Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید غنی نظری دوشنبه در جریان بازدید از روستاهای بخش مرکزی شهرستان کوثر به خبرنگار ایرنا بیان کرد: در جریان سفر اخیر رئیس بنیاد مستضعفان به استان اردبیل اعتبارات خوبی برای کمک به محرومیت‌زدایی در شهرستان های خلخال و کوثر پیش‌بینی شده که با اولویت توجه به وسعت محرومیت مناطق محروم روستایی این دو شهرستان اعتبار یاد شده بین مناطق توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از محرومیت دسترسی به امکانات ارتباط اینترنتی اهالی ساکن در روستاهای بخش مرکزی شهرستان کوثر انتقاد کرد و افزود: با وجود توسعه اینترت در اکثر مناطق کشور، روستاهای بخش مرکزی کوثر همچنان از دسترسی به آن محروم هستند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن در آستانه  آغاز سال تحصیلی جدید و نیاز دانش آموزان روستایی به تحصیل در فضای مجازی و فقدان دسترسی به  اینترنت در این مناطق، امکان ادامه تحصیل در این منطقه همانند سال تحصیلی گذشته با مشکل همراه خواهد بود .

وی بیان کرد: با توجه به روند شیوع  کرونا،  امسال نیز آموزش دانش‌آموزان به‌صورت مجازی و یا ترکیبی از حضوری، مجازی خواهد بود و نبود اینترنت در برخی روستاها امکان استفاده از فضای مجازی به دانش آموزان ساکن در این روستاها را نمی‌دهد.

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل از آغاز ادامه طرح هادی در برخی روستاهای شهرستان کوثر خبر داد و گفت: در سال‌های گذشته تنها ۱۰ درصد از طرح هادی اجرا شده و بر طبق قول مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل ، نسبت به اجرای طرح‌های هادی باقیمانده کار نشده در این منطقه  اقدامات لازم انجام خواهد شد.

نظری ی وضعیت راه‌های ارتباطی ۱۰ روستای بخش مرکزی کوثر را نامناسب دانست و اظهار کرد: اعتبارات خوبی برای بهسازی راه‌های ارتباطی این شهرستان  پیش‌بینی و تخصیص یافته است.

وی گفت: از روستای گنجگاه کوثر تا آخرین روستای مسیر در داخل حوزه استان اردبیل لکه گیری و آماده روکش آسفالت خواهد شد.

نظری به نواقص موجود در دریافت برنامه‌های  تلویزیونی در برخی از روستاهای کوثر اشاره کرد و گفت: مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل نسبت به تحقق این خواسته به حق اهالی اقدامات لازم را باید انجام دهد.

وی به مشکل کم آبی و خشکسالی در برخی از روستاهای کوثر نیز اشاره کرد و گفت: امسال اعتبارات خوبی در حوزه آب شرب روستایی با نظر مثبت نمایندگان استان در نظر گرفته شده است.

شهرستان‌های خلخال و کوثر در جنوب اردبیل واقع هستند.

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل نماینده مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل نماینده مجلس شورای اسلامی خلخال استان اردبیل نماینده مجلس شورای اسلامی استان اردبیل بخش مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۸۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مشخص شد
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402