Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@00:11:23 GMT

مهم ترین عوامل اضطراب و افسردگی زنان

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۸۷۵۹

مهم ترین عوامل اضطراب و افسردگی زنان

به گزارش «تابناک»، مریم داودوندی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در بیشتر جوامع افسردگی و اضطراب در زنان بیشتر از مردان گزارش می‌شود و یکی از دلایل عمده آن، کمال‌گرایی و نیز انتظارات بیش از حد زنان از خودشان است. زنان تلاش می‌کنند که فعال و در عین حال بی‌نقص باشند، با این حال اکثر آنها قدردان زحمات و تلاش خود نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: زنان باید برای دستیابی به آرامش روانی خود، بر موانع و مشکلات زندگی خود غلبه کنند و شناسایی باورها و ارزش‌های شخصی در این مسیر اهمیت به سزایی دارد، چرا که به زندگی فرد نظم و انضباط می‌بخشد و بر اهداف شخصی اثرگذار خواهد بود.

این مشاور روانشناس اظهار کرد: زنان باید استعدادهای خود را کشف، و با تمرکز و پرورش، این استعدادها را به توانمندی‌های خود تبدیل نمایند و بر اساس این توانمندی‌ها، جهت زندگی خود را به سمت پیشرفت و موفقیت تغییر دهند. آنها باید به این باور برسند که می‌توانند قوی و موفق باشند.

داودوندی با اشاره به اینکه زنان برای دستیابی به زندگی موفق باید از درماندگی اکتسابی دوری کنند، افزود: پذیرفتن این واقعیت که زنان به تنهایی توانایی مراقبت و انجام کارهای خود را دارند برای این قشر بسیار حائز اهمیت است. دستیابی به اهداف و آرزوها و ارتقا اعتماد به نفس با برنامه‌ریزی مناسب بدون شک امکانپذیر است.

وی ادامه داد: زنان برای رسیدن به اهداف خود باید صبر و شکیبایی داشته باشند چرا که مسیر دست یافتن به موفقیت ممکن است سخت و پیچیده باشد اما در نهایت آنچه به دست خواهد آمد، ارزش ایستادگی و تحمل شرایط دشوار را دارد.

این روانشناس با بیان اینکه زنان باید برای دستیابی به آنچه می‌خواهند در مسیر خود ثابت قدم باشند، گفت: جامعه هم در این مسیر تأثیرگذار است، توجه به آرامش روانی زنان و دختران و سلامتی و تندرستی این قشر بدون شک سبب ایجاد جامعه‌ای شاد و سالم می‌شود.

داودوندی خاطرنشان کرد: دوری از روش‌های تبعیض آمیز در تربیت فرزندان و جلوگیری از به وجود آمدن احساس خود کم بینی در زنان و دختران از مواردی است که باید مورد توجه خانواده‌ها قرار گیرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت سازمان همکاری شانگهای محمدباقر ذوالقدر سلامت زنان افسردگی اضطراب روان شناسی اربعین 1400 اعمال ماه صفر توافق هسته ای موقت سازمان همکاری شانگهای محمدباقر ذوالقدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، پرفسور علی گرجی اظهار کرد: دومین سمپوزیوم بین‌المللی فضای مجازی تنش و اضطراب به همراه سومین فستیوال دانشجویی در روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه امسال به صورت مجازی توسط گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با زمان و نحوه ارسال آثار شرکت‌کنندگان در دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب، بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این سمپوزیوم بین‌المللی می‌توانند آثار خود از یکم تا سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل Neuros.dept@mums.ac.ir و در قالب ۲ بخش ایده و پوستر ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: به نفرات اول تا سوم هر بخش به ترتیب هدایای نقدی اهدا خواهد شد.

گرجی کلیه آثار هنری که در قالب نقاشی کاریکاتور و غیره که ارسال می‌گردند باید نشان دهنده مخاطرات استفاده نادرست از فضای مجازی و اثرات سوء آن بر سلامت روان و همچنین راهکارهای استفاده صحیح از دنیای مجازی باشند، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.

مسئول برگزاری دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب و سومین فستیوال دانشجویی ادامه داد: همچنین این نکته هم لازم به ذکر است که پس از پذیرش پوسترها، ارائه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی امکان پذیر است.

وی همچنین در خصوص نحوه ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب هم گفت: تمامی ایده‌های ارسالی باید صرفاً در قالب تمپلیت قرار داده شده در لینک ایده و پوستر طراحی گردند و ایده‌ها باید حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۵۰۰ کلمه بوده و شامل عنوان، هدف، جنبه نوآورانه ایده، جمعیت مورد هدف، روش اجرا (حداقل ۱۵۰ کلمه) و پیش بینی نتایج حاصل از ایده باشند.

دیگر خبرها

  • آشنایی با زنان عارفی که مردان دانشمند از محضرشان درس گرفتند
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی