Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "عبدالامیر یاقوتی"، افزود: در لیست مناقصه عمومی بیمه حوادث مشترکین برق، 19 شرکت بیمه درخواست داده و اسناد را دریافت کردند و تا 24شهریور ماه سالجاری باید اسناد را پرکرده و بارگذاری می‌کردند.

 وی، در پاسخ به این پرسش که "آیا بزودی مردم می‌توانندخسارت‌های خود در بخش برق را دریافت کنند؟"، گفت: امیدواریم،البته امکان دارد شرکت‌های بیمه فقط پاکات را برده اما هیچ چیز برنگردانند زیرا تاکنون دومرتبه است که گزارش می‌شود اما شرکت‌های بیمه همکاری لازم را نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر مدیریت انرژی و خدمات مشترکین توانیر، اذعان داشت: شرایط بیمه حوادث مشترکین برق، فعالیتی است که به صورت قانونی به شرکت‌های بیمه واگذار شده و به ما هم اعلام شده ازطریق مناقصه و در سقف منابعی که از مشترک دریافت می‌شود این بیمه برگزار شود، درواقع این محدودیت‌ها، محدودیت‌های قانونی هستند.

یاقوتی،تاکید کرد که از صنعت بیمه انتظار می‌رود دریک رقابت سالم به‌صورت کلی‌نگری در مورد این موضوع صحبت کنند زیرا پوشش ریسک مشترکین برق یک  مطالبه اجتماعی است.

وی در پاسخ به این پرسش که "چرا شرکت‌های بیمه تمایل چندانی به پوشش ریسک مشترکین برق ندارند؟"، گفت:دلایل متعددی وجود دارد و شاید فکر می‌کنند که منابع موجود برای پوشش خسارت‌ها کافی نیست.

مدیر دفتر مدیریت انرژی و خدمات مشترکین توانیر،اضافه کرد: در سالهای اخیر اطلاع رسانی به مردم افزایش یافته  و تعداد متقاضیانی که ثبت نام می‌کنند برای اعلام خسارت تجهیزات خود بیشتر شده  ضمن آنکه در 3 سال اخیر نرخ هزینه تجهیزات افزایش پیدا کرده و تمام این موارد باعث شده که هزینه‌هایی که برای طرف بیمه‌گر بوجود می‌آید افزایش یابد.

یاقوتی،ادامه داد: از طرف دیگر مبلغ حق بیمه دریافتی از بیمه‌گذار (مشترکین برق)در سه سال گذشته یعنی از سال 98 افزایش پیدا نکرده است، درحقیقت قرار بود که امسال این مبلغ افزایش پیدا کند اما مورد تصویب قرار نگرفت.

وی،بیان کرد:بی‌شک درسال آینده رقم حق بیمه مشترکین برق افزایش خواهد یافت.

پربیننده ترین بعضی از شرکت های بیمه ای تبعات نرخ شکنی رشته درمان را در نظر نمی ‌گیرند مطالبات معوق شرکت های بیمه ای آگاهانه افزایش می یابد اختلاف سهامداران در صورت عدم باز مهندسی مدل سهامداری در بیمه ادامه دار است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت بیمه شرکت های بیمه مشترکین برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۹۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن