Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@19:14:59 GMT

اقداماتی برای پیشگیری از بروز نوع شدید بیماری کووید-۱۹

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۹۶۲۹

اقداماتی برای پیشگیری از بروز نوع شدید بیماری کووید-۱۹

متخصصان معتقد هستند واکسیناسیون موثرترین روش پیشگیری از بروز نوع شدید بیماری کووید-۱۹، بستری شدن در بیمارستان، مرگ و میر ناشی از آن و ابتلا کرونای طولانی مدت است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، با وجود این که دریافت واکسن کرونا خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ را کاهش می‌دهد، اما با توجه به پدیدار شدن گونه‌های جدید ویروس کرونا میزان تأثیرگذاری واکسن‌ها کاهش پیدا کرده است و حتی افراد واکسینه شده نیز ممکن است به بیماری کووید -۱۹ مبتلا شوند و آن را به دیگران منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصان معتقدند که افراد می‌توانند با انجام دادن اقدامات خاص خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ را کاهش دهند.

دریافت واکسن کرونا

در حال حاضر اطلاعات اشتباه زیادی در مورد اثربخشی واکسن‌های کرونا و عوارض بعد از آن در دسترس افراد قرار گرفته است که نشان می‌دهد واکسیناسیون منجر به تغییر چرخه قاعدگی، ایجاد مشکلات ناباروری و لخته شدن خون می‌شود؛ به همین دلیل برخی افراد از دریافت واکسن خودداری می‌کنند.

گزارشات ارائه شده نشان می‌دهد که واکسن‌های تولید شده در برابر گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا مؤثر نیستند. با این وجود، متخصصان معتقدند واکسیناسیون مؤثرترین روش پیشگیری از بروز نوع شدید بیماری کووید -۱۹، بستری شدن در بیمارستان، مرگ و میر ناشی از آن و ابتلاء به کرونای طولانی مدت است. همچنین، دریافت واکسن کرونا نه تنها مانع بروز بیماری کووید -۱۹ می‌شود بلکه خطر انتقال ویروس به دیگران را نیز کاهش می‌دهد. بنابراین توصیه شده است که همه افراد در اسرع وقت واکسن کرونا را دریافت کنند.

رعایت اقدامات پیشگیرانه

مردم باید آگاه باشند که همه گیری کرونا ویروس هنوز به پایان نرسیده است و باید اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از بروز بیماری کووید -۱۹ را همچنان رعایت کنند. توصیه شده است که در صورت بروز علائم مربوط به بیماری کووید -۱۹ حتماً تست کرونا انجام دهید، از ماسک استفاده کنید، فاصله اجتماعی خود از دیگران را حفظ کنید، دستان خود را به صورت مرتب بشویید و ضدعفونی کنید و از حضور در محیط‌های سربسته با تهویه نامناسب نیز دوری کنید. در حال حاضر به دلیل شیوع گسترده گونه‌های جهش یافته مانند دلتا و آلفا، رعایت اقدامات ذکر شده بسیار حائز اهمیت زیاد است زیرا سرعت انتقال این گونه‌ها بسیار زیاد است.

اهمیت دستیابی به ایمنی جمعی

پیش از این متخصصان بر موضوع ایمنی جمعی تاکید زیادی داشتند، اما دستیابی به آن آسان به نظر نمی‌رسد. ایمنی جمعی با دو روش واکسیناسیون و مبتلا شدن به بیماری ایجاد می‌شود، هنوز بسیاری از مردم در سراسر دنیا به ویژه در مناطق روستایی واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند. بنابراین خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ و مرگ و میر ناشی از آن نیز در این میان افزایش پیدا می‌کند. به منظور کاهش میزان مرگ و میر ناشی از بیماری کووید -۱۹ لازم است افراد واکسن کرونا را دریافت کنند در این صورت تعداد افرادی که جان خود را بر اثر این بیماری از دست می‌دهند، کاهش پیدا می‌کند.

کد خبر 523342

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ مبتلا به کووید ۱۹ واکسن کووید ۱۹ تشخیص کووید ۱۹ واکسیناسیون کووید 19 ایمنی جمعی ایمنی جمعی برای مقابله با کرونا ایمنی جمعی در برابر کرونا واکسیناسیون کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نوع شدید بیماری کووید مرگ و میر ناشی دریافت واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۹۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار تیمور حسینی اظهار داشت: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرایم رانندگی است؛ یک، موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو، دستکاری ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان است.

وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرایم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

کد خبر 6092109

دیگر خبرها

  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد