بلایای طبیعی و غیرطبیعی در آینده است. 
رضایی تصریح کرد: در زمان کنونی ۳ هزار بیمار کرونایی در استان بستری هستند و این امر نیازمند همراهی همه دستگاه‌هاست.
استاندار اصفهان همچنین در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش شمار بیماران در موج پنجم بیماری کرونا گفت: راه‌اندازی یک بیمارستان پیشرفته از روز عاشورا توسط سپاه در دستور کار قرار گرفت و لازم بود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان این مرکز درمانی تکمیل شود.
رضایی ادامه داد: این بیمارستان تا اربعین حسینی با اقدامی انقلابی و جهادی به اتمام خواهد رسید، البته پیش از این با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مدیریتی استان زیرساخت‌های آب، برق، کار و فاضلاب و حمل و نقل آن آماده شده بود.
وی تصریح کرد: امروز با هماهنگی صورت گرفته و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های ذوب آهن، فولاد مبارکه، پالایشگاه اصفهان، نفت جی، اتاق بازرگانی، شرکت شهرک‌های صنعتی و برخی خیرین و شرکت‌های دیگر سایر تجهیزات این بیمارستان تامین خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با تامین ۷۵ میلیارد ریال برای تکمیل این طرح، بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی مورد نظر تا اربعین آماده خواهد شد.
به گزارش ایرنا، گام نخست طرح احداث بیمارستان دائمی کرونایی سپاه با ظرفیت یکصد تخت سال گذشته آماده شد و گام دوم آن با طرفیت ۱۵۰ تخت دیگر تا اربعین جاری راه‌اندازی می‌شود و بدین ترتیب در مجموع ۲۵۰ تخت با امکانات تنفسی برای بیماران کرونابی توسط بیمارستان شهید صدوقی سپاه در استان فراهم خواهد شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اصفهان ویروس کرونا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اصفهان استانداری اصفهان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۶۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

 فرامرز دهمرده  اظهار کرد: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.

وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.

رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.

به گفته وی ؛ در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته ۲۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه به مسئله کار و کارگران است
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌